Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj princezno, nakukovat sem klidně můžeš, já si s tebou ráda vyměním třeba pár i slovíček ![]()
A kdy vás čeká KET?
Já jsem po těch hormonech úplně jiná, včera jsem tak brzy usnula a teď zas brzo ráno otravuju ![]()
Jindy jsem to měla o pár hodin posunuté ![]()
Tchýně nám už včera navařila, tak mám další bezstarostný den ![]()
A co vy holky, jak se vám daří? ![]()
Ahoj holky…
Princess…Matyášek je ted taky super..on už teda mluví dlouho,začal cekem brzy,asi na roce a půl a ted teda vede řeči někdy ![]()
Kleofásek…kafe??bez toho já bych neexistovala…
A my????jezdíme na zahradu do bazénu když je takhle hezky ![]()
Peťo, já jsem byla dřív taky závislák na kafi, ale nějak jsem ho přestala pít, co se snažím o dítě. Ne schválně, prostě jsem na něj zapomněla
Včera jsem si ale dala šáleček ![]()
A do bazénu bych šupla taky, kdyby jsme nějaký měli
Ale v paneláku těžko ![]()
Hlavně si to užijte, počasí se má už trošku pokazit ![]()
Peťo, já jsem byla dřív taky závislák na kafi, ale nějak jsem ho přestala pít, co se snažím o dítě. Ne schválně, prostě jsem na něj zapomněla
Včera jsem si ale dala šáleček ![]()
A do bazénu bych šupla taky, kdyby jsme nějaký měli
Ale v paneláku těžko ![]()
Hlavně si to užijte, počasí se má už trošku pokazit ![]()
My jsme taky v paneláku…
ale asi 16 km máme malou chajdu,velkou zahradu a bazén......aspoň něco ![]()
My máme taky chalupu asi 10 km
Ale bez bazénu, páč je v hrbu
Bazén bych teď kvůli prochladnutí rači neriskovala, ale představa je to lákavá ![]()
No u nás se tomu nedá říkat chalupa…je to jen zahradní domeček ![]()
tady to je vidět
Já chci takýýý!!! ![]()
Máte to tam pěkné, takový domeček bohatě stačí, hlavní je, že má člověk kam vypadnout z paneláku.
A ten bazén je přímo boží! Hned bych s tebou měnila
Tobě bych přenechala svou postel a já bych se šla ráchat
A hlídala bych ti i malého ![]()
Jo je to fajn…
je tam voda,elektrika,WC ve stodole,co je hned vedle..
mates se tam vyřádí.....
jen věci vždy musím nabalit sebou ale zase to aspon není jako druhá domácnost.
Spát se tam taky dá ![]()
Jedete tam na celý víkend? To už jsi druhá mamča, s kterou si píšu, co si jede dovádět na chatu a do bazénu
My máme na chalupě taky elektřinu, i WC, ale musíme to prošpekulovt s vodou, ta tam zatím není zavedená. A odkud jsi Peťo? Já ze Zlína. Právě se tu jede Barum- relye. Takže je tu rušno ![]()
Jo, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli některá nevíte, jak dlouho nechávají rozmrazit embryjka před KET???
Nene na víkend…jezdíme jen třeba odpoledne,když se Mates vyspí…
Embrya rozmrazí ráno v den KETU.....
já si vždy kolem 9 volám,dr.řekne co a jak a v kolik mám přijet
To jsi teda z daleka
![]()
Ale určitě tam máte krásně. Mě to právě zajímalo, jak dlouho to nechávají rozmražené. Mě můj pořád tvrdil, že četl, že to nechávají celých 24 hodin. Ale mě se to nezdálo, páč to by určitě chtěli zas zaplatit ![]()
Tak děkuju za info.
Peťo a nevíš, co Arna? Dlouho tady nebyla…??? Jsem jenom zvědavá, jestli jí to vyšlo, taky by si to už zasloužila ![]()
Jo je tady hezky.....
No mě naposled rozmrazili 3 jedno zavedli a dr.říkala,že uvidí,co ty 2 do dalšího dne,že by popř.šli zase zamrazit…
tak nevím,jestli se to povedlo,to se dozvím příště
tak to budu nakoukávat a číhat až přijdeš s pozitivní zprávičkou, že jsou tam //