Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4S tou velikostí nevím, mě přijde, že to nebude o moc.
Ahoj, chtěla bych se zeptat- můžete mi prosím někdo vysvětlit polohování zádíček? Koupila jsem si S4 a sama dala dohromady, ale polohování mám asi špatně. Má se tam protáhnout ten pásek a kam se má upnout? Pak je na obou stranách tak 10 cm pásek, tak ten se má připnou na konstrukci? Když složím kočárek, tak se mi to vždy vyvlíkne. Nejde mi to ani pořádně do sedu, ale to asi nepůjde nikomu, co? Předem moc dík za odpověď.
@If1987 S4 má hrozné polohování zad, a do úplného sedu ho nedáš nikdy
Jinak takhle přes PC to vysvětlit neumím, snad se najde někdo, kdo poradí ![]()
Já bohužel také přes pc nevysvětlím, ale s polohováním jsem spokojená až na to, že nejde až do úplného sedu
Mně se to při skládání taky vyvlíkalo, aby se tak nestalo, musela být opěrka v lehu. Jinak jeden konec pásku byl v takovým háčku - z toho se mi to vyvlíkalo, a druhý konec byl provlečený přezkou. Kočárek taky už nemám, takže nemůžu vyfotit.
Ahojky, mám ho taky a na tom potahu na zádíčkách jsou dva kovový ovákly a ty se připnou do těch pacek na konstrukci po obou stranách. Ten popruh kterým se polohujou zádíčka se protáhne látkou ze zádu a konec, taky kovový oválek se připne ke konstrukci na boku hned těsně pod potahem. ![]()
Ahoj holky. Chci se zeptat… Kdybych chtěla vyměnit původní potah stříšky za jiný jak sundám ten původní z té konstrukce? Všimla jsem si že potah je na konstrukci přinýtovaný. Chci se zeptat jestli s tím některá máte zkušenost. Moc děkuji za odpovědi ![]()
Jo tak to jsem nezmousela, takze bohuzel neporadim
proc to potrebujes? Vybledla striska?
Chci nový potah. Ale už jsem domluvená s paní že mi pošle i upravenou konstrukci ze které to jde v pohodě sundávat ![]()
Ahoj holky chci se zeptat nezacal vam po zime kocarek ze s pod rezivet?? Diky Janca
Janca a: náš kočárek je naprosto v pořádku, nevidím jediný náznak rezivění. tobě reziví?