Casualplay S4 – zkušenosti

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
elihanr
29.3.12 14:45

návod

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli ještě máte návod na kočárek casualplay s4. jsem asi antitalent, ale nemůžu na podvozek přidělat sedačku. Mohla byste mi kdyžtak poslat návod emailem? Děkuji HANA

• Citovat
  • Upravit
746
31.3.12 12:58

Ahoj, mám dotaz. Koupila jsem pro mimčo kočárek Casualplay S4 ale nevím jak z hluboké korbičky vyndat ty popruhy, pokud to vůbec jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
16.4.12 16:46

Ahoj holky, moc ráda bych vás poprosila o radu. Čekám miminko na prosinec a vždy se mi mooooooc líbil casualplay s4. Jsem vysoká 177cm a bydlíme na vesnici. Ještě jsem bohužel neviděla hlubokou verzi naživo. Jak prostorná je hluboká korbička?? Dle obrázků mi přijde strašně uzoučká :-/ :?: Myslíte, že by mi v tom prosincové mimčo vydrželo ve fusaku do cca dubna?? A má polohovatelná zádíčka?
Sem tam tu máme nějakou tu polní cestu.....

Budu ráda za každý váš názor. Nebudu se svou výškou u kočárku jak slonbydlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
16.4.12 16:53
@Janča1212 píše:
Ahoj holky, moc ráda bych vás poprosila o radu. Čekám miminko na prosinec a vždy se mi mooooooc líbil casualplay s4. Jsem vysoká 177cm a bydlíme na vesnici. Ještě jsem bohužel neviděla hlubokou verzi naživo. Jak prostorná je hluboká korbička?? Dle obrázků mi přijde strašně uzoučká :-/ :?: Myslíte, že by mi v tom prosincové mimčo vydrželo ve fusaku do cca dubna?? A má polohovatelná zádíčka?
Sem tam tu máme nějakou tu polní cestu.....Budu ráda za každý váš názor. Nebudu se svou výškou u kočárku jak slonbydlo??

Měřím 173 cm, manžel 182 cm a vypadáme u něj oba normálně. Dcera se narodila začátkem listopadu a v pohodě jsem ji odvozila. Záda polohovatelná nemá, ale to mi nevadilo neb do půl roku bych já osobně stejně nepolohovala a pak už pomalu šla do sporťáku.
Kočár jsem teď kamarádce půjčovala do Pece pod Sněžkou a je spokojená, my s ním jezdili na dostihy se psy takže jsme často jezdili po louce a nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
16.4.12 17:05
@LenkaN26 píše:
Měřím 173 cm, manžel 182 cm a vypadáme u něj oba normálně. Dcera se narodila začátkem listopadu a v pohodě jsem ji odvozila. Záda polohovatelná nemá, ale to mi nevadilo neb do půl roku bych já osobně stejně nepolohovala a pak už pomalu šla do sporťáku.
Kočár jsem teď kamarádce půjčovala do Pece pod Sněžkou a je spokojená, my s ním jezdili na dostihy se psy takže jsme často jezdili po louce a nebyl problém.

A někde jsem četla, že do hloboké korbičky fouká?
Mám ještě o prvním dítku maxim 4, který jsem tedy vždy říkala, že nedám z ruky. Malý se mi do hluboké korbičky vešel ještě v 8mi měsících a to byl habán :-) Byl i houpací......ale bohužel, doba pokročila a mě už se nelíbí :-(
Navíc jsme se přestěhovali a nemáme tolik místa. Tak uvažuju, že prodáme náš maxim, lunu (mamas and papas) a hermese (napodobenina casualplay s4- sporťák) a koupíme prostě casualplay se vším všudy. Odvozíme jak v hluboké korbičce, tak ve sporťáku a zároveň nebude zabírat tolik místa, ajko 3 kočárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
16.4.12 17:15

@Janča1212 jestli do ní fouká fakt nevím, ale nikdy mi nepřišlo, že by tam bylo malé zima a kamarádka vozila v -15 a taky si nestěžovala. Táňa nijak velká nebyla, zrušila jsem korbu cca v těch 8 měsících kdy už bylo teplo a šla do sporťáku, ale uvozila bych ji i daleko dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
16.4.12 17:21
@LenkaN26 píše:
@Janča1212 jestli do ní fouká fakt nevím, ale nikdy mi nepřišlo, že by tam bylo malé zima a kamarádka vozila v -15 a taky si nestěžovala. Táňa nijak velká nebyla, zrušila jsem korbu cca v těch 8 měsících kdy už bylo teplo a šla do sporťáku, ale uvozila bych ji i daleko dýl.

A prosím tě, jak se s tou hlubokou korbou manipuluje??? Má ty 2 držadla na nošení, což mi docela vadí, že je to nepraktický :-( U toho mýho mám ucho na boudičce a můžu nosit jen v jedné ruce, kdežto tuhle korbu musím nést ve dvou rukách :-/ Což je nyvýhoda v domě bez výtahu a vláčet do 3tího patra ještě s dalším prckem, který už teda umí chodit, ale i tak......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
16.4.12 17:25

@Janča1212 já chytla za jedno madlo a druhý si opřela o bok, ale moc jsem to nevytahovala. Máme dům a buď byl kočár vcelku na chodbě nebo v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
16.4.12 17:29

Ta korba ma cca 33 cm na sirku a 73 cm na delku (vnitrni rozmer). Se synem vydrzela do pul roku a to jen proto, ze v tech sesti mesicich bylo leto a postupne tam mel mene a mene dek (fusak apod.). Takze vydrzi diteti nezi ma tech 68 cm na delku. Sama se koukni, do kdy to je v mesicich.

Jinak ta korba se je trochu na prenaseni nestastna…ale asi se to da. Puvodne jsem ji taky chtela prenaset, ale bala jsem se ji polozit, abych ji ze spodu neumazala a pak jsem uz nejak nezvladala otevrit sklep, takze jsem presla na prenosnou tasku..event. autosedacku na prenaseni ke kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
16.4.12 17:38
@Lolinka79 píše:
Ta korba ma cca 33 cm na sirku a 73 cm na delku (vnitrni rozmer). Se synem vydrzela do pul roku a to jen proto, ze v tech sesti mesicich bylo leto a postupne tam mel mene a mene dek (fusak apod.). Takze vydrzi diteti nezi ma tech 68 cm na delku. Sama se koukni, do kdy to je v mesicich.Jinak ta korba se je trochu na prenaseni nestastna…ale asi se to da. Puvodne jsem ji taky chtela prenaset, ale bala jsem se ji polozit, abych ji ze spodu neumazala a pak jsem uz nejak nezvladala otevrit sklep, takze jsem presla na prenosnou tasku..event. autosedacku na prenaseni ke kocarku.

Já mám doma maxim 4 a ten má vnitřní rozměr 82cm :-) Šířku myslím 36cm...... pořád nevím. Líbí se mi děsně moooooooooooooooc.......... ALE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
16.4.12 18:13

Malá je narozená koncem srpna, v zimě se mi tam vešla s dekou, beranním fusakem i kombinézou…a je v korbě doteď. Fouká do ní tím způsobem, že ta stříška je zboku hoooodně vykrojená. Jinak Míša má kolem těch 68 cm a 7 kg a má tam místa dost. Tak v terénu to trochu drncá, ale Míša to miluje :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.4.12 18:24

tak zimu korba od prosince do jara určitě vydží. nefouká do ní vůbec. Jinak je opravdu jednoduchý na manipulaci a skládání. Ale nehoupe vůbec, takže pozor. Např. moje dcera usínala v kočárku tím stylem, že jsme s ní museli přejíždět přes obrubník tam zpátky, nebo jsem s ní musela jezdit po největších výmolech co jsem venku našla,aby usla :zed: takže tento kočárek mi po měsích jaksi začal různě vrzat jak jsem rozhrkali kvůli uspávání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
16.4.12 18:37

Dekuju za rady a nazory. Muj malej mel 68 cm asi na 4 mesicich :( Silene se mi libi barva violet. No, uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
16.4.12 19:25

Ta korba je fakt extrémně malá a úzká, malý se mi tam vešel asi do 5 měs. s fusakem, ale byl tam jak sardinka, v 5 měs. šel do sporťáku. Určo bych volila nějakou prostornější korbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
16.4.12 19:47
@Janča1212 píše:
Dekuju za rady a nazory. Muj malej mel 68 cm asi na 4 mesicich :( Silene se mi libi barva violet. No, uvidime…

jojo, ta je nadherna !!! Nevim no…no druha vec je sportak, malej sedel v roce a strechu narazenou na hlave..takze od roka strecha nepouzitelna. Na holku bych se nebala, jsou mensi…na kluka bych ho uz znova nekoupila, ale holt to je vec, ktera neni jako vada…je to na prvni pohled zjevne a kazdy musi zvazit, zda to jeho ditku „vyjde“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí