Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
princessjane0900
26.8.11 12:00

Jinak vám všem držim pěstičky ať to vyjde holky :kytka: nás to čeká přístí týden :palec:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.8.11 12:12

No teda… :roll: To jsem ani netušila, že se tohle dělá… Hlavně, když to pomůže :wink:
J8 jsem se taky bála endometriosy, protože mívám strašně bolestivou menstruaci. Ale byla jsem na laparce a diagnoza je neprůchodnost vejcovodů. Teda už jednoho :roll:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.8.11 12:13

Princess a kam chodíš do centra? A kolikátý KET budete mít?

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
26.8.11 13:05
Kleofasek píše:
Princess a kam chodíš do centra? A kolikátý KET budete mít?

Ket je to první - vyšlo nám hnedka první IVF z toho máme 2 letou šmudlinku, 3 embria mi dali a díky bohu se jedno chytlo jinak máme všechny výsledky na jedničku takže těžko říct, kde byl problém jak imuno tak genetiku tak spg. tak horm profil tak průchodnost HSG :nevim: rok jsme se snažili a zkusili i IUI ale bez úspěchu :think: tudíž po ročním snažení jsme se rozhodli pro IVF, Z toho máme 4 kousky zamražený takže první Ket a dělají ho 18 DC samozřejmě jak u koho ale většu tenhle den :pocitac:
Jinak jsem z Jížních čech takže do ČB to je jediný centrum co v JČ je :dance:

Příspěvek upraven 26.08.11 v 13:46

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
26.8.11 13:07
Kleofasek píše:
No teda… :roll: To jsem ani netušila, že se tohle dělá… Hlavně, když to pomůže :wink:
J8 jsem se taky bála endometriosy, protože mívám strašně bolestivou menstruaci. Ale byla jsem na laparce a diagnoza je neprůchodnost vejcovodů. Teda už jednoho :roll:

přesně tak, hlavně že to pomůže - jj je to jedno přesně tak - IVFko tohole parádně obejde a pořeší hlavní je aby se dostavil výsledek což si tu přejeme asi každá :roll: :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
65357
26.8.11 13:09

Princess…Tweetee či jak se to píše je boží :palec:
taky máš dvouleťáčka????úžasnej věk to je vid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
26.8.11 13:45
Petra Z píše:
Princess…Tweetee či jak se to píše je boží :palec:
taky máš dvouleťáčka????úžasnej věk to je vid :srdce:

No Twetee obzvláště v tomhle postoji s tímto výrazem je opravdu povedená postavička to nešlo odolat a nedat si ho do profilovky :andel:
Jo jo jo Petruš - to je prostě úplně super tenhle věk protože už rozumí, ptá se, ledacos chápe a i se dokáže samo zabavit a je s ním sranda fakt na tenhle věk jsem se moc těšila až nastane :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.8.11 14:13

Mě dávali embryjka 17 DC, tak snad to neva. A jak jsme se bavili o těch motácích hlavy, právě jeden takový právě prožívám :-( A to jím Estrimax po jídle a piju i hodně vody. Je to jako po nějakém alkoholu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5179
26.8.11 14:21

jo, mě to taky tak dělalo. dokonce i ten utroš mi to dělal.. byla jsem jak zpomalená.. chvilku potom co jsem si léky vzala, tak to bylo jak ve zpomaleném filmu.. musela jsem se maximálně soustřeit na to co dělám. takže na účetnictví paráda :lol: ale zvládla jsem to. vždy jsem si pak vařila kávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.8.11 14:29

Elunaj, já nevím, co přesně mi to dělá. Utrogestanu beru teď o moc víc, je možné, že je to i z toho :nevim:
Kafe miluju, ale jak tak přemýšlím, tak jsem ho pěkně dlouho neměla :-? že bych si uvařila šáleček? :think:
Jj, jdu na to :cert:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
26.8.11 16:19

chce to ještě chvíli vydržet holky a bude zas dobře - všechny motanice odezní a budeme mít v bříšku mimísky :dance:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
26.8.11 16:19
Kleofasek píše:
Elunaj, já nevím, co přesně mi to dělá. Utrogestanu beru teď o moc víc, je možné, že je to i z toho :nevim:
Kafe miluju, ale jak tak přemýšlím, tak jsem ho pěkně dlouho neměla :-? že bych si uvařila šáleček? :think:
Jj, jdu na to :cert:

kdy budeš testíkovat? :jazyk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
5179
26.8.11 16:28

jo jo,kdy bude testííík se // ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.8.11 16:45

Jestli ta otázka patří mě, tak to si ještě počkáte :-)
Já nerada testím příliš dopředu, měla bych z toho buď depku nebo bych se zbláznila radostí :-D Jsem teprve druhý den po ET, takže je stejně brzo. Minule jsem ani testnout nestihla, dostala jsem menses už 26. DC :zed:
Jak naschvál… Embryjka jsou stará teprve 6 dní, teprve je čeká zanořování :-) Macík je ode mě o den dopředu, ta bude asi testit dřív :-D
Ale já se znám, jak uteče pár dní, budu nervéz a asi to stejně zkusím :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.8.11 16:47

Tak Macík je z jiné diskuze :lol: Omlouvám se :lol:
Ono se to někdy splete :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat