Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1380
1.8.11 08:34

Já jsem si tentokrát nahlásila dovolenou - v úterý jdu na ket a do práce půjdu až v pondělí. Nehodlám se nějak válet, ale říkala jsem si, že si alespoň odpočinu a vyspím se :wink:

Jinak jsem četla, že při KETu je menší pravděpdobonost otěhotnět, ale jediným důvodem je to, že ne všechna embrya dobře rozmrnou a také proto, že je tam negativní selekce. Tedy, že na první transfer vyberou to (podle nich) nejlepší embryo a pak už zbývají jen ty „horší“. Když má ale někdo krásná embrya, dobře mu rozmrznou, tak prý není důvod, aby šance otěhotnět byla při KETu menší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
1.8.11 08:59

dobré ráno. tak já jsem si vzala volno z práce, zase bych měla jít zítra, tak uvidím, jak se domluvím v kanclu.. je to tam pohoda, nemusím nikde lítat, jen pracuju v sedě.. tak snad bych to mohla ustát..
testovat?? svrbí mě ruka už dneska, ale bojím se..
sice jsem se ráno málem :poblion: z pomerančového džusu,ale vydýchala jsem to..
mám z toho obavy.. ale mám nafouklé bříško, tak nevím no.. ET byl ve čtvrtek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
1.8.11 09:01

Ahojík holky…
tak cca v půl 12 mám být v Praze......
embroušek je prý ukázkový…ta uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.8.11 09:09

Petra :kytka: : drzim ,co sa da…na zaciatok skvele :potlesk: a co ak sa embryjko rozdeli a predsalen budu dve???? :wink:

vverru: dakujem za odpoved,ja zatial len planujem…z toho rozmrazenia mam fakt vietor.....,ale musim verit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
1.8.11 09:10

Anavi…pokud s rozdělí a budou 2 nedá se nic dělat :mrgreen:
ale nestraš......jedno bohatě stačí :mrgreen:
Tak jedu holky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.8.11 09:11

Elunaj, uplne ta chapem, ja vzdy testujem 15 den, pri malej som testovala az 17 den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.8.11 09:12

Petra: stastnu cestuuuuuuuuuuuuu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
1.8.11 09:13

Peti, hodně štěstíííí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
1.8.11 09:25

Elunaj- to vypada vazne dobre :mavam:
Petro- drzim palce.:-)
Ja osobně v ležení po ET nevidim zadny prinos… V nasem CARu si pry delali i nějakou interní studii a podle ní ženy, které po tranferu ležely, naopak otěhotňovaly hůř…Každopádně u nás by mě při požadavku PNky poslali…víte kam. Čistě laicky si myslím, že při přirozeném početí se nikdo nehlídá a nedodržuje klidový režim a taky ženské těhotněj… Naopak bych i řekla, že pohyb je pro tělo rozhodně přirozenej- všechno je při něm prokrveny, rozpohybovaný a vůbec… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
1.8.11 09:27

Elunaj, na testování je asi ještě brzy, ale chápu, jak ti je. Možná by tam ale už něco mohlo být vidět, když je ti takhle šoufl…to vypadá dobře :dance:

Já budu testovat (jestli to vydržím) 11.den od ET

Petro, držím moc palce, ať jde všechno hladce!

Jinak já mám taky práci jen u pc, ale kolikrát jsou to stresy, že nevím, kde mi hlava stojí a navíc dojíždím asi 60 km do práce, tak proto chci zůstat chvilku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
1.8.11 09:27

A Anavi- vždyť máš takovej krásnej počet a ještě blastocysty! Určitě se všechna nerozpadnou.:-)Naopak budeš mít zásobu na další pokusy, což vážně závidím…
My máme jen dvě a ještě teprve 4denní… Ale já věřím, že alespoň jedno bude bojovné.:-)

Příspěvek upraven 01.08.11 v 09:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
1.8.11 09:29

Arnaa, souhlas! O té studii mi Dr. taky říkala.

My stavíme, tak já už se těším, jak dny „volna“ strávím na stavbě, musím na katastr, na vodárny, na stavební úřad…nudit se asi nebudu a snad mi to bude i do toho testování rychleji utíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.8.11 10:05
Petra Z píše:
Anavi…pokud s rozdělí a budou 2 nedá se nic dělat :mrgreen:
ale nestraš......jedno bohatě stačí :mrgreen:
Tak jedu holky… :kytka:

Tak držím beruško palečky a hodně štěstíčka :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.8.11 10:40

Arnaa: dakujem, si mila :kytka: Kiez by si mala pravdu......
Strasne moc verim, ze tato diskusia bude uspesna pre vsetky pisatelky :pankac:
Kedy idete vy na KET? Ak si to uz pisala, tak sa ospravedlnujem,asi som to prehliadla…
Vies,ako ja budem zavidiet/ len v dobrom/ vsetkym vam,ze to mate uspesne za sebou? A ja len budem telefonovat,ci vobec??? :wink:

Kedze som ,asi, posledna v poradi, mozem od vas odpozorovat vase figle :mrgreen: a rozhodnut sa,ci pojdem po ET do prace, ci ostanem doma, ci pojdem na stavbu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.8.11 10:44

Arnaa: uz som to nasla! V polke augusta idete na KET…to uz je za chvilu A neboj, budu to bojovnici po mamine, geny nepustia!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí