Bugaboo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
10.11.07 18:24

Tak že je bugaboo pěkný jen proto že je drahý tak to je, nezlobte se na mě, pěkná blbost. Vytahování rukojeti není pro inteligentní maminku vůbec složité a zabere dokonce míň času než zatuhlé čudlíky u jiných kočárků.Mě by zajímalo jaké kočárky mají všecny tyto odpůrkyně bugaboo,nejspíš asi nějaký levný a škaredý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.11.07 13:33

Pridavam se k diskuzi, maminka, ktera ji zalozila, chtela vedet negativa tohoto kocarku, takze cela diskuze nebude obsahovat asi nic jineho, nez hanu na Bugaboo. Ti, kdo tento kocarek vlastni, si ho asi hanit nebudou a ti kdo ho kritizuji, by si ho nejspis nekoupili. Zadny kocarek neni idealni pro vsechny, maminka, ktera chodi s ditetem ven do prirody nebo ktere prospi dite na balkone pul dne, by si ho nejspis nekoupila a naopak urcite nektere maminky z mesta oceni, ze je trochu extravagantni a snadno ovladatelny. Ja bych vybirala kocarek spis pro pohodli a zdravi ditete. Kdyz v nem krasne venku spinka, je klidnejsi, stastnejsi a zdravejsi a celkove jsou vsichni vic v pohode. Je nekolik dalsich modernich kocarku, ktere maji podobny sportacek, ale kdo vam dnes zaruci, ze to moderni je dobre i pro dite? Pred 30 lety bylo moderni pit sunar a dnes lekari doporucuji vyhradne kojit a kojit a kojit.

Trocha diskuze o bugaboo od sousedu, maminky pisou i o dulezitem polstrovani apod…

http://forum.gofeminin.de/…eutonia.html

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.11.07 13:34
  • Citovat
  • Upravit
39
14.11.07 19:16

BGB

přidávám se ke spokojeným uživatelkám BUGABOO a musím napsat ,že neregistrovaná mamina která jej tady haní asi neměla možnost si jej vyzkoušet v praxi,protože jinak by jej nehanila.Vozím v něm 2 letí dítě a má naprosto stejné pohodlíčko jako v jiném kočárku,dnes běžně mámy vozí dětičky v autosedčkách na podvozku a to je opravdu stejné polohování,navíc již mnoho kočárku napadobují Bugaboo,který je právem jednička.V Rakousku např.ve městě potkáte v ulicích plno BGB a je tam velmi oblíbený tak jako začíná bejt tady v Čechách a pokud se o něj staráte a udržuejte tak investice se vyplatí,proptože i po ojetých je dze velká poptávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
14.11.07 19:24

ahoj,
my jsme se právě vrátili z Rakouska, byli jsme v KIKA a nechali jsme si Bugaboo předvést
co se týče úložné plochy, super, korbička na dnešní poměry nadstandartně velká, do sporťáku jsem po:,–(ila Hynka dvouročáka a měl ještě nad hlavou hafo místa
je lehounkej, potud vše super
jsem teda ale velmi rozpačitá z toho skládání :roll:
potřebuju být mobilní a hrc frc kočár naložit do auta, a systém,že se musí oddělat korba nebo sedajda a podvozek zvlášť a ještě i to jeho skládání považuju za dost velké mínus
tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.11.07 06:21

BGB

ano -Wingec -spokojenost i u nás a my právě jezdíme autem všude a skládáme stále,je to cvik,oběma rukama zmáčkneš na boku bílé přesky a odděláš boudu která je lehounká a pak podvozek sklopíš oběma rukama na boku taky 2 maé přesky a složíš do placky,taky je lehounkej podvozek ,takže se člověk nenadře.Je to jen o cviku.Podvozek má 3 polohy ,protože rukojet se dá přehazovat.S kočárkem se jezdí opravdu príma i v terénu a hluboká korba je velmi prostorná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.11.07 06:23

BGB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.11.07 06:27

BUGABOO manipulace skládání

http://www.youtube.com/watch?…

jak se skládá kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.11.07 10:09

Včera jsem si byla Bugaboo omrknout a jdu do něj. Korbička není tak nízko, jak se zdá, já měřím168 a přijde mi v pohodě, ale chápu, že když má mamča 180, tak to je zcela jiný pohled :-) Co se týče pohodlí pro matku, jak se tady docela často píše a nepohodlí pro dítě, nepřijde mi pro matku více pohodlný než Jane Slalom Pro, který jsem měla se synem. A když se například složí do auta, je to s Jane neporovnatelně lepší - menší, vejde se na podvozek i korbička bez toho, abych musela sundávat tu roletu u kufru! A je taky lehčí. S tím nepolohovaným spaním - s tím problém nemám, když už tak jane sporťák ještě máme, tam jde spát jako v rakvi :lol: , ale nemyslím si, že je to zá:,–(ní problém. Ptala jsem se i na reklamace, zatím nebyla ani jedna :-) Kromě toho jsou teď nová kola, plná, nenafukovací, takže odpadá starost s nedofouknutýma, píchlýma kolama a taky je tam nějak vylepšené skládaní podvozku.
Myslím, že to bude celkově fajn kauf :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.11.07 09:12

Natt77-budeš spokojená,uvidíš,jinak ti jej moc přeji a pak písni ,ať maminy vědí další zkušenosti ,my s ním jezdíme stále a skládáme do auta a v pohodě.Je spolehlivej a lehounkej a délka hl.lůžka supr i na fusáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
19.2.08 12:09

nat77 - uz mate zajety kocarek ? zajimalo by me jak jsi spokojena …

ja uz jsem pro kocarek rozhodla, uz mi jen chybi to mimco :lol: , ale snad bude brzo :) . Koukala jsem i na bugaboo frog , nemate nekdo porovnani frog a cameleon :) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.3.08 18:14

:) měla sem možnost užít si bugaboo je supr kočár,,polohování jako autosedajda a úžasně lehkej,v terénu bezva ,dá se jezdit i po dvou kolech,hluboká korba maximálně prostorná :lol: pro mimi,skládá se na dvě části,váha jen 8 kg kdo si jej vyzkouší pozná jeho vyjímečnost i za vysokou cenu,prostě kvalita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.3.08 14:42

Jen k tomu polohování dítěte: je to poloha v leže na zádech s pokrčenáma nohama - nic víc. Některým dětem vyhovuje některým ne. Nejde to srovnávat s běžným nočním spaním, protože dítě nemůže měnit polohu to je největší problém - ale to nedělá ani ve sporťáku s polohováním do 180 st., protože je připoutané kšandama. Je to jako v autosedačkách 0-13 kg - je to poloha na krátkodobý pobyt, ani malinká miminka by v této poloze neměla přebývat dlouho, ikdyž se aktivně nehýbou (to dělá spousta rodičů, že používá autosedačku na podvozku a ne jen na rychlé převezení). Moje 2 leté dítě přes poledne spí 0,5 - 3 hod (3 hod je ale maximum v postýlce, které v kočárku nedá). Starší dítě, v této úlevové poloze s pokrčenýma kolenama usne nebo odpočívá rádo třeba po zátěži bederní páteře (tedy po chůzi či delším sezení - v přímém lehu s nataženýma DKK naopak bederní páteř zase zatěžuje). Není dobré srovnávat co vyhovuje nám dospělým s ukončeným psychomorickým vývojem a malým dětem. Já bych třeba při houpání v kočárku teď neusnula - spíš bych měla tendenci se poblinkat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.3.08 19:14

Ahoj holky,
můžu se přidat do diskuse? Zajímalo by mě, spokojené uživatelky Bugaboo, jak je sportovní kočárek široký? Mám větší dítě a jako golfky se mi líbí Jané Energy, ale jsou dost úzké, jinak spokojeně užívám Jané Nomad, díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.4.08 21:05

JANE ENERGY JE URČITĚ UŽŠÍ NEŽ NOMAD A TAKY BUGABOO JE UŽŠÍ,ALE JINAK BEZVADNEJ KOČÁREK ,MĚLA SEM HO TAKY,PRODALA A JE MI SMUTNO,SUPR KOČÁREK A HLUBOKÁ KORBA PROSTORNÁ,SPORTÁČEK TAKY CELKEM,ALE NOMAD JE ŠIRŠÍ…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4