Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofasek píše:
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…Deni, mrkni sem, tady je to napsané pořádně
No tak se uvidí jestli to projde…uvidíme co bude a nebude.Po mých zkušenostech tojde už nějak mimo mě a radši už počítám se vším a peníze v tomhle pro mě vůbec nehrají roly,protože tady nepomůže ani milion
no jo no, ale to se týká asi těch, kteří do toho teprve půjdou, ne?
když my už za sebou ivf máme a navíc jsme si dali zavést 2 embrya, nemyslím si, že nám by to 4. uhradili…?
Evčo, to já nevím. Ale myslím si, že pokud máš vyčerpané už 3 IVF, tak pokud schválí i 4., tak budeš moct i na to. A to že před tím byla jiná vyhláška a mohlo se zavádět embryí víc, tak to je jedno. Akorát až to schválí, tak to bude první 2 cykly po jednom
Kleofášku - díky moc
budu nakoukávat v týdnu hlavně až budeš testíkovat
a pak podám info co a jak já ![]()
Ono celkově budu nakoukávat jak to tu těhulkuje pomalu ale jistě u všech holky
![]()
Ahoj Princezno, tak jsem to včera tak nějak propočítávala a těstování si nejdřív nechám na 3.9. ![]()
To už by snad něco vidět být mohlo. Pokud mě teda dřív nepředběhne menstruace ![]()
Ale já věřím, že teď nee ![]()
A co ty? netáhne se ti to? Který den přesně na KET jdeš?
Ahojte,
kde sa nam stratila Arnaa????? Nase prve svetielko nadeje ? ![]()
Kleofasek píše:
Ahoj Princezno, tak jsem to včera tak nějak propočítávala a těstování si nejdřív nechám na 3.9.
To už by snad něco vidět být mohlo. Pokud mě teda dřív nepředběhne menstruace
Ale já věřím, že teď nee
já jsem při IVF testovala 6 den a byly tam krásný // déle jsem nevydržela ale tentokrát si říkám, že to vydržim
vypadá to na úterý
Já už se hrozně moc těšim jako malá takže už ať to je!
Žádna MS nepřijde my jim sem nepustíme
klapne to uvidíš
ty jo to vydržíš?
panečku tak to já si taky říkám, že budu muset ale já vim, že zas ten 6 den ráno budu nervák a držet v ruce test a přemýšlet zda to počurám nebo ne
no ty jo takže 3.9 tu jsem hnedka ráno a čekám na pozitivní výsledek
![]()
Kleofasek píše:
Ahoj Princezno, tak jsem to včera tak nějak propočítávala a těstování si nejdřív nechám na 3.9.
To už by snad něco vidět být mohlo. Pokud mě teda dřív nepředběhne menstruace
Ale já věřím, že teď nee
A kolik jich máte zamraženo Kleofášku? To mi asi nějak uteklo
![]()
Princess:
6. den po ET si mala // ? Ja som mala Pregnyl 10 000 jednotiek, to z tela vyprchava minimalne 10-12 dni ![]()
Bala by som sa testovat tak skoro prave koli Pregnylu…
Anavi- jsem tu…:-)
Ale nejsem si uplne jista tim, ze carka spravne sili…:-/ A krome toho jsem dostala nejakou virozu, takze si dokazete predstavit, ze jsem vyplasena a tak vubec… Tak jsem potichu a snazim se myslet na jine veci.:-)
Anavi píše:
Princess:
6. den po ET si mala // ? Ja som mala Pregnyl 10 000 jednotiek, to z tela vyprchava minimalne 10-12 dni
Bala by som sa testovat tak skoro prave koli Pregnylu…
jj 6 den ppěkný dvě // sice až po limitu ale byly tam - nebyly zas tak výrazný ale šlo krásně je vidět
u nás v Caru právě Pregnyl vůbec nedávají já brala jen Ultroš nic víc
max Prednison a ten Ultroš ale jinak nic
proto je asi v podstatě jedno kdy testíkuješ ale všeobecně se doporučuje ten 10 den mno ![]()
jen teď to prostě chci vydržet do toho 10 dne njn ale znám se
uvidíme třebas překvapím sama sebe a počkám až do MS
neee to bych si asi ukousala nehty a umřela nedočkavostí
![]()
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
Deni, mrkni sem, tady je to napsané pořádně