Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahooj, jsem doma z práce.. teda řeknu vám.. v autě jsěm měla chvilkama na mále.. no hrůůůza.. fuj.. ale pak už dobrý. jak jsem sebou moc nemlela, tak dobrý. všechno jsem si nanesla ke stolu a pak jsem si to jen podávala.. zle mi je stále, takže normálka..
jenom mě pořád pichá na jednom místě.. není to extra bolestivé,ale je to na jednom místě.. tak nevím co si o tom myslet…
Elunaj, doufám a věřím, že si můžeš myslet, že to vyšlo a doufám, že nám to brzy potvrdíš! Už sis naplánovala testování?
Jinak já jsem z dnešího KETU nadšená. Taky mi ho dělali pomocí ultrazvuku a bylo to takové odborné, takže z toho mám super pocit. Zavedli mi 2 embrouše dle plánu ![]()
Kdo je další na řadě?
vverru píše:
Elunaj, doufám a věřím, že si můžeš myslet, že to vyšlo a doufám, že nám to brzy potvrdíš! Už sis naplánovala testování?Jinak já jsem z dnešího KETU nadšená. Taky mi ho dělali pomocí ultrazvuku a bylo to takové odborné, takže z toho mám super pocit. Zavedli mi 2 embrouše dle plánu
Kdo je další na řadě?
jéé super… tak tfuj tfuj tfuj
já s testováním nevím… kdy bych měla, když ET byl ve čtvrtek?? nevím.. abych nebyla zklamaná..
vverru: blahozelam
Vyslo to presne ako si si priala,skvele
A rozmrazili vsetky 3 embryja,alebo stacili dve a jedno vam este ostalo?
elunaj: nam vzdy vraveli testovat 14 den po ET…,ale ak mas taketo priznaky,tak mozes aj zajtra rano ![]()
vverru: prepac,ja som si ta pomylila s arnaa, takze vam ostali 2 mrazene embryja a obe sa pekne rozmrazili ![]()
Teraz je na rade arnaa,aj ked sa nechce priznat ![]()
Verru- Ty vis, ze drzim palce:-)
Jinak ja si myslim, ze ted je na rade spis Elunaj s // testem:-)
A po ni Petra s testem:-)
Elunaj- muj nazor je, ze docela prukazne je testovani uz v den odpovidajici 13 DPO:-). V centru ale doporucuji test az za 2-3 tydny po ET,… coz bych teda nevydrzela:-)
U Matese jsem testila už 9 den od ET a byly tam //
pak v březnu po KETU asi 11 den a taky byly //
jejda až 9 dnů po ET??? šmarjááááá
![]()
no uvidíme jaké bude ráno. ve čtvrtek to už asi zkusím neb jdu v pátek na tu hematologii,tak at vím…
Ahojte,
Petra, mam na teba taku ot. " tusila si, vedela si, citila si", ze to vyslo????? Lebo ja nie.....Ja som 9 DPO netestovala,nechcela som sa obrat o par dni nadeje ![]()
elunaj: presvedcili sme ta ? Testovala si???
Anavi…jo tušila......nějak jsem to předpokládala,že to jinak ani nebude.....a při KETU v březnu taky.Jen jsme pak doma dostali všichni chřipku a šlo to do háje ![]()
dakujem a teraz tiez tusis???? ,ze by to mohlo vyjst??? Viem, ze je skoro......
Anavi…jasně že to vyjde…
já s tím prostě počítám ![]()
A tuším,že jo.....a jestli ne????tak se asi pos
![]()
Neee---ale musím tomu přece věřit,proto do toho jdu
ahoj holky, ne netestovala jsem.. ráno nebyl čas. uvidím zítra, ale spíš to vidím na pátek.. to nejdu do práce, tak pak uvidím..
já jsem hotovo. jdu se na chvilku natáhnout..
ahojte
v září nás čeká ket, tak bych se k vám ráda přidala ![]()
jsem docela na nervy, moc nevěřím, že to vyjde, bojím se, že se mimča nerozmrazí v pořádku, navíc mi teďka stoupl hormon fsh, tak kdo ví, jak by to bylo s příp. dalším ivf… ještě mi dělali odběr na amh, tam se teprve pozná, jak moc je to zlé
nanuky máme jen 4, blastocysty zřejmě, jestli jsem doktorce správně rozumněla, ale byly mraženy po prodl. kultivaci, takže asi to tak bude
Ahojte,
evatk1: ahoj, budem rada,ked sa k nam pridas, mna tiez caka KET v septembri a dovtedy tu budu vsetky baby tehotne
A na mna a moj „strach“ a obavy a nervy nebudu mat vobec cas ,budu mat ine starosti ![]()
A caka vas KET zaciatkom mesiaca alebo niekdy koncom?
Elunaj : tak drzim paste na zajtra,aj ked to je na vybornej ceste ![]()
Ja za posledne IVF som dostala MS aj cez utrogestan,co sa mi predtym ,ked sme sa snazili o malu NIKDY nestalo…ktovie,co to moze byt.....mozno aj mne hapruje nejaky hormon ![]()
A ako sa citia nase cakatelky na // ????Petra a Vverru?
Pekny den
Ivana