Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
27.8.11 18:26

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

Deni, mrkni sem, tady je to napsané pořádně :wink:

• Citovat
  • Upravit
33916
27.8.11 18:49
Kleofasek píše:
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…Deni, mrkni sem, tady je to napsané pořádně :wink:

No tak se uvidí jestli to projde…uvidíme co bude a nebude.Po mých zkušenostech tojde už nějak mimo mě a radši už počítám se vším a peníze v tomhle pro mě vůbec nehrají roly,protože tady nepomůže ani milion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
27.8.11 19:31

no jo no, ale to se týká asi těch, kteří do toho teprve půjdou, ne?
když my už za sebou ivf máme a navíc jsme si dali zavést 2 embrya, nemyslím si, že nám by to 4. uhradili…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.8.11 19:36

Evčo, to já nevím. Ale myslím si, že pokud máš vyčerpané už 3 IVF, tak pokud schválí i 4., tak budeš moct i na to. A to že před tím byla jiná vyhláška a mohlo se zavádět embryí víc, tak to je jedno. Akorát až to schválí, tak to bude první 2 cykly po jednom

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
28.8.11 15:27

Kleofášku - díky moc :pankac: budu nakoukávat v týdnu hlavně až budeš testíkovat :dance: a pak podám info co a jak já :cert:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
28.8.11 15:27

Ono celkově budu nakoukávat jak to tu těhulkuje pomalu ale jistě u všech holky :pankac: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
28.8.11 15:50

Ahoj Princezno, tak jsem to včera tak nějak propočítávala a těstování si nejdřív nechám na 3.9. :-)
To už by snad něco vidět být mohlo. Pokud mě teda dřív nepředběhne menstruace :-(
Ale já věřím, že teď nee :-D
A co ty? netáhne se ti to? Který den přesně na KET jdeš?

• Citovat
  • Upravit
1826
28.8.11 15:52

Ahojte,

kde sa nam stratila Arnaa????? Nase prve svetielko nadeje ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
28.8.11 15:53

Denis,
drzim paste na hysteroskopiu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
28.8.11 16:36
Kleofasek píše:
Ahoj Princezno, tak jsem to včera tak nějak propočítávala a těstování si nejdřív nechám na 3.9. :-)
To už by snad něco vidět být mohlo. Pokud mě teda dřív nepředběhne menstruace :-(
A co ty? netáhne se ti to? Který den přesně na KET jdeš?

já jsem při IVF testovala 6 den a byly tam krásný // déle jsem nevydržela ale tentokrát si říkám, že to vydržim :think: :mrgreen: vypadá to na úterý :dance: Já už se hrozně moc těšim jako malá takže už ať to je! :pocitac: Žádna MS nepřijde my jim sem nepustíme :pocitac: :cert: :poblion: klapne to uvidíš :huban: ty jo to vydržíš? :-) panečku tak to já si taky říkám, že budu muset ale já vim, že zas ten 6 den ráno budu nervák a držet v ruce test a přemýšlet zda to počurám nebo ne :nevim: no ty jo takže 3.9 tu jsem hnedka ráno a čekám na pozitivní výsledek :dance: :wink:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
28.8.11 16:38
Kleofasek píše:
A co ty? netáhne se ti to? Který den přesně na KET jdeš?

A kolik jich máte zamraženo Kleofášku? To mi asi nějak uteklo :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1826
28.8.11 16:40

Princess:
6. den po ET si mala // ? Ja som mala Pregnyl 10 000 jednotiek, to z tela vyprchava minimalne 10-12 dni 8-o
Bala by som sa testovat tak skoro prave koli Pregnylu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
28.8.11 17:13

Anavi- jsem tu…:-)
Ale nejsem si uplne jista tim, ze carka spravne sili…:-/ A krome toho jsem dostala nejakou virozu, takze si dokazete predstavit, ze jsem vyplasena a tak vubec… Tak jsem potichu a snazim se myslet na jine veci.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
28.8.11 17:20
Anavi píše:
Princess:
6. den po ET si mala // ? Ja som mala Pregnyl 10 000 jednotiek, to z tela vyprchava minimalne 10-12 dni 8-o
Bala by som sa testovat tak skoro prave koli Pregnylu…

jj 6 den ppěkný dvě // sice až po limitu ale byly tam - nebyly zas tak výrazný ale šlo krásně je vidět :dance: u nás v Caru právě Pregnyl vůbec nedávají já brala jen Ultroš nic víc :nevim: max Prednison a ten Ultroš ale jinak nic :cert: proto je asi v podstatě jedno kdy testíkuješ ale všeobecně se doporučuje ten 10 den mno :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
28.8.11 17:22

jen teď to prostě chci vydržet do toho 10 dne njn ale znám se :pocitac: uvidíme třebas překvapím sama sebe a počkám až do MS :think: :mrgreen: neee to bych si asi ukousala nehty a umřela nedočkavostí :potlesk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex