Casualplay S4 – zkušenosti

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
20.10.11 18:32

Milé maminky, já měla Casualplay S6 i S4 a tedy spokojená jsem s ním nebyla, polohování na pás a bouda, jinak by šel, do térenu vůbec, jeli jsme po polňačkách, lesem, po loukách a tedy fakt nic moc, ale ve městě nebo v méně náročných terénech šel, i když tedy já spokojená nebyla. Měla jsem i autosedačku prima easy - vajíčko - těžká, špatné upínání do auta, ale jako velké plus měla polohování to bylo super, ale já jí nemohla potom unést. Tak nevím :think: je to asi kdo co preferuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danoven
22.11.11 21:24

Ahojte,ja mam ted Casualplay S4 po jednom dítěti,koupila jsem ho od kamarádky. S korbičkou i sedačkou jsem byla nadmíru spokojená,až na to,že syn nám trochu rychle roste a ve čtyřech a půl měsících jsme šli do sporťáku. Terény zvládáme dobře ,ale mám strach ze sněhu,protože to kolečko nedrží zaaretované:(Navíc mě teda ze začátku rozčiloval ten rachot předního kolečka při jízdě po nerovném povrchu. Ale teď se mi stalo,že mi nejde složit podvozek. Nejspíš prasklo v kloubu nějaké lanko. Nemáte s tím někdo zkušenost a nevíte,kde nebo jak by se to dalo spravit? Nemůžu nic najít. Kočarek supr,až na to,že teď nemůžeme nikam jezdit,když ho nesložím:(

• Citovat
  • Upravit
5086
22.11.11 22:46

na to jedině do servisu, ale než abys ho musela posílat do toho Ofi do Zlína, zkus se mrknout, jestli někde kolem vás není servis kočárků, třeba by to dokázali opravit ;)
Jinak ta aretace, taky jsme kupovali z druhé ruky, a taky ta aretace blbla, takže sundat přední kolečko (zespod toho kolečka je takovej čudlík co se zmáčkne a pak to jde z té tyčky sundat) a pak k tomu kolíku našplíchat silionovej sprej, nebo prostě nějaký mazadlo a za pomoci šroubováku to rozchodit ;) to mi poradili přímo v ofi servisu, jsou v tom nečistoty a proto to blbne ;) a úplně v pohodě to funguje… jinak pokud je to zaseklé dá se koupit to kolečko nové a pak by to blbnout nemělo a na to rachtání, kup kousek gumy, nebo izolace na okno a nalep to na to místo kde se dotýkají ty plasty toho předního kola co rachtá tím pádem to odhlučníš a bude klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
11.2.12 11:25

Ahoj holky, mám prosbu, jak poznám, že mám adaptérovej sporťák??ptž sem před rokem koupila už po jednom dítěti jen sporták a teď čekám druhý a koupila korbu a autosedačku ale ty jsou bezadaptérové a nejde mi to tam nasadit, tak stačí jen adaptéry a nebo mi je korba k ničemu a musela bych sehnat korbu s adaptéry??za pár dní jdu rodit, tak z toho mám hlavu v pejru abych měla čim jezdit..děkuju a ten sporták už nevim z jakýho roku je asi cca 2009 ptž sem ho od paní kupovala 2011 a jěště byl asi 2 měsíce v záruce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.2.12 16:55

musíš sundat sporťák abys mohla nasadit korbu nebo sedačku, ty díry na tu korbu a sedačku jsou schované cca v polovině rámu konstrukce, pod tou látkou sporťáku co je připnutá na rámu ;) jinak mám 2009 a ta je bezadaptérová - jinak ti asi neporadim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
11.2.12 17:00

no to sem sundala celej sporták a mě taky zaráží že by to nebyla bezadaptérová verze..no to vidim že tam jsou jakoby dvě dírky na adaptéry…ptž ta korba mi tam nejde je to širší a nebo sem úplný pako :zed: :zed: jěště se na to znovu podívám až malá usne ptž mi to nedá ale sem z toho úplně vyřízená jestli to tam nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.2.12 17:58

já až to večer zakopu spát ti to můžu vyfotit ;) korbu ti nezměřím ale tu mám zahrabanou ve sklepě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
11.2.12 18:07

to bys byla zlatá ;) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.12 16:04

Já mám S4 a jsem spokojená, bydlím na malým městě. je fakt, že když jsem měla projet přes trávník nebo kamínkovou cestu, tak jsem jela hlemýždím tempem, abych kočár neodrovnala, záleží jak často budeš po polňačkách jezdit, pokud třeba denně, šla bych do jinýho kočáru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikitka
19.2.12 18:18

Ahoj všichni.Chci vás poprosit o radu.Moc se mi líbí kočárek Casualplay S4 nebo S6,ale nevím,jestli se vejde do malého kufru u auta,jako je Peugeot 206?Můžete mi prosím říct,jestli jste s ním spokojené a jaké má jízdní vlastnosti?Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
mikitka
19.2.12 18:19
mikitka píše:
Ahoj všichni.Chci vás poprosit o radu.Moc se mi líbí kočárek Casualplay S4 nebo S6,ale nevím,jestli se vejde do malého kufru u auta,jako je Peugeot 206?Můžete mi prosím říct,jestli jste s ním spokojené a jaké má jízdní vlastnosti?Moc děkuji

Jde jen o sportovní verzi

• Citovat
  • Upravit
4633
19.2.12 19:12

Holky,prosim vas,nemate nektera k S4 jako skate originalni skate od Mutsy?
Pry ten original Casualplay moc nejde k hluboke korbe a taky hlavne stoji 2900 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikitka
21.2.12 12:10

Ahoj,moc prosííííííííím.Nevíte zda se vejde Casalplay do peugeota 206?Jen sporťák.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
728
16.3.12 10:31

Podle mě vejde ;-)

mikitka píše:
Ahoj,moc prosííííííííím.Nevíte zda se vejde Casalplay do peugeota 206?Jen sporťák.Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolalola
27.3.12 16:58

kocarek poradte

Ahoj maminky, muzete nektera poradit/doporucit vhodny kocarek na zaklade techto parametru? Lehky, odolny do terenu (napr.les, taky brusle), avsak stabilni, alespon dvojkombinace, nafukovaci (vetsi) kola, rucni brzda. Moc dekuju!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4