CAR v Motole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
5.5.17 09:38

Ahoj holky! Nevite nahodou jak to bude vypadat v lete v Motole? Budou fungovat a delat zakroky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.5.17 09:48

@meggie15 Já v to doufám, vloni myslím fungovali normálně.
Já teď na chvíli vše vypouštím, na začátku června zajdu na konzultaci a další KET bych ráda někdy v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.5.17 10:07

@Mazenka82 No,ja taky doufam protoze ted musime mit pauzu 3 mesice a pak v lete bych chtela zacit neco znova resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.5.17 08:24

Ahojky holky. Tak jak se Vám daří? Včera jsem byla pro výsledky z patologie. Vše je v pořádku na kontrole na gynekologii mi řekla, že se máme začít snažit přirozeně třeba hned. U nás je ale ta pravděpodobnost tak 0% :cert: Jak jsem již tady psala u tom lékárníkovi tak jsme tam nakonec byli. Chtěl vidět výsledky spermio. No říkal, že to není žádná sláva, ale že se s tím dá něco udělat. Naordinoval nám pro přítele Bioaktivní Pycnogenol. Prý to je úžasná věc na vrásky :mrgreen: :mrgreen: ale málo kdo ví, že se dělali studie i na spermiích a výsledky jsou údajně opravdu úžasné. Takže na gyndě máme domluvený spermiogram za cca 4 až 6 týdnů. 8o 8o No a všichni teď čekají jak dopadneme a když tak to budou doporučovat jiným chlapům :mrgreen: :mrgreen: Takoví pokusný králíčci jinak dávku nám naordinoval 3× denně. Dělá i vlastní míchanice záleží na výsledcích. To jsem teda na to zvědavá :potlesk: :potlesk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.5.17 17:19

Ahoj holky! Nevite kolik cyklu musi probehnout aby se mohlo znovu stimulovat po neuspesnem IVF? Nekde jsem cetla ze 3,je to mysleno tak ze 3.menzes po neuspesnem pokusu se muze zacit stimulovat, anebo ze musi probehnout 3× menzes a 4.menzes se zacne se stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.5.17 19:27

@meggie15 Já jsem měla 3 ms a 4.jsem začala stimulaci :) to je nejzazší, kdy se může. Možná jsem to měla u vlastně po delší době, březen OPU pak OHSS takže se 2 cykly čekalo, pak KET -neúspěch a další IVF jsem měla v říjnu. Ale technicky pořád platí 3 ms před další stimulací. Většinou tě pošlou na další vyšetření. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
19.5.17 10:26

Ahoj holky. Jdu si pro radu. Včera jsme byli u Hynka a posílá nás na IUI páč všechny výsledky máme dobré, jen mi nedozrávají vajíčka jak by měli a kolikrát ani nedojde k ovulaci. Můžu se zeptat jak to probíhá.? Hynek říkal ze to probíhá v poledne. Ale já už teď vím ze budu mít problém v práci. Dělám ty dny zrovna 7-17 a kdyby to bylo třeba jen 2 hodiny kolem oběda tak bych zkusila aby to za mě vzal někdo ale od rána do poledne to nezvládnu. Nevíte prosím některá jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.17 10:45

@Silvie15 Ja byla vzdy ve 13 hod. a slo to rychle, zdrzeni max 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
19.5.17 10:58

@Mazenka82 jako objednaná na 13 hod. a zákrok 10 minut? Já totiž se toho od Hynka moc nedovedela :-D Něco akorát že manžel musí jít dat sperma a to ještě „přesejí“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.17 11:03

@Silvie15 Presne tak. Byla jsem myslim vzdy sama, tak to byl fofr. Pokud by se vas seslo vic, tak se to logicky trochu protahne, ale zakrok je fakt rychlovka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
19.5.17 13:30

@Mazenka82 děkuji za info. To by mě snad z práce na chvíli pustit mohli :-). A snad to i zabere. Dostala jsem ten clostik na podporu růstu vajíček a nějaké injekce a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.17 13:35

@Silvie15 Drzim pesti, at to klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
31.5.17 19:24

Ahoj. Mam asi blby dotaz. Od zítřka mám užívat clostík 2×1. Mam ho tedy brát ráno a večer? Je lepší před či po jídle. V letáčku nic nepíší. Já už jsem ze všeho zmatená. Do toho strašně starosti v práci. Už jsem úplně vyčerpaná a to jsmě teprve na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.5.17 20:32

@Silvie15 Pokud není nic vyloženě napsané, brala bych po jídle, aby zbytečně nedráždil žaludek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.6.17 09:39

Ahoj. Jak se máte? Já byla dnes v Motole na krvi (opět mi dělají hormonální profil před KETem kvůli volbě protokolu) a prý první týden v červenci je tam zavřeno kvůli úklidu ( 8o ) a asi se v červenci moc nebudou dělat transfery, což jsem netušila, chtěla jsem zkusit transfer s tím posledním embryem co nejdříve, aby se to už nějak „rozseklo“ a nebyla jsem pořád v nejistotě (jinak už je asi na čase se smířit s tím, že ve čtyřiceti mi to už asi neklapne a budu bezdětná… omlouvám se za chmutný myšlenky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.