Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beenedrnkotá má super odpružení a príma se s ním jezdí,doporučuji,cena vysoká,ale kvalita také!!!!!!
S bugaboo už nějakou dobu jezdím a můžu potvrdit že drkotá, ale ne stylem že by z toho mělo mít chudák dítě trauma, spíš jej ten monotonní zvuk krásně uspí. Je to úžasný kočár,neměnila bych.
ahojky, chtěla bych se zeptat maminek, co Bugaboo mají na rozměry hluboké korbičky
díky moc!!
ahoj wingec, bohužel nemůžu najít metr ale podívala jsem se do papírů kde píšou že kočár je určen pro děti do 76 cm a široká je korbička tuším 35 cm. Neboj, místa je v ní dost. Dáša
ahoj wingec, bohužel nemůžu najít metr ale podívala jsem se do papírů kde píšou že kočár je určen pro děti do 76 cm a široká je korbička tuším 35 cm. Neboj, místa je v ní dost. Dáša
Teda Bugaboo je určitě moc hezký kočárek, proti tomu nic. Ale mám pocit, že je to taková imigovka… Vzhledem k tomu, že nemá polohovací záda u sporťáku, což si myslím, že je hrubý nedostatek, který nepřekoná ani úžasný design a spousty jiných vychytávek. Nechávat mrňouse, aby spal jako schody mi přijde krajně nevhodné. Dále mě zaráží, že hluboká korba je ve své podstatě až u kolen - strašně nízko - to vám nevadí???
Je fakt moc hezkej - ale dle mého názoru absolutně nepraktickej něco jako Buzz od Quinny.
Petra
hmmm, tak teď jsem fakt zaskočená
to je teda věc do diskuse, s tím polohováním..
jsem zvědavá, jestli se někdo ozve,jak jste s tím spokojené a nakolik to vadí
Mno to polohování je jak se to vezme-někomu to dokonce víc vyhovuje, podle doktorů je to taky ok (úlevová poloha). Určitě je to super na usínání, mimi se nebortí v poloze pololehu, neb je zaseklé prdelkou, takže je to lepší pro záda. Ale už jsem slyšela, že některé děti tohle polohování nemají rády, ale ještě nikdy ne u BGB- vždycky šlo o Buzze(možná je tam jinej úhel, hloubka sedu…). K nízké korbičce- je to akorát vysoko, když vedle kočáru sedíš- holt nemůže být chvíli nahoře-když stojíme, chvíli dole, když sedíme
Mě osobně se teda jeho design moc nelíbil, ale funkce na 1.
No, upřímně - pokud je dítě do roka nuceno ve sporťáku spát v určité poloze a nemůže si ji samo vybrat, tak mi to přijde jako naprosto nevyhovující pro dítě ač si třeba nestěžuje.
Ta hluboká korba - asi je to o zvyku, já jsem to jen viděla naživo na ulici a přišlo mi to takové směšné a to ta maminka nebyla ani moc vysoká… To si vůbec nedovedu představit svého dvoumetrového chlapa
![]()
No, já jsem tenhle kočár fakt chtěla - hrozně se mi líbí, ale když nejdou polohovat záda a nohy, tak je to kočár na dvě věci - ať si říká doktorka co chce - úlevová poloha je možná dobrá na chvilku, ale na celodenní výlet asi těžko, že. Prostě ať si dělá a myslí každý co chce, já bych tohle svému dítěti neudělala, to radši budu jezdit s ošklivým nebo těžkým kočárem, ale dítě musí mít komfort - půlroční dítě bych v tom sporťáku rozhodně vozit nechtěla.
Petra
Podle mého názoru, kdyby to „nepolohování“ zad vadilo, tak se nevzrábí a neprodává. Někdy se podívejte v jakých polohách spí vaše děti doma, moje ještě teda nikdy a nikde nezaujalo polohu natáhnutého prkna.Co se týče výšky korbičky- mě osobně vyhovuje, měřím 165 cm a nádherně na mimi vidím a že by k němu šlo více výfukových splodin než k miminkám v jiných kočárcích se mi nezdá. Ale každý ma na věc samozřejmě svůj vlastní názor a každý dává u kočárku přednost jiným věcem. Já jsem osobně maximálně spokojená a bugaboo doporučuji!!
Na polohování zad a nožiček u Bugaboo ode mne poslední příspěvek:
samozřejmě, že děti spí v různých polohách proti tomu nic, ale mají možnosti spát rovně!!! V Bugaboo tuto možnost nemají a to je jen to, co jsem chtěla v této diskuzi vyzdvihnout, protože se tu objevují diskuzní fora na tento kočárek, který mi připadají pouze jako reklama.
Jinak to nepolohování nevadí u starších dětí a navíc je na každém, co si zvolí pro své dítě jako nejlepší. Prodávají se chodítka, která nejsou vhodná pro dítě ze zdrav.důvodů - prodávají. Prodávají se umělohmotné věci, které obsahují ftaláty, prodávají.
Ale pokud si spokojená, tak jedině dobře - já nad svou osobní spokojeností upřednostňuju komfort pro dítě.
Naprosto souhlasim s anonymni Petrou, pro spani ditete je to spatny kocar. Prevazuje komfort pro rodice nad komfortem pro dite a do toho bych nesla. Navic, nejde jen o polohu pri spani, ale taky o nemoznost polohovat podnoznik..Dite tak v ruznych fazich rustu ma hranu podnozky ruzne daleko pod lytky, kde to musi nutne tlacit a nejde to dat do roviny..
Proste je to jen vylisek, spis zidle nez postel a ja bych na zidli taky nechtela spat, i kdyby byla naklonena..
Neprihlasena Janaze
vůbec nedrnkotá,má právě bezva odpružení kol a pohoupává se i mírně,nemusíš se obávat,je to supr kočárek!!!!