Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, mam dotaz jak často chodite na wc? Ja chodim každy 3 min čurat je to hrozne. Nevim jestli to neni plodova voda. Malej uz kope mene. Nez normalne.
@sabkaL tou dobou jsem lítala jak alík, cesta v autě - téměř každé odpočívadlo zastávka atd.. jestli mládě kope málo, kontrola u dr ![]()
Ahoj
Já jsem za celé těhotenství nepoznala co to je, chodit často na wc
Končím 32.tt a bříško se mi spíš vlní, skoro celý den
Miminko už je velké a nemá už tolik místa…
Jo zitra jdu na kontrolu tak to chci vydrzet, nnejtadeji bych na tom wc snad zustala
@JayLee tam uz jsem byla vse mam v poradku. Ale vypiji 3 litry
Před pár týdny jsem taky chodila pořád - nejhorší byla ta noční turistika
Teď jsem 33+2 a je to o dost lepší, možná prcci v rámci možností poodplavali a míň tlačí na močák.
@sabkaL píše:
@JayLee zkusim to omrzit ale mam porad žizen
bylas na testech na cukrovku? Pocit žízně by mohl znamenat cukrovku ![]()
@JayLee píše:
na to jsem se ji ptala v prispevku vejs![]()
slepejš jsem, pardon
![]()
U mne se to střídá polohou miminka. Někdy curam normálně a zada jsou v normě a někdy curam co 15 minut a mám bloklou bederku tak, ze mi brni nohy. Řešení nemám, snad jen tehotenske masáže a břišní tance ![]()
Jsem 33tt, na WC uz mam vyslapanou cesticku, cestovat taky supr, vycuram se, sednu do auta, objedu blok a muzu jít znova
Dost to závisí na tom, jak blbe tam to dítě je, jestli stejne blbe nebo blběji než obvykle, pak to je vyzivne.
Jestli ale fakt chodíš tak často, tak možná spis mas chyceny mocak? ![]()
Plodovka by tekla furt, ne jen na WC a k curani nenuti, to spis jestli ses nenachladila?