Bugaboo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
27.1.07 21:53

BUGABOO

prosím majitelky o negativní zkušenosti s tímto kočárkem, pozitivních už jsem četla až až :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
342
28.1.07 18:17

Anitko,mám ho už půl roku…ono těch negativ na něm moc nenajdeš,v postatě jen to,co už vyplývá z konstrukce kočárku…takže to jsou prostě daně za něco…
Kořárek je lehounký a úzký v rozchodu kol,tím pádem je méně stabilní,ne snad,že by se převracel,ale prostě třeba jízda po silnici,která je klopená a za rukojeť mi visí starší dcerka…musím kočárek vyvažovat…

Jinak ještě pořád nemám vychytané rozkládání z auta,je na to prostě grif,na videu to vypadá snadně,ale já se to prostě nenaučila…což nebude vada kočárku,ale majitelky :lol:

A na nic jiného jsem zatím nenarazila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.1.07 22:45

díky, určitě do něj půjdu, akorát zvažuju, zda použitý Frog ze zahraničí nebo lehce použitý Cameleon ( ten se asi sežene hůř ) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
30.1.07 19:59

holky: mimo jiné, kde se dá v ČR sehnat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.1.07 18:08

Lime : nové se zárukou se dají koupit, co já vím, v těchto prodejnách :

v Babyparku v Praze - 24000,–
baby-centrum.cz v Pardubicích - cena ???
annaviktorie.cz - 22500,–
detatko.eu - 22000,–
a na mimibazaru ho kdosi nabízel za 20000,–

jinak použité se v ČR seženou zatím sporadicky, spíš jenom ještě pár starších modelů Frog :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
1.2.07 13:41

Anitko děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.2.07 20:41

Lime - tak co, jdeš do něj ? :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.3.07 13:49

Přibrzďování

Amazonko (a další uživatelky bugaboo) - a nevadí, že si nemůžeš přibržďovat - na bruslích, nebo i při jízdě s kopce? A má pár let používané bugaboo nějaké vady, vzniklé užíváním? Váhám mezi Frogem z ebaye a Speedim… Díky

• Citovat
  • Upravit
170
29.3.07 22:40

Holky, nevíte prosím jaky je vlastně rozdíl mezi FROGem a GECKO?Cameleon je určitě nejlepší, ale levněji se dá sehnat zatím jen Frog, jaké jsou v něm nevýhody oproti Cameleonu?Tady jen něco pro labužníky a milovníky bugaboo a snoopyho :D
 http://cgi.ebay.de/…BayISAPI.dll?…

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
29.3.07 22:47

Kosmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.6.07 14:55

Ahoj,
zkusím oživit tuto diskuzi. Viděla jsem, že se dají koupit výměna kolečka do terénu. Máte je někdo, jsou také natáčecí?
A co ta malá, nějosu moc křehká nebo jak ybch to nazvala :oops: :wink:

děkuji.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.6.07 23:28

Natáčecí nejsou, jsou velikostí něco mezi těma velkýma a malinkýma a jsou bez těch pružinek, co jsou u těch menších- snad jsem to nenapsala moc kostrbatě :D

• Citovat
  • Upravit
2
27.7.07 13:34

Ahoj, manzel sice tvrdi, ze chci bugaboo protoze je to „HIT“ ale on tomu nerozumi :-)
Jenom jedno mi prijde divne - ta sportovni sedacka, kde nebude mit mimco moznost lezet na rovince. Prosim prosim - ktera z vas ma tento uzasny kocarek a zkusenosti se sportovni sedackou - vyspi se mimi „normalne“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.8.07 14:36

Duše

Ahoj,

prosím neměnili jste někdo nafukovací kola u Bugaboo? Píchli jsme :roll: , vyřešila to záplata, ale zajímalo by mě, kde koupit novou pneumatiku. Prodají mi ji i v cykloobchodě? Nebo musím k prodejci Bugaboo pro originál? (Máme to trochu z ruky, takže to se mi nechce :oops: .) Díky předem za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.9.07 09:38

Byla jsem pevně rozhodnutá koupit bugaboo, ale teď mě nahlodala kamarádka z diskuze - prý jí přijde, že na kostkách hodně drkotá, že chudák mimi? Taky vám to tak přijde? Já myslela, že bugaboo si s terénními nerovnostmi poradí skvěle, ale nemám možnost ho vyzkoušet jinde, než v prodejně :(
Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí