Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5179
25.8.11 21:13

no on už nechce do CAR.. hrozně nás Slováková zklamala.. Honza už k ní nechce.. já bych šla, ale nejsou finance a zatím to teda vypadá, že ani v dohledné době nebudou..
H. to chce zkoušet přirozeně.. tak nebudu se bránit tulení, ale ten první sex byla hrůza. neměla jsem chuť vůbec.. jemu jsem to ale neřekla a byla ze mě herečka.. :oops: :oops: vím je to asi hnusný.. ale nemělo to pro mě v tu chvíli význam. ted už je to jiné.. kdykoliv je příležitost… :oops: :oops: :wink: :wink: :lol:

prednison i anopirin jsem měla taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
25.8.11 21:42
elunaj píše:
no on už nechce do CAR.. hrozně nás Slováková zklamala.. Honza už k ní nechce.. já bych šla, ale nejsou finance a zatím to teda vypadá, že ani v dohledné době nebudou..
H. to chce zkoušet přirozeně.. tak nebudu se bránit tulení, ale ten první sex byla hrůza. neměla jsem chuť vůbec.. jemu jsem to ale neřekla a byla ze mě herečka.. :oops: :oops: vím je to asi hnusný.. ale nemělo to pro mě v tu chvíli význam. ted už je to jiné.. kdykoliv je příležitost… :oops: :oops: :wink: :wink: :lol:prednison i anopirin jsem měla taky..

to jsem překvapená, já si ji zatím nemůžu vynachválit, tak snad se také nezklamu

právě dneska jsem mirkovi popisovala (opět!) účinky a vedlejší účinky synarelu a oproti tomu estrimaxu, že jsem na to teda zvědavá a řekl mi, že jsem se na to měla vyprdnout, že se zhuntuju a děcko třeba ani nebude :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.8.11 10:07

Ahoj Evi,
můžu se zeptat? Jaké rozdílné vedlejší účinky jsou mezi Estrimaxem a Sinarealem? Já Estrimax beru, ze začátku mi z něj bylo dost špatně a měla jsme průjem :roll:
Teď už dobré.. A už jsi byla u té Slovákové teďka? Chvilku jsem sem nepsala a trošku jsem se ztratila..

• Citovat
  • Upravit
2186
26.8.11 10:18
Kleofasek píše:
Ahoj Evi,
můžu se zeptat? Jaké rozdílné vedlejší účinky jsou mezi Estrimaxem a Sinarealem? Já Estrimax beru, ze začátku mi z něj bylo dost špatně a měla jsme průjem :roll:
Teď už dobré.. A už jsi byla u té Slovákové teďka? Chvilku jsem sem nepsala a trošku jsem se ztratila..

já jsem byla u ní na utz po 3 týdnech na synarelu
synarel způsobuje návaly a další věci, které jsou spojené s přechodem, já jsem hlavně hrozně nervní, podráždění, plačtivá, zmenší se po něm prsa
ten estrimax naopak se běžně dává právě ženám v přechodu, zase prsa zvětšuje, a jinak bolest hlavy, nevolnost atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.8.11 10:37

No já už mám tak velké prsa, že to to na mě ani nejde poznat, jestli jsou ještě větší :mrgreen: Ale je fakt, že mi po něm moc dobře nebývá, občas se mi dost točí hlava třeba. Je to hrůza co všechno do sebe člověk musí valit :roll: Ale to si nevybereš, obojí tablety jsou určitě podobného charakteru, takže nám nezbývá nic jiného, než to vydržet :wink:

• Citovat
  • Upravit
2186
26.8.11 10:42

no tak to já s tím synarelem navíc budu jak motýl  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.8.11 10:54

Jak motýl? :nevim:
Jak to? Asi jsem natvrdlina natvrdlá, protože jsem to nepochopila :mrgreen:
Jakože to tak působí na psychiku?

• Citovat
  • Upravit
2186
26.8.11 11:02

no že jako se budu úplně motat, já to tak říkám, i když je někdo třeba opilý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.8.11 11:10

Tak to je to náhlé točení hlavy? Z ničeho nic..mě to taky připadalo, jako bych něco vypila :lol:
Takže to tě uklidním, to je i po Estrimaxu :lol:
Si nevybereš… A už se ti to blíží, co? :wink: Kontolu máš 5.9. tuším ?

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
26.8.11 11:15
Kleofasek píše:
Tak to je to náhlé točení hlavy? Z ničeho nic..mě to taky připadalo, jako bych něco vypila :lol:
Takže to tě uklidním, to je i po Estrimaxu :lol:
Si nevybereš… A už se ti to blíží, co? :wink: Kontolu máš 5.9. tuším ?

to chce hodně pít holky a brát to po jídle až všechno :palec: když jsem to brala na lačno a hodně málo jsem pila, tak se mi taky občas motala hlava chvílema a byla jsem ospalá ale pak díky tomuhle už ne ale zase každá jsme jiná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
26.8.11 11:17
evatk1 píše:
Kleofasek píše:
Ahoj Evi,
synarel způsobuje návaly a další věci, které jsou spojené s přechodem, já jsem hlavně hrozně nervní, podráždění, plačtivá, zmenší se po něm prsa
ten estrimax naopak se běžně dává právě ženám v přechodu, zase prsa zvětšuje, a jinak bolest hlavy, nevolnost atd. atd.

a na co je ten Synarel? U nás v caru dávají teda estrofem ultros a pak Prednison - jak komu teda ale jiny leky jsem snad ani od kamaradek neslysela njn je vidět, žš co CAR tak to jiný léky a způsoby dávkování atd :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.8.11 11:33

Princess, máš v profilu úžasné kuře :wink: :lol:
Strašně se mi líbí. Je takové načepýřené :mrgreen:
A s těma lékama.. O sinarealu slyším taky prvně, a to chodí Evča na stejnou kliniku jako já.

• Citovat
  • Upravit
2186
26.8.11 11:36
princessjane0900 píše:
evatk1 píše:
Kleofasek píše:
Ahoj Evi,
ten estrimax naopak se běžně dává právě ženám v přechodu, zase prsa zvětšuje, a jinak bolest hlavy, nevolnost atd. atd.
a na co je ten Synarel? U nás v caru dávají teda estrofem ultros a pak Prednison - jak komu teda ale jiny leky jsem snad ani od kamaradek neslysela njn je vidět, žš co CAR tak to jiný léky a způsoby dávkování atd :nevim:

já beru synarel kvůli endometrioze, kterou mi zjistili při laparce v roce 2007
před ivf se dává na min 3 měsíce, před ketem kratší dobu
navodí umělý přechod, vaječníky nepracují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
26.8.11 11:57
Kleofasek píše:
Princess, máš v profilu úžasné kuře :wink: :lol:
Strašně se mi líbí. Je takové načepýřené :mrgreen:
A s těma lékama.. O sinarealu slyším taky prvně, a to chodí Evča na stejnou kliniku jako já.

jéé díkes Kleofášku :-D jj mě se taky tímhle zaujalo a díky tomu nemusim alespoň pořád měnit profilovku pač to kuře je takový akurát :mrgreen:
Njn tak třebas s ním mají dobrou zkušenost a proto ho používaj ale je to teda nový info i pro mě :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
26.8.11 11:58
evatk1 píše:
princessjane0900 píše:
evatk1 píše:
Kleofasek píše:
Ahoj Evi,
a na co je ten Synarel? U nás v caru dávají teda estrofem ultros a pak Prednison - jak komu teda ale jiny leky jsem snad ani od kamaradek neslysela njn je vidět, žš co CAR tak to jiný léky a způsoby dávkování atd :nevim:
já beru synarel kvůli endometrioze, kterou mi zjistili při laparce v roce 2007
před ivf se dává na min 3 měsíce, před ketem kratší dobu
navodí umělý přechod, vaječníky nepracují

joooo takhle tak to už rozumím :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest