Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, mám prosbičku. Mátě někdo zkušenosti s kočárky Casualplay S4. Strašně moc se nám líbí, padnul nám do oka hned jak jsme ho uviděli. Jen bychom byli rádi, kdyby se s námi někdo podělil o zkušenosti. Zajímalo by nás hlavně jak je to s velikostí korbičky, budeme mít květnové mimi a mimčo asi nebude žádný prcek, tak by nás zajímalo, jak dlouho se tam mimčo vejde. A další zkušenosti. Jste úžasní. Díky moc. Emmi. ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Ahoj, diskuze na tyto kočárky už tady probíhali. Zkus starší diskuze. Casualplay S6 je to samé, jen ne trojkolka, tak můžeš sledovat i názory na něj.
Já jej taky chtěla, je nádherný, ale moc chyb. Korbička nevím, neviděla jsem ji, ale na obrázcíxh se mi nelíbila. A sporťák: krátká zádová opěrka, větší dítě při ležení si nemá kam dát nohy a je toho víc. Ale vzhledově je krásný. Pohledej…
Dobře vyber!!!
Holky prosim, ma nekdo navod na casualplay playmoon? Nebo jakykoliv casual, to bude podobne. Ja nevim jak dat dohromady sportak, jak se s tim poprat, na youtube jsem nic nenasla ohledne skladani, na webu taky nic. Dekuju
stacil by odkaz nebo sem hodit ofoceny navod co mate dom;)