Casualplay S4 – zkušenosti

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
23.11.13 22:23

To je fakt, že když jsem píchla, tak jsem napřed přemýšlela, jestli ho mám nést na zádech :-)
ale nakonec jsem to tak nějak dotlačila domů-co jiného mi taky zbývalo-že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
24.11.13 09:04

Tak ja jsem snim spokojena, kdyz teda nepichnu, ale to se ti muze stat u kazdeho. Kdyby byly plastove kolecka tak ti to zas rachoti.To jsi koupula za krasnou cenu. @kotýsek Je jasny asi ze s bugaoo to nemuzes srovnavat i kdyz u tehle znacky taky muzes koupit krap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.11.13 11:24

@skripatko
právě že Bugaboo-ty kolečka má tak vychytané, že kola jsou gumová, ale vnitřek je vyplněný pěnou. Takže nepíchneš a ani nemusíš dofukovat. Takže vubec nerachotí. A s Bugaboo jsem to ani srovnávat nechtěla, protože je to uplně jiná kategorie kočárků. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
24.11.13 11:53

Me se zase bugaboo vubec nelibi :mrgreen: tak uvidime jak dopadnem, snad poslouzi dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
24.11.13 13:05

@kotýsek @Cracky To me jse strasne libi, ale je to pekna palka! Kdybych na nej mela tak jdu do neho hned!!Bohuzel nemam :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
24.11.13 14:59

@Cracky za rok intenzivního ježdění všemožnými terény jsem nepíchla. Pořídila jsem si tam obyč tašku od Vietnamců. Jako much měl spoustu, ale uvažuji, že bych do něj někdy příště šla znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
24.11.13 16:35

@Cracky Já mám tašku od Ivema baby a padne na casual jako ulitá jsem s ní hodně spokojená :)
 http://www.sweetbaby.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.11.13 19:22

@micelinka
tak to jsi dobrá, že by jsi do něj šla znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
26.11.13 11:24

Já mám Casual po jednom dítěti a jsem taky spokojená - jen teda mi ušlo kolečko - potvora ztyřela guma - ale není se co divit, je kupovaný 2008 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
26.11.13 16:55

Ahoj, nečetla jsem to celé, tak snad nebudu nikoho opakovat:
Já mám S4, ale po druhé bych už do něj nešla. Co se týče terénu, myslím, že v pohodě, bydlíme na vesnici a jezdila jsem i na opravdu ošklivých cestách.
Ale: Skřípání, to je opravdu hrůza, nestabilita - celý je jako by rozvrklaný, když se najede předním kolem na chodník, tak hrozí, že se převrátí - příště už bych volila 4-kolku. Podvozek manžel opravoval, protože to jednoduše ruplo - proto se musí kupovat rám nový. Kola - nafukovací - během půl roku jsem dvakrát musela měnit duši(a to jsem jela po asfaltu ve městě) - mám ještě jeden starý sporťák po dceři s gumovými kolečky a stejně raději jezdím s ním. No a v neposlední řadě neskutečně malý košík, nebo spíš nepřístupný. Dokud je nasazená korbička, nebo autosedačka, tak to ještě jde, ale se sporťákem si už do košíku nic nedáš. Pláštěnku musíš stejně koupit na celý kočárek, protože i když uvádějí, že je potah do deště, vydrží to jen slabý deštík, při silnějším lijáku na dítě kape…
Mám ho ve sklepě a nepoužívám, protože starý, levný po prvním dítěti je 100× lepší.
Přeju šťastný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
26.11.13 18:25
@Andulka 32 píše:
Ahoj, nečetla jsem to celé, tak snad nebudu nikoho opakovat:
Já mám S4, ale po druhé bych už do něj nešla. Co se týče terénu, myslím, že v pohodě, bydlíme na vesnici a jezdila jsem i na opravdu ošklivých cestách.
Ale: Skřípání, to je opravdu hrůza, nestabilita - celý je jako by rozvrklaný, když se najede předním kolem na chodník, tak hrozí, že se převrátí - příště už bych volila 4-kolku. Podvozek manžel opravoval, protože to jednoduše ruplo - proto se musí kupovat rám nový. Kola - nafukovací - během půl roku jsem dvakrát musela měnit duši(a to jsem jela po asfaltu ve městě) - mám ještě jeden starý sporťák po dceři s gumovými kolečky a stejně raději jezdím s ním. No a v neposlední řadě neskutečně malý košík, nebo spíš nepřístupný. Dokud je nasazená korbička, nebo autosedačka, tak to ještě jde, ale se sporťákem si už do košíku nic nedáš. Pláštěnku musíš stejně koupit na celý kočárek, protože i když uvádějí, že je potah do deště, vydrží to jen slabý deštík, při silnějším lijáku na dítě kape…
Mám ho ve sklepě a nepoužívám, protože starý, levný po prvním dítěti je 100× lepší.
Přeju šťastný výběr.

Tak pod to bych se mohla úplně podepsat. Kočár vrzal po týdnu ježdění! Začal kolotoč s reklamací a neustálého zamítání. Pak jsem to vzdala…
Sporťák je prostě strašnej…děcko se nemůže opřít, protože opěrka není úplně do sedu. Stříška je nízko, roční děcko mělo střechu na čepici. To s tím košíkem je naprosto pravda!
Takže jsem s ním jezdila jen asi rok a půl…pak jsem sehnala sporťák Mutsy Urban Rider…je po třech dětech a je lepší než S4…teď v něm jezdí i naše druhý dítě. Casual je ve sklepě…nemám ani odvahu ho prodávat…dali jsme za něj skoro 20 tis. v plné výbavě a za kolik to asi prodám, že (a to je rel. v dobrém stavu…jen jsem ho prostě už pak neměla ráda a stál ve sklepě) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
26.11.13 18:27

Jejda vy mi teda davate 8o tak sem zvedava jak dopadnem my :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
26.11.13 23:01

Ahojky, já používám casual už devět měsíců, byla to láska na první pohled a jiný jsem prostě nechtěla, zvítězil mezi favority. Korba je suprově prostorná, je parádně odpružený. Jen dnes už je spousty lepších, lehčích a lépe ovladatelných. Což jsem zjistila i já. Nehledala bych, kdybych nebyla mrňavá a nevadila mi pro mě moc vysoko rukojeť a pak mi trošku vadí polohování u sporťáku.(jak je člověk slepej, když se zamiluje do kočárku, že :lol: ) Takže nakonec mi stojí doma další z favoritů co jsem se rozhodovala a je o moc lepší. Jezdí snad skoro sám, korbu má ještě větší a váží 12kg. U Casualu mi furt ucházelo jedno kolo a musela jsem vyměnit rukojeť, krapet se nám rozviklala. Ale zas každému se líbil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.11.13 07:07

Treba kamoska si zas kupovala concord, stal jeste vic jak 20tis a rikala, ze by si ho uz taky nekoupila :nevim: asi ze za tu cenu muze byt lepsi? nas ten casualplay vysel na 6500, takze myslim, ze za tu cenu bych mohla byt spokojena, ale uvidime na jare :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
27.11.13 07:13

Ty jo, no taky čekám jak budu na jaře spokojená, po čtení v téhle diskuzi mám celkem obavy :nevim: kupovala jsem ho použitý tak uvidíme, aspoň rok musí vydržet, do jara 2015 a pak stejně koupim jen nějaké golfky :nevim:
Akorát ta plastenka mi taky vadí ze se pripina na ten zip u sportaku, asi koupim nějakou univerzální i na hlubokou korbu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí