Časté kojení a ublinkávání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.10.13 14:12

Časté kojení a ublinkávání

Ahoj máme doma týdenního chlapečka a docela často musím kojit. Malý mi vždycky dost vyblinká a zachvíli má zase hlad a hledá prso. Napadlo mě i myšlenka zda mám pořádně výživný mléko který by prcka nasytilo :roll: vůbec nevim co s tim :nevim: nějaký rady?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
20.10.13 14:13

Kojit podle prani ditete. Nechat poradne grcnout a dat do postylky klin. Kojeni si jeste seda takze vyzivnost mleka fakt neres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
20.10.13 14:31

Buď v klidu :) já v podstatě 3 měsíce kojila maximálně po hodině, doktorka to věděla a říkala kojit jak si řekne, tak jsem tak kojila a malej přibíral 800 g/4 týdny, takže mlíko bylo určitě v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
20.10.13 14:35

On hledá, protože je takhle malý, tak malé miminko bude hledat pořád. Koj, jak si řekne a uvidíš v poradně, kolik přibral. Mě obě blinkaly kaluže a příbiraly krásně a často kojit jsem nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.10.13 17:02

Příspěvek upraven 25.05.16 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.10.13 19:42

Pro rozšíření názorů:
http://dojcenie.wordpress.com/…x-a-kojenie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.10.13 19:59

Buď v klidu, nestresuj se, je to jen hladovec, měla jsem stejné obavy, ale zbytečně. Malá ublinkávala ještě v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
20.10.13 20:09

Musíš vyržet ;) kojím 4tý měsíc a teprve se to upravilo ale i teď jsou potíže :zed: u malých miminek je to normání, že vyžadují kojení často…někdy ani tak nejde o hlad ale o tu blízkost ;) koj jak si řekne :palec: řeší si tím veškeré svoje potíže a problémy :palec: čím více budeš kojit tím budeš mít silnější mlíko ( u mě to tak je )…malá mi krásně hajala celou noc a poslední skoro měsíc se mi budí i 5krát a taky to není tím, že mám málo výživné mlíko ;) přibírá totiž nádherně ( prý jako děti na umělé stravě ) :dance: pokud chceš opravdu kojit rozhodně nedávej příkrm ;) spraví se to uvidíš :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.13 12:54

O příkrmu jsem ani nepřemýšlela chci normálně kojit :pankac: stolici má krásně žlutou

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
21.10.13 14:49
@Anonymní píše:
O příkrmu jsem ani nepřemýšlela chci normálně kojit :pankac: stolici má krásně žlutou

pak přeju pevné nervy než se to upraví :pankac:

• Citovat
  • Upravit
624
24.10.13 08:58

Nas kluk take porad něco zapíjel=kojil se často. U takového prťouse to nic neznamená-děcka se kojí s přestávkama, ale máma je zmatená (já byla :))-chce to kojit s citem (jestli je prvni, stoji za to si o kojeni zjistovat) - například: napije-li se po delším spánku - blinkne - nabídni stejné prso (aby dítě dopilo dokoncilo jeden prs dokonce - tak male děti mají maly žaludek, pustí se i když prso ještě není měkké- zustalo v nem hodne mlíka, dítě se tak napilo spíše vodnatého, méně tučného, a mělo by později rychle hlad),ale pokud máš pocit, že se napil málo (a nevytuhnul, často se budí) nezapomen nabídnout po dokonceni jednoho i druhé prso. Mimina lépe snáší tok mléka z toho druhého napití, už nemívá tak silný proud, tak by po nem uz tolik blinkat nemusel… Blinkani by mohlo zlepsit zkvalitnění prisati , zkouset ruzne pozice (na silny proud mleka kojit proti gravitaci) s briskem spise nize. Deti se napiji klidneji (bez potreby odkrkavat),pokud se pred kojenim nevztekaji, nejdou na nej hladovi. Asi to zni paradoxne proti „pravidlum“,ale usinani na prse spise pomaha traveni, podumlávání prázdnějšího prsa a sem tam upití, dětem svědčí na nedozrálosti a pomáhá „bondingu“ - dudlík by spíše škodil :(… no s citem :). Kdyžtak napiš kam se to vyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová