Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aarna.....testík je super
![]()
Holky…vy berete utroš před kET????já vždy až po…
Jo a vřele doporučuju film Muži v naději.....super odreagovačka ![]()
Kleofasek píše:
Arni, testovat budu až v sobotu. Zatím jsem 6. den po KET. Dneska mám pořád zvýšenou teplotu 37,1. Já vím, že to nic není, ale nevím proč. Mívám tak 36,6.
Jo a tobě to vyšlo? Nějak mi to uniklo, akorát vím, že jsi byla nachlazená
A co by stalo, kdyby to bylo předávkování? To bych asi těhu být nemohla, co?
Ty dávky jsou úplně v pohodě já měla 3× tak větší a předávkování progesteronem? to snad né.Teplota je taky v pohodě já měla pořád 37,4 tak je to všechno v pořádku ![]()
Petra Z píše:
Aarna.....testík je super![]()
Jo a vřele doporučuju film Muži v naději.....super odreagovačka
No to snad samozřejmé přeci musíš mít už připravený pelíšek..po ket je Ti asi progesteron k ničemu…po ket už utrogestan tu hladinu udržuje aby se mimísy krásně zavrtaly..tedy říkám to laicky.No já a holky co znám tak berou Utrogestan týden před ket..dřív to nemá cenu,prootže se začíná brát až když začne růst sliznice.Já vkládám 2-2-2 a ted si dám radši 2-2-4 pro jistotu abych to měla dole pěkně připravené..to je tedy můj protokol
denčo.....tak já před KET vždy jen estrimax a ode dne kdy byl ket utroš… ![]()
Petra Z píše:
denčo.....tak já před KET vždy jen estrimax a ode dne kdy byl ket utroš…
beruško při IVF se nebere to máš pravdu..musíme mít dole jak píšeš čisto.No při ketu ho mám vždycky+Estrofem…který jsem zjistila,že bych jíst nemusela prootže mám sliznici i bez hormonů 12mm což je úplně ideální,ale samozřejmě ho jíst budu..radši nic nepodcením.No ten progesteron je důležitý,ale nechci Ti nějak radit a zeptej se lékaře…já ho měla týden před ket vždycky..nebo se neptej a dávej si ho sama tím absolutně nic nezkazíš ba naopak.Jak budeš chtít…nezapomen na listovku a zkus se pozeptat i na Anopyrin a klidně v den ket začni pít Magnosovl..to je magnésko a udržuje dělohu v klidu..opravdu skvělí preparát..ale je na předpis tak zkus o něj říct a zeptat se svého gyndaře.
Denisko.....díky…
takže při dalším KETU si nasadím utroš tak týden před ketem......
a bude to ![]()
Petra Z píše:
Denisko.....díky…
takže při dalším KETU si nasadím utroš tak týden před ketem......
a bude to
jo a nezapomen ho pouze vkládat a bylo by dobré,kdyby jsi opravdu tu hodku po zavedení ležela…je to někdy protivný,ale zkus to..pak co vyteče už nevadí,protože ta větší dávka zůstane v Tobě.No klidně ten Ti opravdu neuškodí a podle toho klok Ti je tak klidně dej jako já 2-2-4 a po ket 2-2-2 to by mělo být dostačující.Já tu hladinu mám nižší tak si píchnu ještě ten Agolutin a dostanu tu dávku ještě větší protože píchám forte,ale to Ty asi nepotřebuješ.Tak drržím palečky
Díky Denisko…
no s Matesem ráno hodinu asi moc nepoležím.....večer by to šlo ![]()
Petra Z píše:
Díky Denisko…
no s Matesem ráno hodinu asi moc nepoležím.....večer by to šlo
No já to dělala tak,že když šel manža v šest do práce tak mě vzbudila budto já nebo on mě to tam dal a když jsem vstávala tak už to bylo v pohodě a nebo až dáš malýho spát tak si vlož a jdi se taky natáhnout aspon tu 1/2 hodky.No nemáš zač mám toho hodně už za sebou a informace jsou od jednoho hodně dobrého doktora tak se drž
![]()
jo teďka mě napadlo…
klidový režim, dá se nějak s batoletem aspoň trochu dodržet nebo nepřipadá v úvahu?
Dobré ráno holky ![]()
Tak opět vstávám strašně brzy, pokaždé, když můj odkráčí do práce, už nemůžu usnout ![]()
Jinak dneska se cítím dobře, nic nebolí, krev se ztratila, tak mě dneska čeká další den na přežití ![]()
Princezno, jak se daří? ![]()
Petra Z píše:
Aarna.....testík je super![]()
Jo a vřele doporučuju film Muži v naději.....super odreagovačka
já ho beru od 15DC to nám ho všem dávají a kolem 18 dc 19 nebo 20 dc se u nás dělají kety a to samé když je klasickej ET čerstvých Petí ![]()
Kleofasek píše:Čauky Kleofášku
Dobré ráno holky
Tak opět vstávám strašně brzy, pokaždé, když můj odkráčí do práce, už nemůžu usnout
Jinak dneska se cítím dobře, nic nebolí, krev se ztratila, tak mě dneska čeká další den na přežití
Princezno, jak se daří?
Kleofasek píše:
Dobré ráno holky
Tak opět vstávám strašně brzy, pokaždé, když můj odkráčí do práce, už nemůžu usnout
Jinak dneska se cítím dobře, nic nebolí, krev se ztratila, tak mě dneska čeká další den na přežití
Princezno, jak se daří?
už bych chtěla být dny po ET jako ty ty jo to už bych zase testovala jak se znám a nevydržela to
se asi bojm pak těch výčitek kdyby to nevyšlo že jsem s emoc hejbala pak že zase málo njn ale znám holky co po ET hnedka normálně fungovaly na plnej úvazek a vyšlo jim to a i ty co ležely poctivě a nevyšlo a napak takže v tom to asi neni prostě pokud to má vyjít tak to vyjde bez ohledu na to jak moc se člověk hýbe a co dělá ![]()