Casualplay S4 – zkušenosti

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
29.12.13 21:27

Holky, jak to tady tak čtu, tak jste opravdu nenáročné konzumentky. :-):-)Defakto jste byli spokojené. Nato, že si koupím nový kočárek se vším všudy s doplnkama i s polohovacím vajíčkem prima easy. To nevyšlo zrovna levně. A po krátkém čase užívání-vrzal, veliká vule v madle v tom kloubu, po druhé procházce ve sněhu začali rezivět dole u kol ty šrouby a trochu i pružiny. A také u vajíčka veliká vule v madle.
Po pul roce užívání a rozčarování z kočárku Casualplay jsem koupila Buffalo a jezdím sním 4 měsíce a zatím jsem nenašla žádné negativum. Prostě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.12.13 21:35

A ten kočárek reverse S 4 na ten jsem koukala v obchodě, že je výborné ho otáčet ve směru a proti směru jízdy, ale strašně mě překvapil, jak je uzký. Mám dcerku má 10kg a 10měsíců prodavačka nám tam dala fusak na vyzkoušení a malá tam neměla žádné místo navíc. Byla jsem celkem paf, jak se tam má vejít třeba dvouleté dítě s fusakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.12.13 11:33

Ja tam vozím skoro 2 leté dítě a v pohodě…ale je pravda, že ona už se moc vozit nechce a víc toho nachodí…mám tam jen fusak z emitextu ten jaro-podzim a nánožník a stačí to…ale JJ je o dost užší, jenže zas je tam výhodou ta bouda, oproti S4 je o dost výš, takže když ji přes malou naklopím, tak se mi nebouchá hlavou do boudy:-) Má 13 kg a 87cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
14.1.14 16:27

Casualplay S4 - jaký je prosím rozdíl v bezadaptérové či adaptérové verzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.1.14 16:35

@hanitscha
adaptérová verze frčela, tak před 5 rokama, tet už se ani nevyrábí. Ale koupíš to někde na MMB, nebo na různých bazarech-prostě z druhé ruky. Já už bych rozhodně nekupovala! A bylo to, že se museli nacvakávat takové adaptéry, aby jsi mohla třeba hlubokou korbu nacvaknout na všechny konstrukce podvozkú Casualplay. Třeba na Vintage, Downtown atd. Tet se prodává bezadaptérová verze a ty nacvakneš jen tak na všechno i autosedačku. A to je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
14.1.14 16:57

@kotýsek moc díky, už to chápu :lol: takže se to dá i viditelně poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.1.14 17:04

@hanitscha
tak já to poznám :-)
ale nevím, jak ty -jestli jsi zkušená Casualplářka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.1.14 12:03

@kotýsek aha, tak já to určitě nepoznám :-( i když je to vlastně jedno, já jsem ho koupila jen jako sporťák z druhé ruky, jiné využití nepotřebuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
15.1.14 12:27

@hanitscha
tak to ti je opravdu jedno, když potřebuješ jen sporták. :-)
tak to při prodeji se vždy udává, jestli je to adaptérová a nebo bezadaptérová verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.1.14 12:47

@kotýsek Ahoj. A šla by hodit fotečka jak vypadá ta bezadaptérová verze? Já jsem taky kupovala předtím S4 jen jako sporťák ale pak bych na druhé chtěla dokoupit i hlubokou korbu. Ta bezadaptérová verze to má v konstrukci na bocích takové otvory s černým plastem dokola a u vnitř uprostřed to má takovou tyčinku na zacvaknutí? Doufám že jsem to napsala trošičku srozumitelně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.1.14 16:25

@kotýsek taky bych chtěla vidět foto, jak to vypadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.1.14 10:56

Tak ony ty otvory, přesně jak popisuješ mají všechny konstrukce-jak sporták S4, tak Vintage, i Downtown. Hlavně se pak dívejte, jakou koupíte hlubokou korbu, aby to byla bezadaptérová. Když není, tak na ten bok se přidělávají takové adaptéry, aby to šlo zacvaknout do té konstrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.1.14 10:58

Podívejte se na Mimibazar, tam jsou vidět adapt. i bezadaptérové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
16.1.14 13:04

Tak já jsem to pro jistotu vyfotila :mrgreen: Kupovala jsem ho loni od jedné mladé maminky, která ho měla přibližně 3 měsíce. Četla jsem tu že ta adaptérová verze se přestala vyrábět nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.1.14 13:42

A nevíte, jestli se dá někde sehnat nálepka S4 co je po stranách konstrukce jak je rukojeť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí