Časté ublinkávání po čaji

363
4.3.09 22:54

Časté ublinkávání po čaji

Ahoj holky,
chtěla bych se Vás zeptat na radu. Malý dostává už skoro měsíc v poledne zeleninové příkrmy. Na zapití jsem mu zkoušela dávat trochu čaje, ale vždycky mi ho vyblinká i s trochou příkrmu. Vlastně mi čaj vyblinká i když mu dám trochu napít mezi dvěma dávkami mlíčka. Příjde mi, že to množství co vypil, to vyblinká. Nevíte co s tím???? Na to, že už má půl roku, tak mi někdy ublinkává i po mlíčku. Třeba když ho chovám, nebo leží na zádech a bříšku a hraje si. Mnohokrát Vám děkuji za odpovědi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
363
4.3.09 22:56

Ještě bych chtěla dopsat, že toho příkrmu nesní moc. Maximálně tak půl malé skleničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
5.3.09 07:25

Ahoj,
prvne bych prestala davat ten caj. A za druhe, maly mi ublinkava jeste ted. Ne pokazde, ale sem tam a to je mu 10mesicu, takze bych to videla, ze to je normalni. Samozrejme, pokud by zvracel nejak moc, tak k doktorovi, ale to jak to popisujes, si myslim, ze bude ok.
Jeste me napadla zmena sklenicky…

jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.3.09 07:58

Tak lahvičkou to myslím nebude. Máme jich víc, a při změně žádný rozdíl. Nejsou to žádné gejzíry, ale ublinkává. Jinak prospívá moc dobře. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.3.09 15:12

a zkusila jsi změnit jen příkrm, nebo i značku?
Jinak kamarádky dcera ublinkávala po fenyklovým čaji a zjistila to uplně náhodou. Dávala jí pořád takový ten instantní. Pak přišli k nám na návštěvu a já jsme dětem udělala jablko s meduňkou od Hippu a Stella si za celé odpoledne ani jednou neblikla, tak změnili značku čaje a od té doby je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.3.09 15:54

Mléko jsem nezkoušela změnit. Dětský doktor nám doporučil Nitrilon Ha - hypoalergení. Pijeme ho od asi 4 měsíce. 4ajík máme bylinkový od Hippu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.3.09 16:46

A co zkusit změnit čaj, nebo dát jen převařenou vodu? U nás byl problém, že Mates všechno vyplival, takže pil jen MM. Více méně skoro nic jiného nepil až do dvou let, co jsem ho kojila. Není to sice ideální, ale nějaké tekutiny jsem do něj dostat musela. Po odstavení přešel hned na obyčejné mléko, jinak pije neslazené čaje ze sáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.3.09 17:00

Zkus změnit ten čaj a nedávej ho hned po příkrmu. Adam má čaj tak hodinu po jídle nebo mezi jídly. Taky ho po každém jídle nechám tak 15-20 minut v klidu - většinou leží v postýlce na zádech a hrajeme si.
Ono se to spraví samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
29.4.09 12:50

Holky, zkuste si udelat ten caj od hippu, tak jak by mel byt nekam do hrnecku a az budete podavat, jeste ho zredte ( ja to davala 50 na 50)… Nedavat napit hned po jidle a ja jsem malemu stridala - flasku caje, flasku prevarene, bo kojenecke vody…
Ale myslim, ze ty caje od Hippu jsou nejlepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí