Bugaboo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.10.07 17:05

A kterým kočárkům dáváte přednost vy, které Bugaboo nezaujal, jaký používáte a proč?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 21:05

mám a je supr neměnila bych a to už sem jch měla,speedi,buzz,babywelt,inglesina a peg perego.dneska mě kamarádka řekla,jééé ty máš BUGABOO?V Rakousku jej vidíš na ulici všude.jen tento kočárek a právem je jednička!!!všem vřele doporučuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 22:05

Kdyz ne bugaboo, tak tohle:
Pro mimi do pul roku klasicky houpaci hluboky a pak sportak: polohovaci zada, podnoznik, dlouha lozna plocha, otocna korba, aby mimi aspon do jednoho roku videlo maminku, napr. teutonia fun system www.teutonia.de Nakonec lehoucky golfky. Janaze

• Citovat
  • Upravit
1
3.10.07 22:11

:D Bugaboo je opravdu bezvadnej kočárek a v cizině hodně oblíbenej.Lehkost a supr jízda,pohodlí pro dítě,to vše splňuje Bugaboo,polohování jako v autosedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.07 22:16

Jenže ono jsou děti,které v klas. poloh. prostě neusnou a např. na rodině je mamina co koupila tento kočár vysloveně kvůli pohodlí dítěte(měla ho půjčený a holčička byla tak spokojena a krásně spinkala, že ho koupili ačkoli za hříšné peníze, neb potřebovali jen sporťák). Jí se jezdí líp s tím starým klas. , ale kvůli dítěti maj BGB :D Jinak logicky- je přece lepší, když dítě sice nemá na výběr, ale je ve správné poloze, než když si může vybrat z mnoha špatných poloh a jedné, dvou zdravých- kolikrát asi tak bude sedět-ležet správně?Peťulina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 22:38

Me prijde pro dite primo otresnej. Material je teply, jakoby chlupaty (no dobre, pro zimomrive dite OK, ale moje by se v tom zpotilo), sportak nema pevna zada!!, kdyz dite spi, tak ma nohy nahoru, hrana tlaci do lytek. Videla jsem hlubokou korbu, ktera je cerna!? Kdo by do toho chtel dat novorozence?? To ze se kocar prodava jeste neznamena, ze je dobry! Lide prece utraceji spoustu penez za ruzne jine modni vystrelky.. Janaze

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 22:53

BGB MÁ pevná záda(celá pevná, ne jen nějaký šprušle :o ), materiál můžeš mít buď fleece nebo klas. ´batohovinu´. 8) Hluboká vanička- spodek můžeš mít ve min. čtyřech barvách(např. včetně velmi světlé pískové), boudičku nevím v kolika, ale je tam ještě větší výběr. Nikomu to nechci vnucovat, jen upravuji fakta :D Peťulina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 23:36

jaký kočár: my máme Mutsy (ale to není důležité) - každý má jiné požadavky na kočár - někdo jezdí v terénu, jiný pouze po chodníku. Ale od kočárku očekávám, že by měl mít polohovací opěrku zad, nohou a být stabilní, neměl by být moc těžký a lehce ovladatelný, měl by mít ruční brzdu. Že jich jezdí hodně v Rakousku, neberu jako argument, že je pro dítě vhodný - prostě je hezký (to mu nemůžeme upřít) a neotřelý.
Jo a ty děti,které v klasické poloze neusnou … To je asi ojedinělý případ ne? Já myslím, že dítě si zvykne na všechno :wink:
Jo a Peťulino - nezlob se, ale s tou správnou polohou, to mě nejde do hlavy… Máš pocit, že správná poloha na spánek dítěte je, že má sedět jako v židličce? Jak to potom řešíš v postýlce? Já totiž mám polohovací jídelní židličku, která jde naklonit do pololehu (připomíná mi to trochu sedačku bugaboo) a malej se mi tam teda kroutí (nesedí ještě sám) - silně pochybuju, že by to u sedačky bugaboo bylo jiné… No, a když jsem ho v té židličce viděla, tak jsem si říkala, že spát bych ho v tom teda nenechala.
Ale holky nic proti vám - to není vůbec osobní, jen za tu cenu by to polohování zad a nohou mohl teda mít. Já bych do něj nešla - ale je hezkej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 23:56

Já ještě mimi nemám (ale máme malý děti v rodině a koárky mě baví a tak se o ně zajímám :D ). Taže co jsem zjistila- pokud je mimi v postýlce a leží na zádech, tak je dobré mu podkládat nožky třeba srolovanou plenkou- obzvlášť pokud mimi trpí nadýmáním- a to je přesně ta poloha BGB. mimoto je to zdravé pro oběhový systém (tak jako si dávají unavené nohy nahoru normálně dospělí- snad nejsem jediná :lol: ) Jinak ze zkušenosti s klasicky polohovací inglesinou zippy- když mi tam roční holčička usnula,vysouvala nožky z pod madla a opřela si je o něj ze zhora- a zase je to ta poloha BGB… Když mimi leží na boku, taky má pokrčené nožky snad vždycky- je to prostě prý přirozené… Osobně to určo neberu a snad to ani nikdo jinej tak brát nebude :) Peťulina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.10.07 00:58

Mne se ohromne libi barvy a udelany jako sportak a s destnickem, s korbickou vypada trochu zvlastne, ta malinka kola to jeste podtrhnou, ale jinak si osobne myslim, ze neni moc vhodny na jizdu v Cechach. Koupila bych si ho jedine, pokud bych bydlela v Praze, kde neni teren a moc snehu. Taky mi pripada nizky. Rozhodovala bych se podle funkcnosti a pouzitelnosti, co budes delat s hezkym kocarkem doma, kdyz letos napadne snih?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.10.07 07:40

Ty pidi kola se dají vyměnit za celkem velký speciálě do sněhu, ale nenatáčecí. jinak terénem, sněhem ad. se jezdí velkýma napřed 8) Peťulina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.10.07 07:40

Ty pidi kola se dají vyměnit za celkem velký speciálě do sněhu, ale nenatáčecí. jinak terénem, sněhem ad. se jezdí velkýma napřed 8) Peťulina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.10.07 09:10

Sportovni sedacka pevnou operku zad nema. Zada ji promacknou - zkousela jsem to v obchode. Jinak ta diskuse o spani s nohama nahore je trochu smesna, kdyby to byla tak uzasna poloha, proc ji lidstvo za dobu sve existence neprijalo a pouziva trapne rovne postele? :lol: A s tou holcickou, co na rovnem neusne.. No, miminka taky rada sedi v autosedacce, protoze vidi ven, ale nechat je tak cely den, nebo celou noc, by asi nebylo zdrave, ze? Je to podobne, jako rict, ze konecne maminka objevila cokoladovou zmrzlinu, protoze ovoce a zeleninu ji mala nechtela jist.. Janaze

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.10.07 10:15

Petuli - já jsem teda nikdy neslyšela, že by se dětem podkládaly nohy 8O 8O 8O . V porodnici se rozhodně nic takového nedělo ani to nedoporučovali, když třeba zakoupíš polohovací válečky, tak tam je podložená hlavička, ale nohy rozhodně ne! Ale!!!! Pokud po tom podložení nohou budeš toužit, tak v kočárku, který má polohování zad a nohou, ty nožičky můžeš jednoduše podložit a to podložení uzpůsobit vzrůstu dítěte, když to považuješ za nezbytné, nežto v bugaboo jak psala Janaze je to ohnutí nohou stále stejné bez ohledu na vrzůst dítěte a nedá se nijak přizpůsobit nedejbože dát do roviny.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.10.07 10:22

polohování bgb

a zase po stý stejná diskuse ;)

já původně bgb taky nechtěla právě proto, že nejde polohovat sporťák, ale pak jsem po diskusi se spokojenejma maminama dospěla k názoru, že to vlastně tak špatný není.
Nevím jak kdo, ale já svýho pidíse ve sporťáčku poutám tudíž i když by sedačka šla polohovat do roviny, miminko si tam polohu nevybere - může spát jedině na zádech jak prkýnko, což přiznejme si není zrovna přirozená pozice
Malá mi doma spí většinou na boku nebo na břiše.
V týhle naklápěcí sedačce na bok nebo na břicho nepotřebuje, protože je prostě v poloze, ve který je jí dobře

Další výhodou naklápění je, že při polosedu se dítě nebortí dolů, má zapadlej zadeček a je dobře fixovaný na místě, nikam nesjíždí.

Jezdíme s tímhle sporťáčkem už dva týdny a malá je nadmíru spokojená. Dokonce kamarádčina holčička, která ve svém kočárku prudila a rozčilovala se, v našem během chvilky usnula.

Uznávám, že každý dítě to má jinak, ale neodsuzovala bych šmahem bez vyzkokušení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4