Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Peta,
a budes testovat 9 DPO alebo vydrzis??? A ako ti ide cas? Ja mam pocit,ze sept. je uz blizko.....
Evatk1- 4 blastocysty- to je preci moc pekne a spousta nadeje.:-)
Anavi- tak ja lepim Estrahexal a cekam na kontrolu sliznice. Ty naplasti mi nejak nedrzi, docela hodne se odlepuji… Ale je fakt,ze jsme ted ruzne stehovali nabytek, malovali apod., tak mozna je to kvuli tomu pohybu…
Anavi.....nebudu testovat dřív,než 11-12 den od KETU.......stejně nemám testy a do té doby je nekoupím ![]()
Peta, dobre robis, ze nemas testy doma
Mna by to veeeeeeeeeelmi lakalo…A v marci si mala po KET-e nejake priznaky???
Baby, som na vas zvedava
Aj vverru bude testovat 12-eho.....
Arnaa: s naplastmi nemam ziadnu skusenost.....a kedy mas naplanovany kontrolny utz??
Anavi…neměla…příznaky nebyly,jen takové tušení,že to vyšlo…
Zato ted mi přijde,že jsem nějak unavená víc,ted Mates spí,tak si jdu lehnout,což normálně nedělám…
A jsem podrážděná
tak snad to není PMS ![]()
Peta,
unava aj podrazdenost moze byt aj tehu priznak a aj z tohto strasneho pocasia, neviem,ako je u vas,ale vcera bolo u nas 30 stupnov a dnes - doteraz lialo ako z krhly a je ledva 21 stupnov.....
Tak pekne oddychuj ![]()
No joooo ale příznak takhle brzy???
Jkao jooo u Matese jsem prospala první trimestr,to bylo šílený jak jsem byla unavená ![]()
U nás je celkem teplo......a dusno
anavi počítám asi kolem 8. září, když tady čtu, že se dělá třeba i kolem 18. dc, záleží, jak mi dopadne kontrola po 3 týdnech užívání synarelu
Peta,
vsetko je mozne aj skory priznak ![]()
Evatk1: tak ma ozaj vsetky predbehnete
Aspon budem skvely teoretik, ked pojdem do praxe ![]()
ahooj, jsem doma z práce,. je to mazec, ale aspoň nemám čas myslet na bříško.. jen teda ty nevolnosti dopolednen no. skončí to až kolem oběda a pak zase začne jak přijedu domů.. třeba i teď.. podřišek stále nafouknutý jako balon, ale už mě nebolí. jen sem tam pichne, nic hroznýho.
zřejmě budu ráno testovat, tak mám malinko nerviky… snad tam bude ta dálnice, moc moc moc prosím..
![]()
Elunaj: na rano vela vela stastia a same skvele spravy, drzim paste ![]()
Elunaj.....tak na testování moc moc držím palečkyy.....ale myslím,že jsi jasná ![]()
A budou // jako vyšité ![]()
holky, snad… doufám a věřím… ale ten červíček pořád hlodá… to předchozí zklamání nedá pokoj…
tak zítra… hned písnu..
dobrou noc
![]()