Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Ahoj holky
Není tu některá z Vás ze Zlínského kraje, která by věděla kde v okolí dělají servis na S4?
Příspěvek upraven 12.06.13 v 07:42
Holky, kam přiděláváte slunečník? Mě ten origoš nikam nechce, ta objímka na uchycení je nějaká malá
Je fakt, že jsem ho koupila s casualplay golfkama, ale to by mělo pasovat všude, nebo? ![]()
Ahoj, měla bych dotaz ohledně kočárku Casualplay S4 z nové kolekce 2012/2013. Je u něj něco vylepšeno? Četla jsem recenze ohledně tohoto typu kočárku a překvapilo mě, že někdo je nadmíru spokojen a někdo ho po dvou měsících chce prodat. Prohledávala jsem i internet, zda nenajdu nějaká odkaz na video s prezentací kočárku, ale našla jsem jen pár, které mi neposkytli potřebné. Pokud někdo můžete poradit, napsat odkaz případně zhodnotit srovnání nového typu se staršími ročníky budu velmi ráda za vše. Předem díky všem.
@Mišička63 Mám taky podobný názor. Každý nadává na polské kočárky Tako a mě ten můj vydržel vše a ještě odvozí druhé dítko a není vůbec rozvrzaný a rozviklaný. Je jako nový. Casualplay S4 mám asi 2 měsíce a hrůza. Jako by byl po 10. dětech ![]()
@And-y Joo,je to herka.Tako je dobrá značka. Už bych ho nechtěla i zadarmo.
@drah Já zatím žádnou velkou zkušenost nemám, ale kočárek jsme pořídili. Přečetla jsem nespočet recenzí a názorů na všechny možné značky a druhy kočárku a došla jsem k závěru, že podle toho bych nekoupila žádný. Na všechny někdo nadává a někdo vychvaluje. Rozhodla jsem se to risknout udělat si svůj názor a buď budu nadávat a budu následně shánět jiný a tento prodávat a nebo budu zrovna spokojená. Pro mě vpodstaně už jiné řešení nepřicházelo v úvahu. Jinak by to snad dopadlo ta, že budeme jen šátkovat ![]()
@Giv píše:
@drah Já zatím žádnou velkou zkušenost nemám, ale kočárek jsme pořídili. Přečetla jsem nespočet recenzí a názorů na všechny možné značky a druhy kočárku a došla jsem k závěru, že podle toho bych nekoupila žádný. Na všechny někdo nadává a někdo vychvaluje. Rozhodla jsem se to risknout udělat si svůj názor a buď budu nadávat a budu následně shánět jiný a tento prodávat a nebo budu zrovna spokojená. Pro mě vpodstaně už jiné řešení nepřicházelo v úvahu. Jinak by to snad dopadlo ta, že budeme jen šátkovat
Přesně tak, souhlasím s tebou.
Já S4 mám, dokonce už vozí 3 dítě a je úplně v pohodě
a jsem maximálně spokojená!! Je to prostě kus od kusu, jako všechno.
Ahojky.
Chtěla jsem se zeptat, zda nevíte, kde sehnat novou, nebo použitou stříšku na casualplay?? Mám ji strašně vyšisovanou
Nebo nejde nějak nabarvit??
Třeba tady: http://www.lovelybaby.cz/…sualplay-s4/
stačí zadat do vyhledávače…
No a tak jsem zjistila, že nám někdo z kočárku ukradl přesku mezi nožičkama
Takže kočárek nepoužitelný ![]()
Ahoj holky. prosím, koupila jsem od jedné paní Casualplay s4 v barvě lima, a jak nasadím hlubokou korbu tak je docela z kopce a strašně se hýbe. Dělá vám to taky? nebo je něco špatně? Díky za názory. Jsem z toho na prášky.
@Obr Koloděj ahoj, ona ta korba je mírně z kopce a teď jsem s ní zakvrdlala a hýbe se to to jo, nahoru a dolů, záleží o kolik.Ta moje tak max dva cm? Ale při jízdě mi to nic nedělá.
@Klariska16 děkuji. já čekám mimčo až v únoru, tak dříve to nevyzkouším
tak snad to bude v pohodě.