Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máme plazmovou televizi. Dneska jsem si všimla, že je tam svislá čára - myslím, že zelená. Má s tím někdo zkušenosti? Myslím, že ji máme tak 5 let. ![]()
@Sára 1 My máme Sony Bravia plazmu a taky máme čáru a pěkně dlouhou. Z každé strany tak 25cm. Snad ještě půl roku vydrží.
To uz vam nikdo nespravi. Jsou to znicene pixely uvnitr obrazovky. Televize pobezi, ale prouzek tam zustane. Casem odejde obraz uplne.
@Madam-Owl
Já si to myslela, že s tím nic udělat nejde. Jaká je příčina? A jak dlouho to ještě může fungovat aspoň takhle?
My tam máme proužků asi 14. Opravář říkal, že je poškozena nejaka krabička(už si nepamatuju nazev) a oprava se v dnešní době opravdu nevyplatí. Máme plazmovou TV LG. Ale zatím hraje tak Budem koukat dokavad to půjde. Zatím nám to nějak nevadí ![]()
@ančapepča Já chci fotku
14 čar je fakt masakr jako ![]()
Jinak tohle je taková loterie v koupi televize no. Buď má člověk štěstí a dostane kus, co vydrží, nebo si odveze budoucí televizi s touhle čárou. Jsou k tomu dost náchylný.
@Tunrida
někde mám fotku v PC, tak to zkusím vložit. Jednu dobu se nám tam objevovala čárka snad ob den a teď se to nějak zastavilo. Je to fakt sázka do loterie. Teď docela drží…ono to zní hrozně ale ta telka je veliká tak to tam má rozložený
My teda nemáme čáry, ale šest černých koleček o průměru asi 2,5cm. Kočka lovila něco na obrazovce a bylo
Tak čekáme až tam nebude nic vidět a pak nová tv.
@Tunrida Nejsou tam teda vidět všechny, ale dohromady jich je 14 ![]()
@Sára 1 je stara, nebo staci trosku vetsi bouchnuti do obrazovky, nekdy staci i pri cisteni obrazovky treba trochu pritlacit a pixely prasknou. Ale tipovala bych to spis uz na stari…bohuzel v dnesni dobe je veskera elektronika delana tak aby vydrzela 2-3 roky. Vyjimky vydrzi dele, pak uz to proste odejde samo.