Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No teda…
To jsem ani netušila, že se tohle dělá… Hlavně, když to pomůže ![]()
J8 jsem se taky bála endometriosy, protože mívám strašně bolestivou menstruaci. Ale byla jsem na laparce a diagnoza je neprůchodnost vejcovodů. Teda už jednoho ![]()
Princess a kam chodíš do centra? A kolikátý KET budete mít?
Kleofasek píše:
Princess a kam chodíš do centra? A kolikátý KET budete mít?
Ket je to první - vyšlo nám hnedka první IVF z toho máme 2 letou šmudlinku, 3 embria mi dali a díky bohu se jedno chytlo jinak máme všechny výsledky na jedničku takže těžko říct, kde byl problém jak imuno tak genetiku tak spg. tak horm profil tak průchodnost HSG
rok jsme se snažili a zkusili i IUI ale bez úspěchu
tudíž po ročním snažení jsme se rozhodli pro IVF, Z toho máme 4 kousky zamražený takže první Ket a dělají ho 18 DC samozřejmě jak u koho ale většu tenhle den ![]()
Jinak jsem z Jížních čech takže do ČB to je jediný centrum co v JČ je ![]()
Příspěvek upraven 26.08.11 v 13:46
Kleofasek píše:
No teda…To jsem ani netušila, že se tohle dělá… Hlavně, když to pomůže
J8 jsem se taky bála endometriosy, protože mívám strašně bolestivou menstruaci. Ale byla jsem na laparce a diagnoza je neprůchodnost vejcovodů. Teda už jednoho
přesně tak, hlavně že to pomůže - jj je to jedno přesně tak - IVFko tohole parádně obejde a pořeší hlavní je aby se dostavil výsledek což si tu přejeme asi každá
![]()
Princess…Tweetee či jak se to píše je boží ![]()
taky máš dvouleťáčka????úžasnej věk to je vid ![]()
Petra Z píše:
Princess…Tweetee či jak se to píše je boží
taky máš dvouleťáčka????úžasnej věk to je vid
No Twetee obzvláště v tomhle postoji s tímto výrazem je opravdu povedená postavička to nešlo odolat a nedat si ho do profilovky ![]()
Jo jo jo Petruš - to je prostě úplně super tenhle věk protože už rozumí, ptá se, ledacos chápe a i se dokáže samo zabavit a je s ním sranda fakt na tenhle věk jsem se moc těšila až nastane ![]()
Mě dávali embryjka 17 DC, tak snad to neva. A jak jsme se bavili o těch motácích hlavy, právě jeden takový právě prožívám
A to jím Estrimax po jídle a piju i hodně vody. Je to jako po nějakém alkoholu ![]()
jo, mě to taky tak dělalo. dokonce i ten utroš mi to dělal.. byla jsem jak zpomalená.. chvilku potom co jsem si léky vzala, tak to bylo jak ve zpomaleném filmu.. musela jsem se maximálně soustřeit na to co dělám. takže na účetnictví paráda
ale zvládla jsem to. vždy jsem si pak vařila kávu…
Elunaj, já nevím, co přesně mi to dělá. Utrogestanu beru teď o moc víc, je možné, že je to i z toho ![]()
Kafe miluju, ale jak tak přemýšlím, tak jsem ho pěkně dlouho neměla
že bych si uvařila šáleček? ![]()
Jj, jdu na to ![]()
chce to ještě chvíli vydržet holky a bude zas dobře - všechny motanice odezní a budeme mít v bříšku mimísky ![]()
Kleofasek píše:
Elunaj, já nevím, co přesně mi to dělá. Utrogestanu beru teď o moc víc, je možné, že je to i z toho
Kafe miluju, ale jak tak přemýšlím, tak jsem ho pěkně dlouho nemělaže bych si uvařila šáleček?
Jj, jdu na to
kdy budeš testíkovat?
![]()
Jestli ta otázka patří mě, tak to si ještě počkáte ![]()
Já nerada testím příliš dopředu, měla bych z toho buď depku nebo bych se zbláznila radostí
Jsem teprve druhý den po ET, takže je stejně brzo. Minule jsem ani testnout nestihla, dostala jsem menses už 26. DC ![]()
Jak naschvál… Embryjka jsou stará teprve 6 dní, teprve je čeká zanořování
Macík je ode mě o den dopředu, ta bude asi testit dřív ![]()
Ale já se znám, jak uteče pár dní, budu nervéz a asi to stejně zkusím
![]()
Tak Macík je z jiné diskuze
Omlouvám se ![]()
Ono se to někdy splete ![]()
Jinak vám všem držim pěstičky ať to vyjde holky
nás to čeká přístí týden