Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivanko, no můj muž taky baštil vitamíny, sice měl pak větší množství, ale méně těch kvalitních.. tak si pak má člověk vybrat..
nám bylo řečeno, že kvalita je ovlivněná tím, jak má manžel zálibu v teplích koupelích.. že to ovlivňuje hrozně moc…
ale vitamíny nepomáhali..
Anavi- rozmrazila se obe a uz je mam u sebe ![]()
A ted to strasne cekani do testovani… ![]()
Arnaa: fakt sa velmi tesim
Vravela som,ze su to
Dufam,ze to prelomis, drzim paste ![]()
Elunaj: manzel sa nekupe v horucej vode, len sa sprchuje aj otuzuje …prestal sa kvoli spg bicyklovat / vraj aj to skodi/, nefajci, nepije, bral poctivo vitaminy aj antibiotika a nic .....skor sa nam zdalo,ze ten spg bol este horsi
Aj sa kvoli spg nekupal v lete ani v bazene ani v jazerach…aby nahodou neprechladol a tak podobne, robil vsetko,co nam doporucil Dr. ..a nic ![]()
Tak som mu povedala,nech robi,co ma rad,nech bicykluje kolko chce, toto leto sme sa chodili kupat,kedy sa len dalo a vysadil vitaminovy kokteil.....uz to neriesime.....
Mě je taky 28…
Zítra ráno odjíždím na služebku do Německa až do pátku, takže se tu teď neukážu, ale budu na Vás myslet. Především na tebe, Arno!!!
kde jste???
holky, u nás je všechno jinak.. práce se nějak nedaří.. chtějí mě dát na jiné místo, které mi časově vůbec nevyhovuje!! neměl by mi kdo Kubíska vyzvedávat ze školky.. já už bych chtěla mít klid.. musí se to pořád všechno srát???!!! pardon.. jsem nešťastná a naštvaná…
Elunaj- drz se, nekdy se holt s…e vsechno najednou, ale jsme silne holky, tak to zvladnem!:-)
Ja o praci ani nemluvim, zanedlouho mi konci pracovni smlouva a vubec nevim, co bude dal… ![]()
Penize na mou pozici nejsou… A uz vidim, jak me nekde ve zkusebce tolerujou 2× tydne navstevu CAR, utrogesntanovou demenci a zpomalenost ci stimulacni hysterii… ![]()
Fakt by mi bodlo, kdyby to ted klaplo, ale moc nadeji si nedelam…
Ahojte,
Arnna: skvele nacasovanie na dvojcata ![]()
Elunaj:
To sa nejako utrasie,neboj…tak to byva,ked sa nieco pokazi,tak potom to ide ako lavina…,ale o chvilu opat vyjde slnieko ![]()
Ivii, ty jsi hodně pozitivní vid??
když mě to hrozně mrzí a strašně štve.. kdyby mi řekly, že to je třeba jenom na prázdniny, tak řeknu fajn, každá koruna dobrá, ale účetní mi připraví smlouvu, kterou jsem měla příští týden podepsat a dnes se dozvím,že je všechno jinak a navíc mi lžou , když měla účetní dva dny pracovat z domu a já se dozvím od holek, že byla normálně v práci a měla tam nějakou holku na zaučení.. tohle mě štve,že se mnou jednají jako s debilem…
Ahojík holky…
Elunaj…hele nějak bude…nestresuj se zbytečně dopředu.
I když já ač optimista jsem ted taky pořád nějak divně naladěná.....