Bugaboo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.9.07 21:06

bugaboo

vůbec nedrnkotá,má právě bezva odpružení kol a pohoupává se i mírně,nemusíš se obávat,je to supr kočárek!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.9.07 21:27

Bugaboo

nedrnkotá má super odpružení a príma se s ním jezdí,doporučuji,cena vysoká,ale kvalita také!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.9.07 21:29

Bugaboo

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.10.07 01:03

S bugaboo už nějakou dobu jezdím a můžu potvrdit že drkotá, ale ne stylem že by z toho mělo mít chudák dítě trauma, spíš jej ten monotonní zvuk krásně uspí. Je to úžasný kočár,neměnila bych.

• Citovat
  • Upravit
2959
2.10.07 13:44

ahojky, chtěla bych se zeptat maminek, co Bugaboo mají na rozměry hluboké korbičky
díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.07 16:12

ahoj wingec, bohužel nemůžu najít metr ale podívala jsem se do papírů kde píšou že kočár je určen pro děti do 76 cm a široká je korbička tuším 35 cm. Neboj, místa je v ní dost. Dáša

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.10.07 16:12

ahoj wingec, bohužel nemůžu najít metr ale podívala jsem se do papírů kde píšou že kočár je určen pro děti do 76 cm a široká je korbička tuším 35 cm. Neboj, místa je v ní dost. Dáša

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.10.07 17:54

Teda Bugaboo je určitě moc hezký kočárek, proti tomu nic. Ale mám pocit, že je to taková imigovka… Vzhledem k tomu, že nemá polohovací záda u sporťáku, což si myslím, že je hrubý nedostatek, který nepřekoná ani úžasný design a spousty jiných vychytávek. Nechávat mrňouse, aby spal jako schody mi přijde krajně nevhodné. Dále mě zaráží, že hluboká korba je ve své podstatě až u kolen - strašně nízko - to vám nevadí???
Je fakt moc hezkej - ale dle mého názoru absolutně nepraktickej něco jako Buzz od Quinny.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
2959
2.10.07 18:16

hmmm, tak teď jsem fakt zaskočená
to je teda věc do diskuse, s tím polohováním..
jsem zvědavá, jestli se někdo ozve,jak jste s tím spokojené a nakolik to vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.07 23:31

Mno to polohování je jak se to vezme-někomu to dokonce víc vyhovuje, podle doktorů je to taky ok (úlevová poloha). Určitě je to super na usínání, mimi se nebortí v poloze pololehu, neb je zaseklé prdelkou, takže je to lepší pro záda. Ale už jsem slyšela, že některé děti tohle polohování nemají rády, ale ještě nikdy ne u BGB- vždycky šlo o Buzze(možná je tam jinej úhel, hloubka sedu…). K nízké korbičce- je to akorát vysoko, když vedle kočáru sedíš- holt nemůže být chvíli nahoře-když stojíme, chvíli dole, když sedíme :D Mě osobně se teda jeho design moc nelíbil, ale funkce na 1.

• Citovat
  • Upravit
655
3.10.07 07:42

No, upřímně - pokud je dítě do roka nuceno ve sporťáku spát v určité poloze a nemůže si ji samo vybrat, tak mi to přijde jako naprosto nevyhovující pro dítě ač si třeba nestěžuje.
Ta hluboká korba - asi je to o zvyku, já jsem to jen viděla naživo na ulici a přišlo mi to takové směšné a to ta maminka nebyla ani moc vysoká… To si vůbec nedovedu představit svého dvoumetrového chlapa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.07 10:25

No, já jsem tenhle kočár fakt chtěla - hrozně se mi líbí, ale když nejdou polohovat záda a nohy, tak je to kočár na dvě věci - ať si říká doktorka co chce - úlevová poloha je možná dobrá na chvilku, ale na celodenní výlet asi těžko, že. Prostě ať si dělá a myslí každý co chce, já bych tohle svému dítěti neudělala, to radši budu jezdit s ošklivým nebo těžkým kočárem, ale dítě musí mít komfort - půlroční dítě bych v tom sporťáku rozhodně vozit nechtěla.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 14:29

Podle mého názoru, kdyby to „nepolohování“ zad vadilo, tak se nevzrábí a neprodává. Někdy se podívejte v jakých polohách spí vaše děti doma, moje ještě teda nikdy a nikde nezaujalo polohu natáhnutého prkna.Co se týče výšky korbičky- mě osobně vyhovuje, měřím 165 cm a nádherně na mimi vidím a že by k němu šlo více výfukových splodin než k miminkám v jiných kočárcích se mi nezdá. Ale každý ma na věc samozřejmě svůj vlastní názor a každý dává u kočárku přednost jiným věcem. Já jsem osobně maximálně spokojená a bugaboo doporučuji!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 15:30

Na polohování zad a nožiček u Bugaboo ode mne poslední příspěvek:
samozřejmě, že děti spí v různých polohách proti tomu nic, ale mají možnosti spát rovně!!! V Bugaboo tuto možnost nemají a to je jen to, co jsem chtěla v této diskuzi vyzdvihnout, protože se tu objevují diskuzní fora na tento kočárek, který mi připadají pouze jako reklama.
Jinak to nepolohování nevadí u starších dětí a navíc je na každém, co si zvolí pro své dítě jako nejlepší. Prodávají se chodítka, která nejsou vhodná pro dítě ze zdrav.důvodů - prodávají. Prodávají se umělohmotné věci, které obsahují ftaláty, prodávají.
Ale pokud si spokojená, tak jedině dobře - já nad svou osobní spokojeností upřednostňuju komfort pro dítě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 16:20

Naprosto souhlasim s anonymni Petrou, pro spani ditete je to spatny kocar. Prevazuje komfort pro rodice nad komfortem pro dite a do toho bych nesla. Navic, nejde jen o polohu pri spani, ale taky o nemoznost polohovat podnoznik..Dite tak v ruznych fazich rustu ma hranu podnozky ruzne daleko pod lytky, kde to musi nutne tlacit a nejde to dat do roviny.. :roll: Proste je to jen vylisek, spis zidle nez postel a ja bych na zidli taky nechtela spat, i kdyby byla naklonena.. :wink: Neprihlasena Janaze

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4