Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1294
1.8.11 11:06

Anavi, přiznám se, že právě z jejich genů mám strach. Opravdu hodně se nám jich totiž přestalo vyvíjet. Mrazit se původně mělo až v pátek, ale kvůli velké ztrátě je mrazili o den dřív… Moc bych si přála, aby to vyšlo, moc se mi do další stimulace nechce, nesnášela jsem to úplně dobře…
Ale co člověk nadělá… :nevim: :-)
A Anavi- Ty jsi už absolvovala 2 IVF a teprve teď jsi se pustila do KETů? Co Tě k tomu vedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.8.11 11:17

Arnaa, ja som uz „profik“, co sa tyka IVF,ale NIKDY sme nemali embryja na mrazenie…
Mam za sebou 6 IVF…1 biochemicke, jedenkrat nedoslo ani k ET, zo 4 IVF- native mame dceru, 5 a 6 opat native nic,ale ostali nam z nich zmrazene embryja.....a ked KET nevyjde,tak uz koncim, chcem sa dozit dcerinej 18-tky :mrgreen:

Mne bolo povedane v centre,ze sa mrazia len najlepsie, myslim,ze vedia,co robia, neboj,tie vase to pekne zvladnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
1.8.11 12:16

holky, musím to vydržet.. zítra už jdu stejně do práce tak asi ani nebude čas po ránu..
zítra toho tam bude moc moc.. :roll: :roll:

mě taky v CAR říkali, normální režim.. jen ten první den doporučují klidový režim,nejít hned běhat nebo tak něco, ale normálně fungovat. já to tak dělala.. chvilkama jsem polehávala, posedávala, ale že bych vyloženě proležela celý den, to ne.. jen jsem pořád unavená, tak jsem ráda,že jsem ještě doma..
zítra to bude mazec.. už to vidím.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
1.8.11 12:40

Anavi- fíha, máš toho za sebou kupu, ale je fajn, že už se to jednou povedlo.:-) :palec:
Proč jsi se rozhodla pro nativ? V našem centru ho myslím vůbec nedělají… Ale mě je představa, že bych nemusela podstupovat stimulaci docela sympatická:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.8.11 13:21

Preto ,co mame vsetko za sebou ,som skor pesimista…,je mi z toho uz trochu - dost smutno…

Preco native? Z cisto financnych dovodov :mrgreen: .....Mala som len miernu stimulku,nebola som uplne bez liekov…a malu mame z 12 % sance na uspech :palec: Mala som 3 folikuly, 3 vajicka, 2 embryja a jedno dieta :wink:

Ale citala som, ze baby to podstupuju uplne bez stimulky ,ale ja som sa bala,ze nebudeme mat ani jedno vajicko…,vlastne to IVF bez ET-u bolo bez stimulky,mala som folikul,ale bez vajicka :-(

Je to skoda ,ze vas CAR to nerobi, nie kazdy ma cca 70 000 - 80 000 / korun/ na 4., 5. IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
1.8.11 13:24

No, náš CAR je zase nejlevnější, takže by to nemělo případně být tolik.:-)
A já bych teda na Tvém místě pesimistická nebyla, když už máš jedno dítko doma.:-) TO bych měla být spíš já- já nikdy ani nezažila // na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
1.8.11 13:47

arnaa a do kterého CAR chodíte?
u nás nativ dělají, jen my zatím šli „jen“ do ivf a ted ten KET… a ten nativ dělají až po vyčerpání všech ivf hrazených pojišťovnou.. vlatsně teď jich je víc ne?? 4?? nebylo to ve zprávách???

ale už nemáme nic zamrazený,tak nevím co bude pak.. asi nic.. peníze už nemáme, navíc hypo na dům.. no je toho moc. takže u nás by musela zasáhnout příroda… vůbec ale nevím co bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.8.11 14:01

Arnaa ,ty si strasne zlata :-P AK spravne citam,tak mate za sebou len 1. IVF a mate mrazacky/ co uz je uspech/ a vravi sa ,ze 1. IVF je vlastne „pokusne“,aby MUDr. vedel,ako postupovat pri 2. IVF,ako ti reaguje telo a pod., dockas sa,neboj!!!!!!
My sme na malu cakali 5 rokov…a vzdala som to vtedy tak 50× a vzdy po neuspechu som si povedala NIKDY VIAC,ale …ta tuzba je silnejsia :-D

Elunaj: a vy mate uz vycerpane pokusy platene poistovnou??? Ja verim,ze vam to vyslo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
1.8.11 14:05

né, kdepak.. jen nejsou peníze. máme za sebou jenom jedno IVF..
já se bojím doufat, ale věřím jim.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
1.8.11 16:11

Holky,tak jsem doma…
chlapa s matesem jsem vyslala na výlet,at mám klid aspoň dneska…
Jinak s dvouletákem stejně nejde klidový režim :mrgreen:
Embrouše jsem viděla na UTZ když ho „prskli“ do dělohy–teda tu tekutinu,co v ní plaval---- :lol:
Jo jinak my jezdíme do podolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
1.8.11 16:26

V Podolí dělají transfer společně s ultrazvukem? To jsou věci… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
1.8.11 16:30

Veru jojo.....koukala na UTZ aby mi ukázala,že je přímo v děloze :wink:
Ale minule to třeba bylo bez UTZ---tak asi jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.8.11 19:09

Petra, tak oddychuj a hyckaj sa :-D
Nam pri kazdom IVF ukazovali ,ze je to v maternici…a aj fotku nam dali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
1.8.11 20:23

Anavi......u Matese jsem taky dostala fotku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
1.8.11 21:18

my jsme žádnou fotku nedostali 8-o 8-o 8-o
já bych taky chtěla fotečku drobečků :huban: :huban: ale já si počkám… ještě pár dní… snad… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí