Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Tento kočár nikdy, nikdy víc! i kdyby mi ho chtěl dát někdo zadarmo! Vrchol všeho bylo jednání s dovozce ve Zlíně.
@omites to se stalo mně, obchod zkrachoval, ale to majitele nezbavuje odpovědnosti. Koukni na resjtřík živnostníků nebo popros živnostenský úřad o kontakt, tak jsem to udělala já a majitele, i když zkrachoval, jsem dohnala.
Ahoj maminky, já teda ten kočárek používám teprve od října, ale nemůžu si na něj stěžovat, moc pěkně se s nim jezdí, dá se krásně ovládat jednou rukou a teď, když je sníh, tak stačí zaaretovat kolečka je to to v pohodě ![]()
@marelida prvních 10 měsíců ježděbí byl v pohodě, ale pak to začlo - vrzání, viklání, křupání…největší hláška byla ta, když mi dovozce řekl, že jsem si to měla pravidelně dotahovat (jen tak pro info, je to všechno na nýty, které dotáhnout nejdou…)
Taky už bych tenhle kočár znova nekoupila. Od první vyjížďky klape, korbička uzounká, vydržela malému do 5 měs.(v zimě). Teď už ho používáme jen jako 2. kočár a schovávala jsem ho na zimu do sněhu. Nedávno se nám rozbila aretace předního kola. V záruce ho opravili, ale zároveď napsali, že reklamaci neuznávají, že na kočáru nebyl prováděný pravidelný servis a údržba.
Normálně ho dofukujeme, stříkáme kola WD sprejem, nevím, co bych měla víc dělat za servis na minimálně používaném kočáru??
Můžu se zeptat, jaký servi¨s děláte na kočáru vy? Jinak ta opravená aretace se obávám, že se brzy ve sněhu znova rozbije, kolo se trošku do stran natáčí i zaaretované…
@micelinka píše:
@marelida prvních 10 měsíců ježděbí byl v pohodě, ale pak to začlo - vrzání, viklání, křupání…největší hláška byla ta, když mi dovozce řekl, že jsem si to měla pravidelně dotahovat (jen tak pro info, je to všechno na nýty, které dotáhnout nejdou…)
mám pocit, že ho už nedoženu. Myslím, že v době, kdy jsem se o to zajímala, byl vyhlášen bankrot a první správce konkurzní podstaty uspokojoval jiné pohledávky.
Já fakt netuším, u koho bych teď měla reklamovat.
Zkusím kočárek vyservisovat v normálním servisu jak dojedeme zimu, snad mi to dají nějak do kupy. Pak už ho uložím a následne někdy odvozí druhé dítě a poletí na smeťák. Ale bude to boj.
Jako myslela jsem si fakt, že to mám kočárek za 9000,– (kupovala jsem jenom sporťák) minimálně pro 2 děti. A ono není ani pro jedno. A to jsem ho použila naposledy v květnu a pak jsem ho vytáhla až teď na zimu.
@omites na záručáku je firma Groupfasion? Ze zákona to můžeš reklamovat přímo u dovozce pro ČR.
Ahoj holky, nemate tu nektera v elektronicke podobe navod na S4?
Budu kupovat starsi a nerada bych ho slozila nebo rozlozila definitivne ![]()
@Leontine ten papírovej návod je celkem k hov*u, my podle něj nedokázali kočár ani rozložit, není něco na youtube?
Ahojky holky, jsem tu nova a chtela bych jse zeptat jestly nekdo nema rok vyroby 2003.Budu kupovat od jedne pani a na obrazku je velice hezky a jenom ma trosku vysislou boudicku a nrmalni znamky pouzivani.
@skripatko Rok výroby 2003?
Já ten kočár mám a ted ho chci prodávat. Rok výroby ale asi 2008.
@skripatko takhle starej? Za kolik ho nabízí? Já bych do toho nešla…
@ruziikk prosim pokud jeste prodavas, posli sz s cenou, fotkou a popiskem, shanim