Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Ale ten e.shop neni na nakup Casualplay moc dobry…bohuzel z osobni zkusenosti ![]()
Klarus0808 píše:
jaký je rozdíl mezi modelem 2009 a 2010?? díky moc
Mrkni na ty stránky a porovnej si je.Neřikám,že bys tam měla nakupovat.
Já jsem to právě hledala a nenašla.. asi už neumím ani číst.. dva dny nedělám nic jiného, než pročítám různé diskuze… a stejně nevím, zda vybrat casualplay S4 či peg pérego…
Myslím,že ve 2010 je u reverse přehazovací rukojed a trochu jinačí a hlavně menší sport. sedačka
.Klasická S4 se jiší jen v barvach a v ceně.
no tak to jo, ale to už je ten reverz.. a ten je o dost menší… já myslela, že je jiná klasická S4…
Kdybych byla na tvém místě a rozhodovala se mezi peg perego nebo casuaplayem,tak bych taky nevědela.Oba jsou super.Ale jsem dost na originální barvy, tak by spíš vyhrál casualplay.
Ahoj..
přidám svou zkušenost…měli jsme S4 a byla jsem spokojená. Neměli jsme vůbec žádný problém, kočár zvládl terén v pohodě, jezdili jsme na brusle..prostě super. Je fakt, že v roku a půl už byl kočárek tak tak, ale to jsme pořídili malé golfky (i kvůli místu v autě) a stačily. Malý už stejně nechtěl do kočárku, jenom kdyžtak na přejezd nebo spánek.
No..kamarádce jsem doporučila tento nebo PP GT3 a koupila PP…je pevnějí, větší, ale je docela mohutný a těžký, takže váha kočárku po roce dítěte pro ni byla hodně velká. Navíc zcela se jí dorovnalo přední kolečko, byla na reklamaci…uznali, ale zdůraznili, že to není kočár na terén a na sport…tak nevím..
Takže bych řekla, že je důležité, aby kočárek „seděl“ do ruky a vyhovoval. Jinak je to taky kus od kusu a maminka od maminky…stejně poznáš až začneš jezdit, co ti vyhovuje… ![]()
Tak přeju dobrý výběr…
Malýmu je 14.měsíců a má tam jěště spoustu místa i s fusakem a dekou.Taky jsme už koupily golfky…na jaro a léto.No a uvidim jestli se mi na podzim jěště do něho vejde.
bekky.. a ty máš jaký kočárek.. psala si, že by sis vybrala casualplay.. to znamená, že ho máš??
ahoj.Mám S4 2009.Ale taky jsem uvažovala o peg perego.Nakonec vyhrál casualplay.
bekky… a spokojenost velká, nebo tak normál??? já fakt nevím, který vybrat… jestli casual nebo pérego… vzhledově se mi líbí casual, ale co se týče výbavy a vychytávek je lepší pérego… můžu se ještě zeptat, kolik váží sporťáček - podvozek s koly a sporťáková boudička??? Koukala jsem na net, ale váhy jsou na netu udávány různé od 9,8 kg do 12,5… a prý to jsou jen váhy konstrukce.. tak by mě zajímalo, kolik opravdu váží. Moc díky
Jsem s ním spokojená na jedničku.Jezdím s ním už druhou zimu a bez problému.Váhy ti přesně neřeknu,ale není vůbec těžký.Skoro každý den ho skládám a nosím do patra a dá se to přežit.
Ahojky holky prosím a jak vypadá ten casualplay 2009? nejsou stejný jako r.2007?
četla jsem a sama jsem zvědavá, je to moje srdeční záležitost..ve středu má dorazit..měním za x-lander..takže já doufám, že mě nezklame, jelikož by mě to asi opravdu zklamalo ![]()