Casualplay S4 – zkušenosti

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6451
1.5.12 22:05

@marelida Já s vrzáním problém teda nemám, ani náznak. Jen, když je málo zatíženej, malej ťape vedle, a jedu s prázdným, tak trošku rachtá to přední kolo. Jinak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.5.12 22:11

tak to snad bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.5.12 07:13

Přední kolo nám nevrže, jen rachtá, když jedu po nerovném terénu - kostky, polní cesta, kořeny… ale strašně nám vrže konstrukce v těch kloubech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
2.5.12 08:16

já jsem o tom kočárku četla a hodně se tam o tom psalo,ale doufám,že to nebude tak strašný,jsem z města a mrzelo by mě kdybych šla po městě a kočár vrzal,jak to popisujou některý maminky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.5.12 10:41

A mám dojem, že vržou snad všechny značky kočárků ve všech cenových relacích (např. Roan Marita nebo Maxi Cosi) …a nevíte prosím jakou síťku proti hmyzu na sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
2.5.12 10:55

Mě fakt nevrže, je to asi kus od kusu, s tím se nedá nic dělat.

@micelinka na hlubokej jsem měla univerzální síťku od emitexu, ale na sporťák jsem už žádnou nedávala, šli jsme do něj v 8 měsících v zimě, a na jaře pak už mi v kočárku nespal, tak jsme ji nepotřebovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
2.5.12 11:09
@marelida píše:
Ahoj,chtěla bych se zeptat,právě jsem si koupila casual S4 a dozvěděla jsem se,že má docela časté problémy s podvozkem,že vrže.Máte s tím některá zkušenosti?Děkuju

Ja mam, bohuzel. Reklamace ale na to neni mozna,zkousela jsem to dvakrat. I kdyz udrzbu dodrzujem a mazem, tak nam proste ty bocni klouby skripou. A zacaly to delat asi po tydnu provozu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
2.5.12 14:07

my ho máme doma a když jsem ho vyndala s krabice a složila jezdila jsem s ním po bytě a teda hrůza,tak jsem prostříkala kolečka a stejně to vrže.Doufám,že až se to narodí a půjdeme ho pořádně projet,tak to bude dobrý.Zatím jsem o tom jen četla,ale je to fakt jeden z nejhezčích kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
2.5.12 14:46

My jsme byli hned po 1. jízdě dost zklamaný. Rachtal teda neuvěřitelně. Pak dal manže dopředu takovou jako podložku, do které to přední kolo naráží a to to trochu tlumí. ale stejně vzhled pěkný, jízdní vlastnosti a odpružení nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
2.5.12 14:49

Tak jen doufám,že toho nebudu litovat,ale je pěkně hloupý,že to nejde reklamovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.5.12 15:02

Za pár týdnů to rachtání přestaneš vnímat :mrgreen: …kdybych měla znova možnost vybrat si kočát, tak opět zvolím S4, i když más vé mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
2.5.12 15:27

mě se ten kočár líbil už před pár lety,ale ta cena byla na tu dobu opravdu moc.Teď nás sice taky vyšel skoro na 19 tis.,ale dnes už je to jiný.Ještě by mě zajímalo jakou máte kdo zkušenost s korbou,není noc maličká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.5.12 19:48

Já jsem z korby přešla na sporťák až teď, malé je 8 měsíců, ale je to menší holčička - tak 70 cm a 7 kg, ještě by se mi tam v pohodě vešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
2.5.12 20:22

No my jsme z korby prechazeli presne v 6m, kdy mel maly 70 cm. A to byla klika, ze byl zimni miminko, ze clove vlastne „odchazuje“ vrstvy (fusak, obleceni), takze prostoru pribyva. Ale holcickam by mohla vydrzet dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
2.5.12 21:47

My jezdili v korbě do 8 měsíců, malej je jarní, celej rok pohoda, ale pak už chtěl koukat, ani jsem nepotřebovala v zimě fusak, ten by se mi asi nevešel, ale stačily nám deky.
To rachtání předku je blbý, ale původně je to koncipovaný jako sporťák, a tam je pak těžiště jinde, a to už nerachtá, protože je to kolečko zatížený víc, než s tou korbou. Taky už jsem někde četla, že to vycpávají kouskem molitanu, jenže pokud budete kočárek skládat často do auta, tak pokaždý to tam montovat by mě asi dost štvalo. To vrzání mě mrzí, fakt jsem to nepoznala, a to jsme z vesnice a jezdila jsem víceméně skoro pořád v terénu, po polních, a v lese přes kořeny a nic mi nevrže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí