Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
14.8.11 12:53

Krasnu nedelu :-D

Peta, tak ako testovala si? :palec:

Co na dnes planujete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
14.8.11 13:00

Ahojík holky…
testila jsem včera…NIC takže na to prdím,dneska už jsem vysadila utrogestan,zítra krev a zeptám se,co je lepší,jestli počkat před dalším pokusem,nebo jít hned…
Co myslíte holky???
A my odpoledne jedeme s Matesem vláčkem…on je na ně ted ujetej,tak uděláme malý výletík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
14.8.11 13:11

Peta, pockaj este na krv…,ja viem, ze tomu neveris, mne sestricka zakazdym vynadala,ked som na krv neprisla,aj ked som vnutorne a aj testami vedela,ze to nevyslo…az potom by som vysadila utrogestan…

Neviem,ci sa da ist mesiac za sebou na KET,uz som sa to tu pytala,ale nikto mi neodpovedal,asi bude lepsie spytat sa Dr…

Uzite si vlacik a pekny vylet :mavam:

My sa ideme bicyklovat, moja kondicka je ta-tam..... :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
14.8.11 13:13

Aanavy…tak jo,si ho teda vezmu a vysadím zítra :-D
užijte si kolo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
14.8.11 20:33

Peti- slysela jsem, ze KET muze byt hned v dalsim cyklu… :palec:
Ale zalezi, jak se citis a co doktor..
Zavidim, ze mate takovou zasobu, ze muzete KET opakovat vickrat…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
14.8.11 20:39

Arna.....jojo to je výhoda,že máme mrazáčky…
ale já zítra dr.neuvidím…jdu jen na krev.No poptám se,sstřičky tam jsou zlaté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
14.8.11 21:27

ahojky :huban: :huban:

tak já odpovím, když nevíte.. po neúspěšném IVF, KET se musí nechat proběhnout jeden cyklus a pak se může pokračovat. u nás v centru nedoporučovali jít hned. to se prý může jen u IUI.. a i u toho snad je 2-3 po sobě.. i u IUI se žena musí pichat…
my jsme byli na chatě. potřebovala jsem les a klid.. našla jsem si 3 koše hřibů, tak jsem pak celé odpoledne na terase krájela a čistila.. v plavkách bo bylo horko :lol: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
15.8.11 08:21

Co vím, já, tak na KETy se může chodit klidně jeden za druhým.

Co se týče KETu po IVF, tak se může hned v případě krátkého protokolu. Tak to alespoň řekli mě.

Jinak jsem šla taky ještě do CARu na krev, pro jitstotu, abych mohla vysadit léky…Příští pondělí jsem objednaná na konzultaci do dál jak na imunologii, tak do CARu, tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
15.8.11 09:50

Ahojte,

Peta,este stale drzim :palec: Aky bol vylet? Matysek spokojny? :wink:

Elunaj: mali ste pekny vikend, nebala si sa ,ze dopadnes ako Denis? Co sa nam skoro otravila z hribov :mrgreen: ? Mam velmi rada prechadzky po lese.....fakt si tam clovek oddychne, taky balzam na dusicku.

Arnaa: ako sa citis? Na zajtra moc moc drzim paste,nech to embrjyka zvladnu !!!! :-D

Vverru: dobre,ze mate plany,co dalej,mne prave to pomahalo „prezit“ vsetky neuspechy…Musela somm vediet, ako dalej…

Pekny den
Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
15.8.11 11:21

Anavi- dekuju za optani.:-)
No moc dobre se necitim, ted se bohuzel nakumulovalo nejak moc spatnych zprav… takze ani tomu KETu moc neverim…Zvlast, kdyz tu zavladla jakasi smolna vlna… :nevim: :-?
Ale zitra si vezmu na KET dovolenou a planuju celej den stravit nejak prijemne…:-)
Jinak jeste k tem KETum.
Ja mam za to (alespon v nasem centru), ze KETy se opravdu muzou delat jeden za druhym.
Po neuspesnem IVF- dlouhem protokolu se doporucuje pred KETem jeden cyklus pauza,
po neuspesnem IVF- kratkem protokolu se muze jit na KET hned…
Ale taky bych zohlednila psychicky sily, ja jsem treba ted mela 2 mesice po IVF pauzu a jsem za to rada, precejenom je to psychicka zatez a telo i mysl myslim taky potrebuji oddech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 11:25
Petra Z píše:
Ahojík holky…
testila jsem včera…NIC takže na to prdím,dneska už jsem vysadila utrogestan,zítra krev a zeptám se,co je lepší,jestli počkat před dalším pokusem,nebo jít hned…
Co myslíte holky???
A my odpoledne jedeme s Matesem vláčkem…on je na ně ted ujetej,tak uděláme malý výletík :lol:

Ahojky :mavam: no ce se týká ketu tak by jsi měla jeden cyklus vynechat..tady nejsou zatěžovány vaječníky tak se může docela brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 11:28
Petra Z píše:
Ahojík holky…
Co myslíte holky???
A my odpoledne jedeme s Matesem vláčkem…on je na ně ted ujetej,tak uděláme malý výletík :lol:

Ale co znám podle sebe tak je lepší pauzička a odpočinek…tím nic nezkazíš ba naopak :hug: já taky chtěla jít hned další ms,ale díky bohu,že jsem mudra poslechla a půjdu až ted…byla a ještě jsem dost vyčerpaná a rozhodně by mě to neprospělo zase se ládovat lékama a stresovat se čekáním na výsledky.Ted už jsem na tom lépe a cítím se že jsem schopná dalšího pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
15.8.11 13:57

Ahoj holky…
tak potvrzeno.....negativní…
sestřička říkala,že klidně další cyklus KET…ale to nedámdáme si pauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
15.8.11 14:15

Peti :srdce: :srdce: :srdce: zlatí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
15.8.11 14:19

Peti, to je mi lito…
Ale mate jeste velkou zasobu mrazacku, urcite mezi nima je ten pravej bojovnik, co vydrzi celejch 9 mesicu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí