Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65376
30.8.11 21:32

Aarna.....testík je super :palec: :palec:
Holky…vy berete utroš před kET????já vždy až po…
Jo a vřele doporučuju film Muži v naději.....super odreagovačka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.8.11 22:10
Kleofasek píše:
Arni, testovat budu až v sobotu. Zatím jsem 6. den po KET. Dneska mám pořád zvýšenou teplotu 37,1. Já vím, že to nic není, ale nevím proč. Mívám tak 36,6.
Jo a tobě to vyšlo? Nějak mi to uniklo, akorát vím, že jsi byla nachlazená :nevim:
A co by stalo, kdyby to bylo předávkování? To bych asi těhu být nemohla, co?

Ty dávky jsou úplně v pohodě já měla 3× tak větší a předávkování progesteronem? to snad né.Teplota je taky v pohodě já měla pořád 37,4 tak je to všechno v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.8.11 22:16
Petra Z píše:
Jo a vřele doporučuju film Muži v naději.....super odreagovačka :-D

No to snad samozřejmé přeci musíš mít už připravený pelíšek..po ket je Ti asi progesteron k ničemu…po ket už utrogestan tu hladinu udržuje aby se mimísy krásně zavrtaly..tedy říkám to laicky.No já a holky co znám tak berou Utrogestan týden před ket..dřív to nemá cenu,prootže se začíná brát až když začne růst sliznice.Já vkládám 2-2-2 a ted si dám radši 2-2-4 pro jistotu abych to měla dole pěkně připravené..to je tedy můj protokol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
30.8.11 22:19

denčo.....tak já před KET vždy jen estrimax a ode dne kdy byl ket utroš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
30.8.11 22:20

Jo a při IVF jsem vkládat nesměla…aby tam dole bylo čisto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.8.11 22:28
Petra Z píše:
denčo.....tak já před KET vždy jen estrimax a ode dne kdy byl ket utroš… :think:

beruško při IVF se nebere to máš pravdu..musíme mít dole jak píšeš čisto.No při ketu ho mám vždycky+Estrofem…který jsem zjistila,že bych jíst nemusela prootže mám sliznici i bez hormonů 12mm což je úplně ideální,ale samozřejmě ho jíst budu..radši nic nepodcením.No ten progesteron je důležitý,ale nechci Ti nějak radit a zeptej se lékaře…já ho měla týden před ket vždycky..nebo se neptej a dávej si ho sama tím absolutně nic nezkazíš ba naopak.Jak budeš chtít…nezapomen na listovku a zkus se pozeptat i na Anopyrin a klidně v den ket začni pít Magnosovl..to je magnésko a udržuje dělohu v klidu..opravdu skvělí preparát..ale je na předpis tak zkus o něj říct a zeptat se svého gyndaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
30.8.11 22:32

Denisko.....díky…
takže při dalším KETU si nasadím utroš tak týden před ketem......
a bude to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.8.11 22:42
Petra Z píše:
Denisko.....díky…
takže při dalším KETU si nasadím utroš tak týden před ketem......
a bude to :palec:

jo a nezapomen ho pouze vkládat a bylo by dobré,kdyby jsi opravdu tu hodku po zavedení ležela…je to někdy protivný,ale zkus to..pak co vyteče už nevadí,protože ta větší dávka zůstane v Tobě.No klidně ten Ti opravdu neuškodí a podle toho klok Ti je tak klidně dej jako já 2-2-4 a po ket 2-2-2 to by mělo být dostačující.Já tu hladinu mám nižší tak si píchnu ještě ten Agolutin a dostanu tu dávku ještě větší protože píchám forte,ale to Ty asi nepotřebuješ.Tak drržím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
30.8.11 22:45

Díky Denisko…
no s Matesem ráno hodinu asi moc nepoležím.....večer by to šlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.8.11 22:50
Petra Z píše:
Díky Denisko…
no s Matesem ráno hodinu asi moc nepoležím.....večer by to šlo :lol:

No já to dělala tak,že když šel manža v šest do práce tak mě vzbudila budto já nebo on mě to tam dal a když jsem vstávala tak už to bylo v pohodě a nebo až dáš malýho spát tak si vlož a jdi se taky natáhnout aspon tu 1/2 hodky.No nemáš zač mám toho hodně už za sebou a informace jsou od jednoho hodně dobrého doktora tak se drž :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
30.8.11 23:06

jo teďka mě napadlo…
klidový režim, dá se nějak s batoletem aspoň trochu dodržet nebo nepřipadá v úvahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
31.8.11 06:32

Dobré ráno :-)

Dobré ráno holky :mavam:
Tak opět vstávám strašně brzy, pokaždé, když můj odkráčí do práce, už nemůžu usnout :-?
Jinak dneska se cítím dobře, nic nebolí, krev se ztratila, tak mě dneska čeká další den na přežití :mrgreen:
Princezno, jak se daří? :-)

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
31.8.11 07:35
Petra Z píše:
Jo a vřele doporučuju film Muži v naději.....super odreagovačka :-D

já ho beru od 15DC to nám ho všem dávají a kolem 18 dc 19 nebo 20 dc se u nás dělají kety a to samé když je klasickej ET čerstvých Petí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
31.8.11 07:38
Kleofasek píše:
Tak opět vstávám strašně brzy, pokaždé, když můj odkráčí do práce, už nemůžu usnout :-?
Jinak dneska se cítím dobře, nic nebolí, krev se ztratila, tak mě dneska čeká další den na přežití :mrgreen:
Princezno, jak se daří? :-)
Čauky Kleofášku :pankac: mno normálka nic nepocituju jen se mi hlavou pořád honí myšlenky zda mám vůbec chodit třebas jen se psem nebo jen ležet njn jenže děloha s emusí prokrvovat a ležet pořád nejde takže nedělám nic těžkýho a jen odpočinkově funguju a když někam musím, tak autem ale stejně prostě ty divný pocity a otázky se mi pořád honí hlavou hlavně z toho mám smíšený pocity takže se ani neraduju a ani neschýzuju no :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
princessjane0900
31.8.11 07:40
Kleofasek píše:
Princezno, jak se daří? :-)

už bych chtěla být dny po ET jako ty ty jo to už bych zase testovala jak se znám a nevydržela to :mrgreen: :think: se asi bojm pak těch výčitek kdyby to nevyšlo že jsem s emoc hejbala pak že zase málo njn ale znám holky co po ET hnedka normálně fungovaly na plnej úvazek a vyšlo jim to a i ty co ležely poctivě a nevyšlo a napak takže v tom to asi neni prostě pokud to má vyjít tak to vyjde bez ohledu na to jak moc se člověk hýbe a co dělá :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex