Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Holky, jak to tady tak čtu, tak jste opravdu nenáročné konzumentky. ![]()
Defakto jste byli spokojené. Nato, že si koupím nový kočárek se vším všudy s doplnkama i s polohovacím vajíčkem prima easy. To nevyšlo zrovna levně. A po krátkém čase užívání-vrzal, veliká vule v madle v tom kloubu, po druhé procházce ve sněhu začali rezivět dole u kol ty šrouby a trochu i pružiny. A také u vajíčka veliká vule v madle.
Po pul roce užívání a rozčarování z kočárku Casualplay jsem koupila Buffalo a jezdím sním 4 měsíce a zatím jsem nenašla žádné negativum. Prostě super.
A ten kočárek reverse S 4 na ten jsem koukala v obchodě, že je výborné ho otáčet ve směru a proti směru jízdy, ale strašně mě překvapil, jak je uzký. Mám dcerku má 10kg a 10měsíců prodavačka nám tam dala fusak na vyzkoušení a malá tam neměla žádné místo navíc. Byla jsem celkem paf, jak se tam má vejít třeba dvouleté dítě s fusakem.
Ja tam vozím skoro 2 leté dítě a v pohodě…ale je pravda, že ona už se moc vozit nechce a víc toho nachodí…mám tam jen fusak z emitextu ten jaro-podzim a nánožník a stačí to…ale JJ je o dost užší, jenže zas je tam výhodou ta bouda, oproti S4 je o dost výš, takže když ji přes malou naklopím, tak se mi nebouchá hlavou do boudy:-) Má 13 kg a 87cm
Casualplay S4 - jaký je prosím rozdíl v bezadaptérové či adaptérové verzi?
@hanitscha
adaptérová verze frčela, tak před 5 rokama, tet už se ani nevyrábí. Ale koupíš to někde na MMB, nebo na různých bazarech-prostě z druhé ruky. Já už bych rozhodně nekupovala! A bylo to, že se museli nacvakávat takové adaptéry, aby jsi mohla třeba hlubokou korbu nacvaknout na všechny konstrukce podvozkú Casualplay. Třeba na Vintage, Downtown atd. Tet se prodává bezadaptérová verze a ty nacvakneš jen tak na všechno i autosedačku. A to je super!
@kotýsek moc díky, už to chápu
takže se to dá i viditelně poznat?
@hanitscha
tak já to poznám ![]()
ale nevím, jak ty -jestli jsi zkušená Casualplářka ![]()
@kotýsek aha, tak já to určitě nepoznám
i když je to vlastně jedno, já jsem ho koupila jen jako sporťák z druhé ruky, jiné využití nepotřebuji ![]()
@hanitscha
tak to ti je opravdu jedno, když potřebuješ jen sporták. ![]()
tak to při prodeji se vždy udává, jestli je to adaptérová a nebo bezadaptérová verze.
@kotýsek Ahoj. A šla by hodit fotečka jak vypadá ta bezadaptérová verze? Já jsem taky kupovala předtím S4 jen jako sporťák ale pak bych na druhé chtěla dokoupit i hlubokou korbu. Ta bezadaptérová verze to má v konstrukci na bocích takové otvory s černým plastem dokola a u vnitř uprostřed to má takovou tyčinku na zacvaknutí? Doufám že jsem to napsala trošičku srozumitelně ![]()
Tak ony ty otvory, přesně jak popisuješ mají všechny konstrukce-jak sporták S4, tak Vintage, i Downtown. Hlavně se pak dívejte, jakou koupíte hlubokou korbu, aby to byla bezadaptérová. Když není, tak na ten bok se přidělávají takové adaptéry, aby to šlo zacvaknout do té konstrukce.
Podívejte se na Mimibazar, tam jsou vidět adapt. i bezadaptérové.
Tak já jsem to pro jistotu vyfotila
Kupovala jsem ho loni od jedné mladé maminky, která ho měla přibližně 3 měsíce. Četla jsem tu že ta adaptérová verze se přestala vyrábět nebo co…
A nevíte, jestli se dá někde sehnat nálepka S4 co je po stranách konstrukce jak je rukojeť?