Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to bude překvapení pro nás obě co?? já po tom IVF byla jen na krvi. po ms jsem měla, tak nebyl důvod prohlížet i vnitřně..
docela mám nahnáno…
Ahojte,
tak dnes ako? Nejake prekvapenia?? ![]()
Testoval dnes niekto tajne ? ![]()
Ohladom vcerajsej debaty,ci stimulovany alebo prirodzeny KET:
mna sa Dr. spyta na moj nazor, potom mi povie svoj a dopadne to tak,ze ma presvedci na jeho stranu, ja si poviem,hadam vie ,co robi a suhlasim ![]()
Ahojík holky…
Já neovuluju,takže přirozený KET pro mě není.....
Elunaj…minule jsem měla ukázkové //,HCG super a víkend před UTZ jsem byla na revizi…takže pro mě // na testu ještě výhra nejsou
Peta,
keby mi to vyslo,tak sa budem bat aj po utz, vlastne cely cas.....
Neboj, teraz to dopadne vyborne ![]()
Ten Prednisol berete kvuli nejakym imunologickym problemum nebo jenom preventivne?
Taky si říkám, že jestli se někdy dočkám //, tak stejně budu ve stresu až do porodu…když o tom tak přemýšlím, tak asi už celý život ![]()
Myslím, že v některých CARech dávají prednison preventivně. Já beru Medrol (obdoba), ale mám problémy s imunitou.
arnaa píše:
Ten Prednisol berete kvuli nejakym imunologickym problemum nebo jenom preventivne?
Tem se nedává preventivně..tím se snižuje imunita aby tělo neodmítlo embrya.
Jsem se blbe vyjadrila- jesti je to kvuli nejakemu vysetrenemu imunologickemu problemu, nebo ho davaji vsem?
arnaa píše:
Jsem se blbe vyjadrila- jesti je to kvuli nejakemu vysetrenemu imunologickemu problemu, nebo ho davaji vsem?
To nevím jestli všem..ale jelokož se jední o něco co Ti dají do těla uměle tak by se měl brát.On dost sníží imunitu a tělo s emryem nebojuje.Já ho beru tak cc 14dní před umělkem,ale znám holky co ho berou 1/2roku před ivf,ale ty mají problém s imunitou