Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte,
baby ,myslim sa vas a cakam same dobre dvojciarkove spravy ![]()
Ivanko, ode mě se bohužel dvou čárek nedočkáte… zase se nepodařilo.. není tam nic.. už na to seru.. už se nebudu trápit. musím se smířit, že holt budeme mít jedno dítě.. Kubísek je naše štěstí ![]()
tak tak.. nezlobte se, ale ted sem nebudu chodit.. musím se s tím vyrovnat
Doufám, že tohle nebudou zprávy po následující dny i od ostatních ![]()
Elunaj drž se a buď ráda, že jednoho prcka už máte!!!
já jsem šťastná,že Kubulku máme, nemít jeho, už jsem asi v blázinci..
tobě držím pěsti.. snad budeš mít víc štěstí než já..
Elunaj : velmi ma to mrzi ![]()
Viem,ako ta to boli,aj ked mas Kubiska ![]()
Hrozne som tomu verila… ![]()
Mozno vas priroda prekvapi
a este jeden zazrak na vas caka ![]()
Elunaj
![]()
Já si taky říkám,že kdyby to nevyšlo už,že mám Matyáše a to je moje štěstí.....
Drž se
nemám se čeho držet.. doma na mě nikdo nemluví, jen Kubík prosí ať už nepláču… nemůžu to zastavit.. tak moc to bolí… jsem hrozně naštvaná.. jediné co Mudr zajímalo bylo co se bude dělat dál…
elunaj píše:
nemám se čeho držet.. doma na mě nikdo nemluví, jen Kubík prosí ať už nepláču… nemůžu to zastavit.. tak moc to bolí… jsem hrozně naštvaná.. jediné co Mudr zajímalo bylo co se bude dělat dál…
Holka moje zlatá…neplakej at Kubík není smutnej..máš jeho tak si nezoufej a uvidíš,že to přebolí a zkusíme to spolu jo? Mám Tě ráda a neštvi mě do pérdele,protože brečím tady s Tebou,ale fakt..ani na klívesnici nevidím
deni, já už nechci… nevěřím, že nám pomůžou.. navíc už nejsou peníze…
elunaj píše:
deni, já už nechci… nevěřím, že nám pomůžou.. navíc už nejsou peníze…
To já říkal a taky…ted máš v sobě hormony a jsi moc lítostivá…až dorzí ms tak bude líp..věř mi…já v den testu brečela hodinu doktorovi do tel.No nemusíš jít přeci hned…prachy nějaké našetříš a zkusíš to máš určitě ještě nějaký hrazený pokus nebo se pletu?
my máme za sebou jedno ivf, takže další pokusy jsou možné…
muž se hrozně obviňuje, že kdyby nebylo jeho, už jsem mohla mít mimina tři…
je tu možnost i darovaných spermií, jen nevím jestli by na to muž přistoupil.. vlastně i já..
elunaj píše:
my máme za sebou jedno ivf, takže další pokusy jsou možné…
muž se hrozně obviňuje, že kdyby nebylo jeho, už jsem mohla mít mimina tři…
je tu možnost i darovaných spermií, jen nevím jestli by na to muž přistoupil.. vlastně i já..
Tak u vzkaž at se trddlo neobinuje,protože za to nikdo nemůže ani on..naopak mu řekni,že je frajer,že vůbec se snaží se k tomu mimču dopídit.No vím,je to těžké,ale máte jedno dítě tak bych darovaná asi neřešila.No hele já to vidím tak..má ještě 2 pokusy tak proč je nevyužít a věřím,že se to jednou povede.Podívej na mojí kolonku…myslím,že já mám větší důvod řvát a ještě ted šmudlám peníze kdyby nevyšel ket..a bude to skoro 50hadrů..tak tobě zatím múže být v uvozovkách hej a koukej tu pojištovnu podojit.Kup si hezkou kasičku a dávej si tam penízky a věř mi,že za pár měsíců tu budeš psát jdu do toho
![]()