Častejšie močenie, príznak tehotenstva?

Anonymní
11.1.25 08:49

Častejšie močenie, príznak tehotenstva?

Zdravím, už 3 roky užívam HA a posledné mesiace mám krvácanie len úplne minimum. Stačí mi intímka. Testy vždy negatívne. Tento mesiac som mala špinenie tiež len 2 dni aj to len pár kvapiek. Testy som robila 2 a obe negatívne. Trápi ma však častejšie močenie alebo teda močím častejšie ako som zvyknutá. Každé cca 3 hodiny. Občas každe 2. Už som čítala že to môže byt príznakom tehotenstva. Posledný test som si robila minulý pondelok ale pred tým než som zaspala som bola 2 krát močiť a spala som len 6 hodín. Čiže neviem či bol test spoľahlivý aj keď bol z ranného moču keďže som v spánku nepila. Môžem veriť testu a že po 3 týždňoch od sexu ukázal spoľahlivý výsledok a to častejšie močenie je kvôli niečomu inému?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22948
11.1.25 08:56

V téhle zimě můžeš být nastydlá a běhat víc.. těhotenství bych to nepřikládala. Bereš antikoncepci pravidelně jak máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.25 09:24

@lucynka25 áno beriem, plus som mala aj inú ochranu len pri nej si nie som úplne istá. Ide mi o to či by to test už zachytil. Ono aj to močenie nie je vždy rovnaké. Sú dni kedy močím normálne. Môže to byt aj zo stresu?

• Citovat
  • Upravit
22948
11.1.25 09:49

Mě test zachytil těhotenství vždy pár dní před očekávanou ms..takže po vynechání bys měla mít pořádně vidět dvě čárky, pokud tedy máš pravidelný cyklus, ale nevěřím, že bys byla, když se chránite ještě dvojite.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.25 09:57

@lucynka25 pri antikoncepcii nie je pravidelný cyklus. Je len umelo vytvorený a tak neviem kedy mi reálne test môže niečo ukázať 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
31196
11.1.25 11:05

Ja vim, ze s prvnim ditetem jsem otehotnela 3. nebo 4.9. a pozitivni test jsem mela az 27.9., predtim jsem delala 22.9. a nic. Castejsi moceni jako priznak jsem pri prvnim tehotenstvi mela. ALE nerozdil od Tebe jsme se aktivne snazili o poceti. Pokud jsi mela dvoji chraneni :nevim:. MS pri HA mi take slabla, i nekolikrat vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
11.1.25 11:06

Může to být jen nachlazení. Popř zánět močových cest, ale to spíš bývá doprovázeno i pálením. Nemyslím si, že bys byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.25 11:28

@Hobitka ja trpím anorexiou a bolo mi povedané že tá MS môže miznúť aj kvôli anorexii aj napriek tomu že mám HA. Skúsim si ešte urobiť test ešte cez týždeň. A možno blbá otázka ale ako často si chodila na toaletu lebo ja za deň pôjdem tak 5 až 7 krát a niekedy ani to nie ale mám pocit v hlave že curam nonstop

• Citovat
  • Upravit
8660
11.1.25 11:48
@Anonymní píše: Více

Psychika dělá taky hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
11.1.25 15:41

Já mám antikoncepci x let, mám to na každý den přesně i na hodinu. Mám to pravidelně jak hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31196
11.1.25 16:33

Ja sla klidne 12krat a hlavne me to budilo v noci, to se mi bezne nestava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.25 17:19

@lucynka25 No áno lebo je to umelý cyklus. Umelo vyvolaný
@Hobitka Tak to až nemám. V noci chodím len keď som v strese. Napr dnes je to úplne v poriadku a nechodím cikať takmer vôbec

• Citovat
  • Upravit
14665
11.1.25 17:47

Proto je nesmysl, abys při uměle probíhajícím cyklu bez ovulace řešila možné těhotenství, nota bene s další formou bariérové ochrany. Já vím, kdo jsi a že máš své specifické potíže, jen si myslím, že kdybys zapojila trochu selského rozumu, tak bys musela pochopit, že „autor zastává názor, který zároveň sám vyvrací“. Ale rozumím, že přetlačit hlavu je někdy těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.25 16:41

@Michelle_M lenže ja momentálne riešim aj anorexiu a už som asi stratila aj krvácanie a viem že šanca na tehotenstvo aj s inou ochranou je mizivá ale možnosť tam stále je a mne sa znovu vrátilo časte močenie. Tehotenský test som si robila asi 10 dni dozadu a nič, negatívny to už bolo vyše 1 mesiaca a niekoľko dni od sexu. Neviem či to ma nejaký súvis alebo nie

• Citovat
  • Upravit
8660
4.2.25 16:52

Těhotná nebudeš. Časté močení může být např z prochlazeni, zánětu moč. cest, i stres dělá svoje…kdyby jsi byla těhotná, tak by to ukázal test plus by se objevily určitě i jiné přiznaky než jen časté močení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí