Časté kojení a prdíky 2měsíčního

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marie432875
30.12.17 08:07

@maminka2014 no, tak baj vocko, většinou to vyšlo prave 2,5 h od konce kojeni, trvalo mu to 20-30 min…ale hlavne jsem ho po kojeni vážila, jestli se poradně napil. Někdy totiž jen dudlal a nic moc nechtěl pit, to jsem musela kojit i driv (naštěstí to nebylo moc často). A kdyz vypil cca 70-100ml, byl další dvě-3 hodky ok

• Citovat
  • Upravit
25179
30.12.17 09:48
@maminka2014 píše:
@Aries6 dám ti stejnou otázku jako Marii :mrgreen: jak si počítala ten čas od začátku kojení nebo od té doby co jsi skončila?

Tak až tak na minuty jsem to nehlídala. A moje děti, až na ty řekněme první 2 týdny, byly nakojeny za 5-10 minut.
To jsem taky pak někde četla, že kojení delší, jak 15 minut není dobrý. Dítě pak jen žužlá, uklidňuje se a ničí bradavky.
Co dudlík, chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.18 11:30

@zuzanx kojila bych podle potřeby dítěte. I já to tak dělám, můj syn 7m. Asi do 3m byl přesný jak hodinky, kojení po 3 hodinách. Teď chce přes den obvykle po 2-3 hodinách, a to už i přikrmuji a nemá to na to absolutně žádný vliv. Do půlnoci chce kojit KAŽDOU HODINU :roll: Pak ztrácím představu, jsem obvykle tak unavená, že to dál zaspím a má prostě samoobsluhu :D :D Asi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová