Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no on už nechce do CAR.. hrozně nás Slováková zklamala.. Honza už k ní nechce.. já bych šla, ale nejsou finance a zatím to teda vypadá, že ani v dohledné době nebudou..
H. to chce zkoušet přirozeně.. tak nebudu se bránit tulení, ale ten první sex byla hrůza. neměla jsem chuť vůbec.. jemu jsem to ale neřekla a byla ze mě herečka..
vím je to asi hnusný.. ale nemělo to pro mě v tu chvíli význam. ted už je to jiné.. kdykoliv je příležitost…
![]()
prednison i anopirin jsem měla taky..
elunaj píše:
no on už nechce do CAR.. hrozně nás Slováková zklamala.. Honza už k ní nechce.. já bych šla, ale nejsou finance a zatím to teda vypadá, že ani v dohledné době nebudou..
H. to chce zkoušet přirozeně.. tak nebudu se bránit tulení, ale ten první sex byla hrůza. neměla jsem chuť vůbec.. jemu jsem to ale neřekla a byla ze mě herečka..![]()
vím je to asi hnusný.. ale nemělo to pro mě v tu chvíli význam. ted už je to jiné.. kdykoliv je příležitost…
![]()
![]()
![]()
![]()
prednison i anopirin jsem měla taky..
to jsem překvapená, já si ji zatím nemůžu vynachválit, tak snad se také nezklamu
právě dneska jsem mirkovi popisovala (opět!) účinky a vedlejší účinky synarelu a oproti tomu estrimaxu, že jsem na to teda zvědavá a řekl mi, že jsem se na to měla vyprdnout, že se zhuntuju a děcko třeba ani nebude ![]()
Ahoj Evi,
můžu se zeptat? Jaké rozdílné vedlejší účinky jsou mezi Estrimaxem a Sinarealem? Já Estrimax beru, ze začátku mi z něj bylo dost špatně a měla jsme průjem ![]()
Teď už dobré.. A už jsi byla u té Slovákové teďka? Chvilku jsem sem nepsala a trošku jsem se ztratila..
Kleofasek píše:
Ahoj Evi,
můžu se zeptat? Jaké rozdílné vedlejší účinky jsou mezi Estrimaxem a Sinarealem? Já Estrimax beru, ze začátku mi z něj bylo dost špatně a měla jsme průjem
Teď už dobré.. A už jsi byla u té Slovákové teďka? Chvilku jsem sem nepsala a trošku jsem se ztratila..
já jsem byla u ní na utz po 3 týdnech na synarelu
synarel způsobuje návaly a další věci, které jsou spojené s přechodem, já jsem hlavně hrozně nervní, podráždění, plačtivá, zmenší se po něm prsa
ten estrimax naopak se běžně dává právě ženám v přechodu, zase prsa zvětšuje, a jinak bolest hlavy, nevolnost atd. atd.
No já už mám tak velké prsa, že to to na mě ani nejde poznat, jestli jsou ještě větší
Ale je fakt, že mi po něm moc dobře nebývá, občas se mi dost točí hlava třeba. Je to hrůza co všechno do sebe člověk musí valit
Ale to si nevybereš, obojí tablety jsou určitě podobného charakteru, takže nám nezbývá nic jiného, než to vydržet ![]()
Jak motýl? ![]()
Jak to? Asi jsem natvrdlina natvrdlá, protože jsem to nepochopila ![]()
Jakože to tak působí na psychiku?
no že jako se budu úplně motat, já to tak říkám, i když je někdo třeba opilý ![]()
Tak to je to náhlé točení hlavy? Z ničeho nic..mě to taky připadalo, jako bych něco vypila ![]()
Takže to tě uklidním, to je i po Estrimaxu ![]()
Si nevybereš… A už se ti to blíží, co?
Kontolu máš 5.9. tuším ?
Kleofasek píše:
Tak to je to náhlé točení hlavy? Z ničeho nic..mě to taky připadalo, jako bych něco vypila
Takže to tě uklidním, to je i po Estrimaxu
Si nevybereš… A už se ti to blíží, co?Kontolu máš 5.9. tuším ?
to chce hodně pít holky a brát to po jídle až všechno
když jsem to brala na lačno a hodně málo jsem pila, tak se mi taky občas motala hlava chvílema a byla jsem ospalá ale pak díky tomuhle už ne ale zase každá jsme jiná ![]()
evatk1 píše:Kleofasek píše:já jsem byla u ní na utz po 3 týdnech na synarelu
Ahoj Evi,
můžu se zeptat? Jaké rozdílné vedlejší účinky jsou mezi Estrimaxem a Sinarealem? Já Estrimax beru, ze začátku mi z něj bylo dost špatně a měla jsme průjem
synarel způsobuje návaly a další věci, které jsou spojené s přechodem, já jsem hlavně hrozně nervní, podráždění, plačtivá, zmenší se po něm prsa
ten estrimax naopak se běžně dává právě ženám v přechodu, zase prsa zvětšuje, a jinak bolest hlavy, nevolnost atd. atd.
a na co je ten Synarel? U nás v caru dávají teda estrofem ultros a pak Prednison - jak komu teda ale jiny leky jsem snad ani od kamaradek neslysela njn je vidět, žš co CAR tak to jiný léky a způsoby dávkování atd ![]()
Princess, máš v profilu úžasné kuře
![]()
Strašně se mi líbí. Je takové načepýřené ![]()
A s těma lékama.. O sinarealu slyším taky prvně, a to chodí Evča na stejnou kliniku jako já.
princessjane0900 píše:evatk1 píše:a na co je ten Synarel? U nás v caru dávají teda estrofem ultros a pak Prednison - jak komu teda ale jiny leky jsem snad ani od kamaradek neslysela njn je vidět, žš co CAR tak to jiný léky a způsoby dávkování atdKleofasek píše:já jsem byla u ní na utz po 3 týdnech na synarelu
Ahoj Evi,
já beru synarel kvůli endometrioze, kterou mi zjistili při laparce v roce 2007
před ivf se dává na min 3 měsíce, před ketem kratší dobu
navodí umělý přechod, vaječníky nepracují
Kleofasek píše:
Princess, máš v profilu úžasné kuře![]()
Strašně se mi líbí. Je takové načepýřené
A s těma lékama.. O sinarealu slyším taky prvně, a to chodí Evča na stejnou kliniku jako já.
jéé díkes Kleofášku
jj mě se taky tímhle zaujalo a díky tomu nemusim alespoň pořád měnit profilovku pač to kuře je takový akurát ![]()
Njn tak třebas s ním mají dobrou zkušenost a proto ho používaj ale je to teda nový info i pro mě ![]()
evatk1 píše:princessjane0900 píše:já beru synarel kvůli endometrioze, kterou mi zjistili při laparce v roce 2007evatk1 píše:a na co je ten Synarel? U nás v caru dávají teda estrofem ultros a pak Prednison - jak komu teda ale jiny leky jsem snad ani od kamaradek neslysela njn je vidět, žš co CAR tak to jiný léky a způsoby dávkování atdKleofasek píše:já jsem byla u ní na utz po 3 týdnech na synarelu
Ahoj Evi,
před ivf se dává na min 3 měsíce, před ketem kratší dobu
navodí umělý přechod, vaječníky nepracují
joooo takhle tak to už rozumím
![]()