Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
K čemu u vas davaji prednisol a anopyrin?
Ja mam jen estrahexal a utrogenstan…
Budu na Tebe myslet!
Kleofasek píše:
Ahoj Snimo, já chodím do CAR ve Zlíně. Mám po prvním IVF, které nedopadlo. Dneska si jedeme pro dva mražáčky. Snad se poštěstí
Užívala jsem od začátku cyklu Estrimax, 3× denně a od 13. dne cyklu mi k tomu přibyl Utrogestan 6+2tablety denně. Takže toho mám požehnaněNavíc mi určitě ode dneška ještě přidají jako třešničku na dort Prednison a Anopirin.. Ale to nevím jistě. To sem napíšu, až z tama přijedu domů…
Už aby to bylo![]()
jéé já taky chodím do zlína, ke komupak chodíš? já ke slovákové
tak s tím utrošem, jestli mi ho dají taky tak moc, no potěš
Kleofasek…už máš asi bobky u sebe…tak opatruj ![]()
Aarna.....ty holka jedna,jsi pár dní po KETU,tak je zatím jen duch.....počkej za pár dní ![]()
Peta,tebe kedy „hrozi“ dalsi KET???
Neviem,ci mi to v sept. vyjde, volam do centra kazdy den,a neberu to
Ak nastupia 5.09. a mna objednaju tak na 7- 9.09. tak to asi presvihnem
Anavi.....jako celé cenntrum je zavřené???
Na stránkách nic nemají,jako do kdy???
A u mě KET????nevím sama ještě ![]()
„Moj“ Dr. sa osamostatnil,nie vlastnou vinou…a snazi sa zalozit „nove centrum“ a tam mi to nikto neberie…ine tel .c. nemam,len priamo kontakt do jeho ambulancie…
Aha,tak to jo…
a nejde to teda někde dohledat?????do kdy je ta dovolená????
Tak, už jsme doma
S oběma embryjkama. Nakonec byly v pořádku, dokonce se už zase začínaly dělit, takže se mají k světu
Vyfasovala jsem léky a teď budu odpočívat. Arni, já nevím, k čemu přesně se bere ten Prednison, asi ke snížení vlastní imunity, aby tělo ty buňky nezničilo. A Anopirin je k ředění krve, ovšem proč ho bereme, nevím. Akorát vím, že ho vždycky bere každá.
Evi, já chodím k Chovancovi. Je to suprový doktor, akorát k ženskému tělu není dvakrát šetrný
Pokaždé, když mě dělá přenos nebo odsávání, tak mám potom bolavý podbřišek
A kdypak jdeš zase do CAR?
jojo, prednison je na snížení imunity a anopyrin na krev, asi aby příp. sraženiny nezpůsobily potrat…?
Kleofasek píše:
Evi, já chodím k Chovancovi. Je to suprový doktor, akorát k ženskému tělu není dvakrát šetrnýPokaždé, když mě dělá přenos nebo odsávání, tak mám potom bolavý podbřišek
A kdypak jdeš zase do CAR?
já jsem k chovancoci chodila dřív, teda trvalo mi, než jsem si na něj zvykla a pak dlouho marodil po úraze, tak jsem přešla ke slovákové
jedu na utz 5.9. (od zítra beru estrimax), na ket cca 12.9.
ty jsi ze zlína přímo?
Kleofasek píše:
Tak, už jsme domaS oběma embryjkama. Nakonec byly v pořádku, dokonce se už zase začínaly dělit, takže se mají k světu
Vyfasovala jsem léky a teď budu odpočívat. Arni, já nevím, k čemu přesně se bere ten Prednison, asi ke snížení vlastní imunity, aby tělo ty buňky nezničilo. A Anopirin je k ředění krve, ovšem proč ho bereme, nevím. Akorát vím, že ho vždycky bere každá.
a kdy jdeš na test?
Na test jdu 7.9. ale sestra mi dala málo Utrogestanu, asi tam budu muset ještě zajet před kontrolou. A to jsem jí říkala, že jich beru moc, že mě 3 krabičky stačit nebudou
Né, ona mi napsala jen 3
Kdyžtak si tam zavolám a pošlu tam pak mojého ![]()
Ty půjdeš teď v září na KET?
jojo toho 12.
já jdu 5.9. a pak ještě určo v tom týdnu, třeba se tam potkáme toho 7.