Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
vverru píše:
Já bych si zase mohla dojít na krev - k ségře, ale nechci jít, protože za A) odběr krve je „definitivní“ B) nevím, jak bych to pak ustála, když by mi výsledky zavolala do práce.
Proto plánuju testování na tenhle víkend…nezasloužily bychom si už trochu toho štěstí?
Držím palečky..tfuj tfuj
Ahojte,
tak mame pred sebou testovaci tyzden, strasne rychlo vam to preslo ![]()
Zaciname vo stvrtok? Aby som vedela,kedy drzat paste ![]()
A ake mate „pocity?“
Anavi píše:
Denis,
a vam kedy vychadza KET?
Mě ted čeká cca za 14dní hysteroskopie a ket by měl být asi na začátku září
![]()
Tak to uz sme 4 na september ![]()
Co ti budu zistovat pri hysteroskopii?
Anavi píše:
Tak to uz sme 4 na september
Co ti budu zistovat pri hysteroskopii?
Zkontrolují mě dělohu a vše kolem ní,jestli je všechno v pořádku..protože jsem zdravá a pořád se nedaří..tak dr chce mít jistottu než se rozjede další umělko
dakujem za vysvetlenie a este ta poprosim ,aky je rozdiel medzi laparoskopiou a hysteroskopiou?
Anavi píše:
dakujem za vysvetlenie a este ta poprosim ,aky je rozdiel medzi laparoskopiou a hysteroskopiou?
No že mě nic nebudou strkat do břicha,ale na všechno se podívá spodkem
Petra: Takže taky budeš testit v sobotu? A jak se cítítíš?
Mě zrovna před chvilkou řekla kamarádka, že je těhotná…prý mi to ani nechtěla říct…nechápu ![]()
Bud v pátek,nebo v sobotu…teda jestli si někde koupím testík…
A jak se cítím????nějak normálně ![]()
Hmm, to já to mám horší - mám 3 testy doma…zatím mě ale nelákají ![]()
vverru: ak tvoja kamaratka vie, ake mate problemy s otehotnenim,tak ti nechcela ublizit…mne to moja kamaratka oznamila hned ako jej uschol tt ![]()
VVeruu…mít je doma,nevydržím to ![]()
Mě poprvé moje nej.kamarádka přišla,že mi musí něco říct a rozbrečela se......to my se už asi 2 a půl roku snažili.....a ona má dnes kluka o rok staršího než já