Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, chci se ujistit ze to nektera z vas mela stejne jako dnes ja…samozrejme vim ze behem těhotenství se chodi na malou častěji ale dnešek je jak špatný vtip jelikož cely den neodejdu z wc… jakmile se vycuram a udělám 5kroku muzu se otocit a jit zpátky…a to nekecam muzu sedet i 10minut na wc a vycuram se i 3×…nikdy jsem to tak nemela a ted mam pocit ze mam mocak porad plny..a k tomu mi dnes extremne a samovolne odteka mlezivo…nejsem v tom sama? Děkuji
@pistamonta Nejsi v tom sama. Také jsem v 30tt a jen co si dojdu na záchod a zvednu se z prkénka, můžu si znovu sednout :/ Do 28tt jsem chodila často na WC, ale teď je to až nepříjemné - nevydržím stát 5 minut bez toho, aby mě zase tlačil močový měchýř…
@pistamonta už cca 10 dní se budím před pátou hodinou a musím si odskočit… věřím, že za dalších 2 týdny budu stávat i dvakrát a s přibývajícími týdny počet nechtěných probuzení stoupne :/
Je to každým dnem horší
. U mě je to tedy nejhorší, když jdu se psem ven do te zimy, nemůžu jít na dyl než 20 min, jinak mám na krajicku. Jdu než vyjdeme, hned jak se vrátím a pak za 5 minut znova. V noci cca 4× a je jedno kolik toho vypiji.
@Luciasek31 tak to uz se tesim co přijde uz ted z nakupu utikam rychle domu a nic nenakoupim v noci uz vstavam 2× coz ještě jde
@pistamonta nakupovat nechodím, buď objednam Rohlík. cz nebo vyšlu přítele. Poslední měsíc se mi nezvětšilo bříško furt se držím stejně. Nahoře mám 2 kg a mám pocit, že malá mi tlačí na všechny orgány, hlavně ten močák. A to jsem teprve 28tt.
Poslední týden taky chodím dost často, hlavně v noci
to jdu klidně i 15×… jsem ve 25 tt. Chtěla jsem se zeptat jestli toto má řešit gynekolog nebo praktický dr?
A možná je to normální, protože už budu ve třetím trimestru, ale spíš si myslím, že jsem nastydla ![]()
@Sofi87 Je to normální dítě už tlačí na močák já chodila víc než ty u obou dětí ![]()
@Soňa Zacharová Tak to jsem ráda, že je to normální
nechtělo se mi zase k dr ![]()
Může to být nachlazení, ale taky poloha dítka, které tlačí na močový měchýř