Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jee, Kleofasku, na gratulace je opravdu jeste moc brzo… Ale je trosku magicky, ze se tam objevila den po tom, co mi zemrel dedecek…
Ale zatim to opravdu nic neznamena…
To mě mrzí s tím dědečkem
Upřimnou soustrast!
U nás se říkává, že když někdo zemře, tak uvolňuje místo na zemi někomu novému. Ale to je jen pověra… Kéž by ti to vyšlo! Já si myslím, že to bude dobré, uvidíš ![]()
Arnaa: nechcem zakriknut ,tak klopem.....,ze by som mala pravdu s tymi dvojcatkami ![]()
Pozitivne spravicky potrebujeme ![]()
Arnaa: nechcem zakriknut ,tak klopem.....,ze by som mala pravdu s tymi dvojcatkami ![]()
Pozitivne spravicky potrebujeme ![]()
Uprimnu sustrast........
Ta povera s dusickami je znama aj u nas…
arnaa píše:
Jee, Kleofasku, na gratulace je opravdu jeste moc brzo… Ale je trosku magicky, ze se tam objevila den po tom, co mi zemrel dedecek…
Ale zatim to opravdu nic neznamena…
gratuluji, úplně jsem se dojala a zasnila… ![]()
a s dědečkem je mi líto
taky jsem to slyšela, o tom úmrtí a pak narození, mě se před úspěšným druhým ivf stalo něco hodně vzdáleně podobného - zemřel oblíbený šéf z práce
Teda Arno, paráda!!! Moc držím palce, aby to vyšlo, ale vypadá to nadějně ![]()
Aarna......držím palečky a vypadá to mooooc dobře ![]()
Mě umřela babička v únoru a v dubnu se narodil mates.Dodnes mě strašně mrzí,že se ho nedočkala,strašně se těšila.
Kleofasek......krásný prstýnky ![]()
Petruš, děkuju ![]()
Arno, tobě přeju, ať čárečky sílí ![]()
Za dvě hodiny jedu do CAR na KET. Jsem strašně nervózní
Hlavně aby to dopadlo dobře. Tak zatím holky ![]()
Ahoj Kleofasku, ať KET proběhne bez problémů a embrya-yo se pořádně uchytí a zavrtá. Vím, jak se cítíš, na KETu jsem byla minulý čtvrtek. Kolik si jich necháváš zavádět? Jaké léky jsi před zavedením měla a jaké po? A do jakého CARu chodíš? Drž se holka.
Kleofasku- drzim moc palce na KET!!! Preju, at si na svatbe uz v brisku neses svatebni darecek ![]()
Jinak ja mam dnes carecku silnejsi, ale porad slaboulinkou… Jsou to nervy
Ale at uz to dopadne jakkoliv, takhle daleko jsme jeste nikdy nedosli…
Tak snad bude stat
pri nas…
Arno, to jsou pozivní zprávy ![]()
Jenom na sebe dávej pozor ![]()
Jak už tam jsou čárečky dvě, tak snad to vyjde. Pregnyl v sobě nemáš, takže je to jedině těhu ![]()
Ahoj Snimo, já chodím do CAR ve Zlíně. Mám po prvním IVF, které nedopadlo. Dneska si jedeme pro dva mražáčky. Snad se poštěstí ![]()
Užívala jsem od začátku cyklu Estrimax, 3× denně a od 13. dne cyklu mi k tomu přibyl Utrogestan 6+2tablety denně. Takže toho mám požehnaně
Navíc mi určitě ode dneška ještě přidají jako třešničku na dort Prednison a Anopirin.. Ale to nevím jistě. To sem napíšu, až z tama přijedu domů…
Už aby to bylo
![]()
Arno, já gratuluji tobě!
Aspoň víš, že to nemůže být zbytek po pregnylu 
Jak je tam slaboulinká čárečka, tak to bude dobrý