Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky všem, kdo dobře ovládáte Facebook ![]()
Potřebovala bych malou radu, snad Vám nebude vadit nově založené téma
![]()
Už delší dobu mě sejří online viditelnost na facebooku.. Nevíte někdo, zda je možné, nastavit si možnost, že když jsem online a chci si jen přečíst zprávy a novinky, aby určité osoby neviděli, že jsem online? U messengeru se tomu asi nevyhnu, tam jí to ikonku hodí, že jsem četla a viděla, ale u příspěvků a celkově online připojení? Nevíte, zda to jde? Popř. je tu každé osoby zvlášť, nebo to jde kolektivně? Prostě, jak být online a nezezelenat v určitou dobu?
Nastavit to jde, ale bohužel jsem zjistila, že to nefunguje. Dřív jsem to tahle měla nastaveno stále a po nějakých změnách, které proběhly na facebook chatu už to prostě nefunguje, i když ta možnost tam stále je
Je to v možnostech chatu, označené ozubeným kolečkem.
@Lady Bee Jojo, přesně tu. Když se připojíš, tak po pravé straně je ten seznam online lidí..
@Narovnako ano jde to, nevim jak na pc, ale na mobilu je to v nastaveni messengeru. Je tam ikonka se tremi carkami, tak na tu staci zmacknout a pak jeste kliknout na aktivni a tam je vypnout a zapnout, pak nebudes mit zelenou tecku u jmena. Ale ani ty pak neuvidis kdo je online.
@Narovnako píše:
@Lady Bee Jojo, přesně tu. Když se připojíš, tak po pravé straně je ten seznam online lidí..
To by mělo jít, je tam v nastavení v tom chatu možnost vypnout/zapnout. A jde i vyfiltrovat kdo tě uvidí online a kdo ne. Není to tak těžké
mrkni na to.
Vpravo dole pod chatem- je lupa- hledat…a vedle toho je takové sluníčko (možnosti) nebo co to je
rozklikneš, a tam máš vypnout chat… ![]()
@Madam-Owl píše:
@Narovnako ano jde to, nevim jak na pc, ale na mobilu je to v nastaveni messengeru. Je tam ikonka se tremi carkami, tak na tu staci zmacknout a pak jeste kliknout na aktivni a tam je vypnout a zapnout, pak nebudes mit zelenou tecku u jmena. Ale ani ty pak neuvidis kdo je online.
To mi nevadí. Akorát na pc žádnou ikonku nevidím, no..
Navedete mě někdo jako úplnýho trotla?
![]()
@Narovnako píše:
Ještě dotaz, ona nic nepozná, že ne?![]()
Myslím, že ne ![]()