Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofasek píše:
Já jsem si to prožila před týdnem
Ale hlavně jsme se bála, aby se v pořádku rozmrazily. Jestli dvě nebo jedno, v tom máme s mojím jasné. DVĚ
A ty si necháš zavést kolik?
Neboj, za chvilku už budeš mít bobky u sebe a budeš klidná. Aspoň na chvilku, protože pak se zas bude blížit testování![]()
No ty nervy to je mazec závidim, že už vyčkáváš jen vyčkáváč na výsledek
teďka volali rozmražení ok obě dvě plně cajk takze ve 12 ET bude
thy jo no jako pořád nejsem 100% rozhodnutá kolik si jich tam nechám dát ale u nás nemrazí ty rozmražený takže by to jedno vyhodili kdybych si nechala zavést jen jedno takže si dám dvě no jo ale už jedno mimčo máme a vizi dvojčátek mě děsí snad od mala co je měla sousedka a do toho taky už jedno svý + když vidim kámošky kolem co je maj no jako já nevim prostě dvojčátka ne ty bych asi nedala njn ale co bych mohla že jo no
ježiš se tam s nima ješte poradím až tam budu ležet rozcapená na sále kolik teda
![]()
Tak já dávám jen jedno…
Jako máme Matese,chlap 2 děti a do toho dvojky…to bych nedala a doma by jsme je nemeli kam dát ![]()
Petra Z píše:
Tak já dávám jen jedno…
Jako máme Matese,chlap 2 děti a do toho dvojky…to bych nedala a doma by jsme je nemeli kam dát
Petí jako já bych taky byla spíš pro to jedno jenže my máme 2× 2 kousky takže dva kety a jak nemrazí pak už zpátky tak jedno by přišlo v noveč a bojím se, že bych si pak vyčítala, že jsem si dala jedno a nevyšlo to a to druhý se mohlo chytnout třebas no jo ale stejně tak bych si vyčítala dvojky mno takže si nevybereš ale u vás tu situaci plně cháppu tam bych byla rozhodlá úplně stejně jako ty ![]()
Petra Z píše:
Dej dvě
asi fakt jo mno
hlavně ať už jsem s bobanama doma v klídku a zase v pohodě pač jsem nějaká nesvá ![]()
Petra Z píše:
Nebud---ještě cca 2 hodinky a máš je u sebe
jj máš recht mno kažopádně vše hotovo tak snad budu fakt jen polehávat a pěkně v klídku možná dám i prochajdu se psem
pořád ležet neni ideální ale zase dělat něco namáhavýho a těžkýho tak taky ne takže kompromis do večera lážo plážo, pak prochajda se psem a od zítrka klidový běžný režim dne
![]()
holky moje zlatý, držím vám všem palce… co to jde..
já bych toho svýho chlapa nejraději zastřelila!! fakt. vypadá to,že se chystá ovulka a on nechce sexovat, pač je to sex na povel! do prčic už s ním.. nevím jako jak mám otěhotnět, když se nebudem pokoušet!!!
Elunaj.....nesmíš mu říkat,že máš ovulku ![]()
Princezno…už je skoro čas ![]()
Elu…aha.....to je blbý ale zase jako kdy jindy teda máte sexíkovat aby to vyšlo????
tak uz mam 2 bobky v sobe a hodku si tu polezime a pak hura domu hajat ![]()
Já jsem si to prožila před týdnem

Ale hlavně jsme se bála, aby se v pořádku rozmrazily. Jestli dvě nebo jedno, v tom máme s mojím jasné. DVĚ
A ty si necháš zavést kolik?
Neboj, za chvilku už budeš mít bobky u sebe a budeš klidná. Aspoň na chvilku, protože pak se zas bude blížit testování