Bugaboo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.4.08 17:05

Ahoj, mám Bugaboo asi rok, malému se vněm moc dobře spalo, teď už má skoro 20měsíců a v kočárku nespí. Co mi trochu vadí je to skládání a rozkládání, manžel vždycky nadává. Ale jinak super kočárek, lehký a hlavně vidím na malýho. Ještě z těch negativ, při poloze vleže nebo sedačce otočené dopředu je těžiště asi trochu posunuté, tak se mi hůře ovládá. Před tím jsem měla Jané Slalom, možná jezdil trochu lépe, ale je to otázka zvyku. Každý kočárek má svá pro a proti. Teď čekáme druhé dítě tak nevím jestli prodat nebo si ho nechat. Budeme potřebovat sourozenecký kočár.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.4.08 17:06

Ahoj, mám Bugaboo asi rok, malému se vněm moc dobře spalo, teď už má skoro 20měsíců a v kočárku nespí. Co mi trochu vadí je to skládání a rozkládání, manžel vždycky nadává. Ale jinak super kočárek, lehký a hlavně vidím na malýho. Ještě z těch negativ, při poloze vleže nebo sedačce otočené dopředu je těžiště asi trochu posunuté, tak se mi hůře ovládá. Před tím jsem měla Jané Slalom, možná jezdil trochu lépe, ale je to otázka zvyku. Každý kočárek má svá pro a proti. Teď čekáme druhé dítě tak nevím jestli prodat nebo si ho nechat. Budeme potřebovat sourozenecký kočár.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.4.08 17:07

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.4.08 17:07

• Citovat
  • Upravit
461
19.4.08 16:54

Tak, kočár máme zajetý, takže negativa:
v podstatě skoro žádná, skládání - spočátku jsem se trápila (mačkala jsem čudliky, až jsem měla rudé prsty a pak jsem přišla na to, že kočár musí být úplně v klidu, nesmíte ho nadzvedávat, prostě madlo musí být úplně v klidu, nenamáhané a pak ty čudlíky nekladou odpor, jak podvozek jenom trochu nadzvednete, tak zejména ten čudlik s pojistkou neodjistíte), ale je to skutečně cvik a dnes už mi to jde alespoň tak dobře, jako v tom jejich BGB demonstračním videu :-)))
Koupila jsem i board na kolečkách pro syna - zbytečná investice, ne, že by on nechtěl, on by se i vozil, ale nandat to tam a sundávat, to je strašlivej vopruz… a i když se to dá zvednout, zavazí…
Taška na kočár - totálně zbytečná investice - nic se tam nevejde, je strašně tuhá a úzká, prostě mi absolutně nevyhovuje…
Taky mi trošku vadí, že když kočár skládám, musím ho položit na zem (zejména je na zemi madlo…), no a když prší a je bláto, tak to musí být dost blbý, zatím se mi to nestalo, parkuju většinou pod střechou, ale je to trochu nešikovný…
Košík pod korbičkou - jak už tady někdo psal, blbě se do něj dávají věci, spíše to jde líp zezadu, ale když je na tom sporťák, tak to myslím jde mnohem líp.
Pozitiva:
opravdu lehoulinký, Jané Slalom Pro je proti němu skoro tank (měla jsem, takže můžu posoudit), výborně se ovládá i jednou rukou, korbička je dost prostorná, i když se to možná nezdá, není tak nízko, jak se říká, rozhodně bych to nepovažovala za negativum, manžel má 193 cm a nestěžoval si a to malou z kočáru vyndavá poměrně často. Podvozek i korba se vejdou do kufru auta, jedno na druhý, úplně v pohodě.
Celkový dojem: rozhodně jsem neprohloupila, jsem velmi spokojená, manipulace s kočárkem po notném zacvičení jednoduchá (s Jané jsem taky měla ze začátku"problém", si vzpomínám, jak jsem jednou nemohla za nic na světě rozložit podvozek a manža mě po telefonu navigoval..... :-) ty doplňky jsem holt neměla kupovat, ale netušila jsem, že budou naprd :-), možná ale jiným maminkám vyhovujou.
Jo a nevím, na co je ten pásek, co visí na madle, a taky ty dva popruhy na hluboké korbě u nohou, jak visí z kočáru, kdybyste to některá věděla, prosím, písněte :-)

Nat77

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.4.08 18:31

No já jsem měla možnost Bugaboo Bee vyzkoušet, je skvělý, ale bohužel můj 10ti měsíční synek se mi do něj téměř nevešel!!! Je šíleně úzký, ale je pravda, že v 10ti měsících má 10,25kg :-) Jinak bych do něj určitě šla, takže jsem nakonec zůstala u Jané Nomad a jako golfky budu kupovat novinku od Casualplay, který se bude prodávat až v květnu, ale na veletrhu už ho vystavovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.5.08 19:01

pre nat77

ten popruh co visi z madla je na , ze ked mas kocik na plazi len na 2 kolieskach, tak si mas dat ten popruh okolo zapastia, keby sa ti kocik nahodou vysmykol, aby ti nespadol :) Preco su popruhy v korbicke to neviem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.08 20:50

Ahoj, maminky chtěla bych se zeptat jak se jezdí s kočárkem bugaboo v terénu? Je krásný, moc se mně líbí, ale bydlíme na vesnici, tak se radši ptám. Chodníky máme sice udržované, ale přece jen to obačas není ono. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.8.08 14:39

Holky co máte Bugaboo,kdy jste přesedlali do sporťáku.V kolika měsících?
Děkuju :D

• Citovat
  • Upravit
2794
29.10.08 12:39

Mame bugaboo a jsme nad miru spokojeni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
27.11.08 12:20

My se na něj jedeme zítra podívat, ale to hlavně proto, aby měla moje dušička klid, protože po přečtení několika diskuzí a kritickém pohledu na něj musím se smutkem na srdci říci, že nemyslím, že je to nejlepší kočár na trhu-je nejlehčí, to ano, má opravdu krásný design, lepší barvy jsem na žádném jiném neviděla, ale tím to bohužel končí, pak už začínají kompromisy a negativa-malá kolečka prostě velká nenahradí, bydlíme v Krkonoších, takže ani možnost otočit ho velkými vpřed, ani možnost zimních mě tak úplně nepřesvědčily-chybí odpružení zadních kol, chybí ruční brzda, což při jízdě se starším „cvalíkem“a plným košíkem z kopce může být dost problém, pak samozřejmě poloha ve sporťáku-pro 6-ti měsíční mimi opravdu nevhodné, nemožnost ležet na boku-nám by se to taky nelíbilo, co si budeme povídat;-) Pak nevidím jako výhodu, že je korba jen materiál, při položení na zem se jaksi krabatí a nedrží„pevná“-prostě chybí nějaký vnitřní rám. A pak samozřejmě výška korby-měřím 180, můj partner skoro 190, takže nic pro naše záda. A takové drobnosti, jako nepřístupný košík pod korbou, už neberu jako rozhodující, nějaké ty mínusy má každý kočár. My se přikláníme pro Peg Perego GT3-není zdaleka tak atraktivní, ale je opravdu funkční, jediná nevýhoda-nemožnost otočení proti směru jízdy, což se dá ale při všech pozitivech akceptovat;-) Tady odkaz na dobré rady při nákupu kočárku: http://www.miminko.estranky.cz/…brat-kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.12.08 21:14

BeeTree, Bugaboo rozhodně není kočárek do Krkonoš, je to městský kočárek a tak byl i navrhován (malá přední kolečka), takže bych to, že není stavěný do horských oblastí nepovažovala za jeho mínus. Co se týče sporťáku, Bugaboo v návodu doporučuje přesedlat do sportovní verze v 8 měsících, ne v 6. S tou výškou také nemohu souhlasit, můj manžel má 195 cm, madlo si hezky vysune a nikdy si na záda nestěžoval.
Papa!
N. - spokojená majitelka Bugaboo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
2.12.08 11:44

No já zapomněla napsat další příspěvek, ve kterém se omlouvám všem, že jsem hanila něco, co jsem si důkladně prohlédla jen na netu. My se totiž nakonec pro Bugaboo rozhodli a nebudete věřit, bylo to na popud mého partnera, kterému se líbí moc a moc! Prohlíželi jsme si všechny detaily, několikrát ho složili, rozložili, otěžkali a změřili a bylo jasno, že před ním GT3 nemůže obstát. Bugaboo jsme pojmenovali malý velký kočár, protože sporťák i korba nadstandatrně veliká a přesto se s ním vejdeme do výtahu. Na zimu koupíme zimní kola-kočárek je totiž hodně stabilní(porovnávali jsme třeba s Jané-ten když rozhoupete do stran, tak máte opravdu strach, že se převrátí). No prostě, má pro nás nějaké ty mouchy, ale lepší jsme nenašli (GT3 je obrovský tank, v některých prvcích dost nehezky zpracovaný a působí trochu „přeplácaně“, ale pokud na něj máte dost místa a nebudete ho každý den cpát do výtahu, tak není špatný). Vybrali jsme si potahy z loňské kolekce: http://www.kidslandusa.com/…nd-green.jpg- , líbí se nám úplně nejvíc a moc nás potěšilo, že se ještě dají sehnat. Takže zdravím všechny fandy Bugaboo, už jsme taky ve vašem týmu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
8.4.14 12:26

Holky, dnes mi dorazil použitý bugaboo cam 2. za živej svět nemůžu dojít na to, jak se ze sportovní sedačky dá ta konstrukce na hluboký kočár. Předpokládám tedy, že se musí sportovní potah sundat a na konstrukci navléct hluboká korba…? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
8.4.14 12:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat