Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4@Obr Koloděj jj všimla jsem si, já rodila teď v únoru a taky jsem ho kupovala z druhé ruky takhle brzo
zatím drží. zkus korbu zatížit, něco tam nacpi, a zkus pojezdit. kvrdlat s mímem by se to nemělo. nebo nemá kámoška mimi?
Necetla jsem celou diskuzi, ale co se me tyce, tak tento kocarek uz nikdy..druhe mimco ještě odvozim v korbičce a pak se ho co nejrychleji zbavim a koupim jiny sportak. Je to kazovy smejd
![]()
@Klariska16 jo ségra má mimi 4 měsíční
nebo zkusím tam něco dát.
@Petta29 tak každý kočárek má něco.. a taky je určitě vždycky nějaký kus z kolekce šmejd. Člověk si nevybere, stejně později koupím jen nějaké golfky. ![]()
Korba je trochu z kopce a ma vuli. Ja to vyresila tak, ze jsem po korbou dotahla pasek od sportaku (na polohovani operky zad ) a drzi to jak pribite (korbu denne sundavam a nandavam). A mam nejspis i stejnou barv, rok 2008 ![]()
@Obr Koloděj tak jsem zvědavá jak to dopadne. já mám ještě golfky casualplay citta.maj taky zabudovaný adaptéry, tak je mám v autě a nacvaknu sedačku a je to. ![]()
Prosím nemáte někdo návod na poslání do emailu?
A ještě bych se chtěla zeptat. Po nacvaknutí hluboké korby se korba hýbe je to normální?
@Jaaanicka já to mám taky tak že se hýbe
http://www.casualplay.com/…ed03--s4.pdf
Ahoj Maminky mám dotaz koupila sem Casualplay S4 a korbička se na konstrukci trochu kýve není 100%na pevno máte to tak taky nebo je to vada???
To je takový problém přečist si poslední dva příspěvky v tématu? Je to úplně stejná otázka i s odpovědí - a na stránce 20 taktéž… ![]()
Casual nebrat měla sem ho a prostřední dítě byl děsný ted si ho koupila kamarádka dokonce limitku takže za 17 tisíc a hruza nekvalitní látka co žmolkuje po 3 měsících použití kolečko se taky sam od aretuje na nerovnostech manipulace jednou rukou rozhodně nejde o dvojkolečku na sněhu ani raději nemluvím ted mám BJ city elite a to e panečku jiná liga před elitem jsem měla i peg perego gt3 ale ten je těžky do rok super ale pak jak už je dítko těžké de to znát takže za mě elité
Taky jsem ho měla a jsem ráda že šel z baráku. Takovou herku bych už nechtěla ani zadarmo.
Holky máte některá osobní zkušenosti těmito korbami? Skutečně je metropol širší než playmoon? Podle údaju na různých e-shopech to tak vypadá, ale raději bych slyšela osobní zkušenosti ![]()
Ahoj maminky. Neví některá z Vás kde je nejbližší servis tohoto kočárku někde ve Zlínském kraji? Kočárek se mi strašně vyviklal v místě kde se skládá. Při najíždění na patník to jde strašně poznat celá ta část kde je rukojeť až po ty spoje u skládání strašně lítá ![]()
@And-y přímo ve Zlíně je firma Groupfasion, ti se zabývají reklamacemi/servisem.