Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No mě tehdá stopli první stimulaci,protože jsem jich měla hodně…tak to teda nevím kolik ![]()
ale před OPU stopka......
a pak jsem měla min dávky a toto ![]()
Petra Z píše:
No mě tehdá stopli první stimulaci,protože jsem jich měla hodně…tak to teda nevím kolik
ale před OPU stopka......
a pak jsem měla min dávky a toto
Hlavně že jsi ok.Ono OHS je blééé.Asi znáš.
Tak mám za sebou tu hysterku a je všechno v naprostým pořádku..jsem prý zdravá ženská tak ted prostě se už nedá dělat nic než čekat až se ty mršky jednou zakousnou ![]()
denisa 76 píše:
Takže budu ted čekat na ms a jdu do snad posledního ketu![]()
gratuluji k dobrým zprávám Denčo paráda ![]()
princessjane0900 píše:denisa 76 píše:gratuluji k dobrým zprávám Denčo paráda
Děkuji děkuji
![]()
denisa 76 píše:
Držím palce, aby to klaplo!! Zaslouzis si to.:-)
arnaa píše:denisa 76 píše:Držím palce, aby to klaplo!! Zaslouzis si to.:-)
Taky přeji hodně štěstíčka…Jsme na tom Deni stejně. ![]()
Petra2829 píše:arnaa píše:Taky přeji hodně štěstíčka…Jsme na tom Deni stejně.denisa 76 píše:Držím palce, aby to klaplo!! Zaslouzis si to.:-)
Děkuji..jenom nevím jak stejně
denisa 76 píše:Petra2829 píše:Děkuji..jenom nevím jak stejněarnaa píše:Taky přeji hodně štěstíčka…Jsme na tom Deni stejně.denisa 76 píše:Držím palce, aby to klaplo!! Zaslouzis si to.:-)
Jdu na Ketík.Čekám na ms a už více nechci pokračovat.Poslední a říkám asi dost.
Petra2829 píše:denisa 76 píše:Jdu na Ketík.Čekám na ms a už více nechci pokračovat.Poslední a říkám asi dost.Petra2829 píše:Děkuji..jenom nevím jak stejněarnaa píše:Taky přeji hodně štěstíčka…Jsme na tom Deni stejně.denisa 76 píše:Držím palce, aby to klaplo!! Zaslouzis si to.:-)
No a co máš všechno za sebou..nemáš nic v profilu tak nevím,ale pokud jsi zdravá tak to nevzdávej..podívej na mě..vím,ale že mám šanci tak to nezdám i když vím,že nemusím být vítěz,ale přeci to nepoložím po tolika letech.Snad se tělo nasere a vzá to a nebude vzdorovat hi hi
denisa 76 píše:Petra2829 píše:No a co máš všechno za sebou..nemáš nic v profilu tak nevím,ale pokud jsi zdravá tak to nevzdávej..podívej na mě..vím,ale že mám šanci tak to nezdám i když vím,že nemusím být vítěz,ale přeci to nepoložím po tolika letech.Snad se tělo nasere a vzá to a nebude vzdorovat hi hidenisa 76 píše:Jdu na Ketík.Čekám na ms a už více nechci pokračovat.Poslední a říkám asi dost.Petra2829 píše:Děkuji..jenom nevím jak stejněarnaa píše:Taky přeji hodně štěstíčka…Jsme na tom Deni stejně.denisa 76 píše:Držím palce, aby to klaplo!! Zaslouzis si to.:-)
Několik operací cyst plus endometrioza.Momentálně opět aktivní.Dvě IVF za sebou,.Obě neuspěšná,ikdyž dcera je malý zázrak.Syndrom PCO a já nevim co ještě mám vlastně.Je toho hodně.Už jsem z toho unavená.Momentálně si říkám opravdu poslední.Kdo ví co by bylo dál.To máš pravdu.Momentálně se snažíme také již pár let.Proto teď ketík.Když ž je ta, máme,byla by velká škoda šanci promarnit a třeba se dočkáme..Hodně štěstí ti přeji.
Petra2829 píše:denisa 76 píše:Několik operací cyst plus endometrioza.Momentálně opět aktivní.Dvě IVF za sebou,.Obě neuspěšná,ikdyž dcera je malý zázrak.Syndrom PCO a já nevim co ještě mám vlastně.Je toho hodně.Už jsem z toho unavená.Momentálně si říkám opravdu poslední.Kdo ví co by bylo dál.To máš pravdu.Momentálně se snažíme také již pár let.Proto teď ketík.Když ž je ta, máme,byla by velká škoda šanci promarnit a třeba se dočkáme..Hodně štěstí ti přeji.Petra2829 píše:No a co máš všechno za sebou..nemáš nic v profilu tak nevím,ale pokud jsi zdravá tak to nevzdávej..podívej na mě..vím,ale že mám šanci tak to nezdám i když vím,že nemusím být vítěz,ale přeci to nepoložím po tolika letech.Snad se tělo nasere a vzá to a nebude vzdorovat hi hidenisa 76 píše:Jdu na Ketík.Čekám na ms a už více nechci pokračovat.Poslední a říkám asi dost.Petra2829 píše:Děkuji..jenom nevím jak stejněarnaa píše:Taky přeji hodně štěstíčka…Jsme na tom Deni stejně.denisa 76 píše:Držím palce, aby to klaplo!! Zaslouzis si to.:-)
Tak to chápu..no dítko už máš ten to asi nebude pro Tebe tak těžký vzdát.Já to zatím nedokážu…taky mě to někdy štve a třískla bych s tím,ale pak je mě zase dobře a jdu do toho..dneska to byla moje 10narkoza a já doufám,že taky už poslední.Všechno se jednou někde projeví a tohle už taky není sranda.Dala jsem si vrchol a to 40 let.Tak snadse štěstíčko na mě alespon jednou usměje.
Ano já dítk amám,ale přítel nemá a myslím že není rozdíl toužit po prvním a po dalším.Ale nezlob se pokud to vidíš,nebo vidíte jinak.Já tomu věřím že se to štěstíčko unaví a to minečko mít budeš.
A nejen ty ,ale spousta jiných snažilek co tu jsou.Dobrou noc a tfuj tfuj pro štěstí.