Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
30.8.11 09:24

Já jsem si to prožila před týdnem :-D
Ale hlavně jsme se bála, aby se v pořádku rozmrazily. Jestli dvě nebo jedno, v tom máme s mojím jasné. DVĚ :hug:
A ty si necháš zavést kolik?
Neboj, za chvilku už budeš mít bobky u sebe a budeš klidná. Aspoň na chvilku, protože pak se zas bude blížit testování :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
30.8.11 09:36
Kleofasek píše:
Já jsem si to prožila před týdnem :-D
Ale hlavně jsme se bála, aby se v pořádku rozmrazily. Jestli dvě nebo jedno, v tom máme s mojím jasné. DVĚ :hug:
A ty si necháš zavést kolik?
Neboj, za chvilku už budeš mít bobky u sebe a budeš klidná. Aspoň na chvilku, protože pak se zas bude blížit testování :lol: :lol:

No ty nervy to je mazec závidim, že už vyčkáváš jen vyčkáváč na výsledek :dance: teďka volali rozmražení ok obě dvě plně cajk takze ve 12 ET bude :dance: thy jo no jako pořád nejsem 100% rozhodnutá kolik si jich tam nechám dát ale u nás nemrazí ty rozmražený takže by to jedno vyhodili kdybych si nechala zavést jen jedno takže si dám dvě no jo ale už jedno mimčo máme a vizi dvojčátek mě děsí snad od mala co je měla sousedka a do toho taky už jedno svý + když vidim kámošky kolem co je maj no jako já nevim prostě dvojčátka ne ty bych asi nedala njn ale co bych mohla že jo no :nevim: ježiš se tam s nima ješte poradím až tam budu ležet rozcapená na sále kolik teda :mrgreen: :think:

• Citovat
  • Upravit
65370
30.8.11 09:54

Tak já dávám jen jedno…
Jako máme Matese,chlap 2 děti a do toho dvojky…to bych nedala a doma by jsme je nemeli kam dát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
30.8.11 10:01
Petra Z píše:
Tak já dávám jen jedno…
Jako máme Matese,chlap 2 děti a do toho dvojky…to bych nedala a doma by jsme je nemeli kam dát :mrgreen:

Petí jako já bych taky byla spíš pro to jedno jenže my máme 2× 2 kousky takže dva kety a jak nemrazí pak už zpátky tak jedno by přišlo v noveč a bojím se, že bych si pak vyčítala, že jsem si dala jedno a nevyšlo to a to druhý se mohlo chytnout třebas no jo ale stejně tak bych si vyčítala dvojky mno takže si nevybereš ale u vás tu situaci plně cháppu tam bych byla rozhodlá úplně stejně jako ty :dance:

• Citovat
  • Upravit
65370
30.8.11 10:13

Dej dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
30.8.11 10:15
Petra Z píše:
Dej dvě :mrgreen:

asi fakt jo mno :pocitac: hlavně ať už jsem s bobanama doma v klídku a zase v pohodě pač jsem nějaká nesvá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65370
30.8.11 10:17

Nebud---ještě cca 2 hodinky a máš je u sebe :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
30.8.11 10:21
Petra Z píše:
Nebud---ještě cca 2 hodinky a máš je u sebe :-P

jj máš recht mno kažopádně vše hotovo tak snad budu fakt jen polehávat a pěkně v klídku možná dám i prochajdu se psem :nevim: pořád ležet neni ideální ale zase dělat něco namáhavýho a těžkýho tak taky ne takže kompromis do večera lážo plážo, pak prochajda se psem a od zítrka klidový běžný režim dne :mrgreen: :think:

• Citovat
  • Upravit
5179
30.8.11 10:31

holky moje zlatý, držím vám všem palce… co to jde..

já bych toho svýho chlapa nejraději zastřelila!! fakt. vypadá to,že se chystá ovulka a on nechce sexovat, pač je to sex na povel! do prčic už s ním.. nevím jako jak mám otěhotnět, když se nebudem pokoušet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
30.8.11 11:37

Elunaj.....nesmíš mu říkat,že máš ovulku :-D
Princezno…už je skoro čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.8.11 11:51

Ano, ještě 10 minut :-D A už bude mimi u maminky :-)

• Citovat
  • Upravit
65370
30.8.11 11:57

Už skoro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
30.8.11 12:27

já mu nic neříkala, poznal to sám.. mám větší prsa,opět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
30.8.11 13:08

Elu…aha.....to je blbý ale zase jako kdy jindy teda máte sexíkovat aby to vyšlo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
30.8.11 13:40

tak uz mam 2 bobky v sobe a hodku si tu polezime a pak hura domu hajat :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex