Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak já porodu, a to to mám za pár
řeším to teď v hlavě každý den a dnes v noci se mi dokonce zdálo, že rodím
všeho ![]()
Ale vážně: bojím se zlých lidí, přecházení ulice, ježdění výtahem, ježdění autem. Taky bych nevlezla do letadla, nebo ponorky, nesnáším situace, kde by se mohlo něco podělat a já se nemohla zachránit… jsem trochu paranoidní ![]()
Smrti svojí i blízkých,nevyléčitelných nemocí,samoty.
Momentálně se ze všeho nejvíc bojím porodu ![]()
A taky se bojím hypotéky ![]()
Jé toho je
Od trapasů, opilých lidí, pavouků, hadů, kobylek přes společné obědy u tchýně a podobné rodinné sešlosti, až po vystoupení před více lidmi a vlastní neschopnost. Jo a taky nevlezu do výtahu ![]()
1.pavouků,mám z nich fobii,pokud nějakého vidím,tak nemůžu spát
2.zubaře,jsem blbá,ale jdu tam až na poslední chvíli a 14dní před návštěvou opět nespím
3.nových situací v životě,to se strachem,že nevím co mě čeká,rozklepu(třeba první plavání s malou
,stěhování,prostě jakákoli změna)
Bojím se závažných onemocnění svých blízkých, neznámého, zlých lidí …
Příspěvek upraven 27.05.11 v 23:51
jo na to jsem zapoměla schody s dírama brr a též z neznáma a smrti lidí známých taky
Tak já se nejvíc bojím toho že se někomu z mých blízkých něco stane.
Pak se bojim špatných věcí (války, přír. katastrofy) a zlých lidí.
Paniku mám ze zubaře, pavouků(brouků, hmyzu, myší, hasů…)
Bojím se nejvíc, že ztratím blízkého člověka
pak mám hrozný strach ze smrti
a pak taky mám strach z nové práce a z lidí v ní, jak si někdy budu hledat zaměstnání, tak to asi nebudu spát, přitom vím, že o nic nejde
a jak už tu psala Lizbeth, dostat průjem v nevhodnou dobu nebo kde není záchod ![]()
Příspěvek upraven 17.05.11 v 22:39
Tak já se bojím potkat matku svého přítele, neboť je to neskutečná drbna. A po jejím 10ti minutovém monologu mám hlavu jako pátrací balón ![]()
Já se hrozně moc bojím jezů a toho,že bych se mohla v nějakém já nebo moje děti utopit
.Dokonce se mi o tom i zdá…A také se bojím bažin.Divné fobie co?
![]()
Já se strašně bojím o dcerku, že se mi třeba ztratí v krámě…že jí někdo unese…potom to děsivé čekání a hledání…no fuj , z toho mám úplné noční můry!!!
Dále se bojím operace,která mě čeká(bojím se,že se neprobudím z narkozy)
a také se bojím budoucnosti,Nejsem žádná optimistka,jsem vyloženě depresivní typ!!! ![]()
Žejo? ![]()
A to ještě není všechno,vydalo byto na knihu ![]()
Bojím se si sednout na veřejný záchod, mám špatný pocit když jdu sama v tunelu,bojím se agresivních lidí(neumím se prát)…atd ![]()