Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
princessjane0900
1.9.11 07:56
Kleofasek píše:
Já mám prsa citlivá asi tak dva, tři dny, a to jsem brala hormony už od začátku. Tak snad je to dobré znameníčko :-)

snad fakt jo Kleofášku :palec:

• Citovat
  • Upravit
65384
1.9.11 08:05

Snad tady najdu nějaké super zprávy,až se vrátím…
No notas asi beru sebou,kvuli Matesovi a pohádkám,ale nevím,jestli bude net…
Ale můžu jukat přes telefon :wink:
Jen mi na telefonu nejde přidat odpověd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
1.9.11 08:13
Petra Z píše:
Snad tady najdu nějaké super zprávy,až se vrátím…
No notas asi beru sebou,kvuli Matesovi a pohádkám,ale nevím,jestli bude net…
Ale můžu jukat přes telefon :wink:
Jen mi na telefonu nejde přidat odpověd :nevim:

Petí mě to taky chvíli trvalo než jsem na to přišla ale určitě když třebas tady v diskuzi dáš u libovolnýho příspěvku tak přidat odpoveď tak se ti načte ten rámeček tam něco napíšeš a pak úplně dole po levu jakoby veprotřed budeš mít přidat odpoved a jde to blbě ale jde :pankac: v to mobilu je to na prd ale někdy to stačí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65384
1.9.11 08:14

Díky…já na to prostě zatím nepřišla…
je tam odpovědět,napíšu a pak už prostě nikde není odelat :nevim: nebo přidat či jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
1.9.11 08:24
Petra Z píše:
Díky…já na to prostě zatím nepřišla…
je tam odpovědět,napíšu a pak už prostě nikde není odelat :nevim: nebo přidat či jak

je to tam Petí ale musíš hodně dolů a pak do stran a je to tam dyt já takhle třebas psala když jsem ležela v car v úterý :potlesk: jen musíš pomalu dolu a pak do stran a je to tam zkus si to schválně někdy až budeš mít časíka ale je to debilně řešený no já taky sakrovala že to nejde no jo ale pak si říkám že to jít musí dyt je to normální stránka jako která koliv jiná jen je to ořezaný aby to ten zvládl zobrazit ale logicky to tam někde být musí a tak jsem hledala až našla ale to bylo taky vztekání u toho :poblion: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65384
1.9.11 08:28

OK díky......pak to zkusím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
1.9.11 10:53

Holky, jdu za vámi opět na radu.
Mě se vždycky po utrogestanu točila hlava a byla jsem unavená. Ale včera večer a dneska ráno už nic. Jako bych si ho ani nevzala. Nemohla jsem si na něj zvyknout? Nebo proč to najednou zmizelo?

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
1.9.11 11:34
Kleofasek píše:
Mě se vždycky po utrogestanu točila hlava a byla jsem unavená. Ale včera večer a dneska ráno už nic. Jako bych si ho ani nevzala. Nemohla jsem si na něj zvyknout? Nebo proč to najednou zmizelo?

Tak to netušim ale nehledej moc příznaků a toho co je bylo a neni Kleofášku jinak tě pak všechno rozhodí co nebude jak bylo včera např atd. ber to tak, že prostě bereme hormony a docela mazec dávky a tělo dostává záhul takže to nebude pořádstejný ale bude to každej den i jiný a to k tomu patří prostě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
1.9.11 11:38

Jj, aspoň se už nemotám :-D Tak díky za odpověď. Já vím, že jsem hrozná :mrgreen: Nejhůř je na tom můj, ten mě musí poslouchat pomalu od rána do večera :mrgreen:
A co ty? V pohodě?

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
1.9.11 11:50
Kleofasek píše:
Jj, aspoň se už nemotám :-D Tak díky za odpověď. Já vím, že jsem hrozná :mrgreen: Nejhůř je na tom můj, ten mě musí poslouchat pomalu od rána do večera :mrgreen:
A co ty? V pohodě?

Já to znám z ivfka jak jsem pak byla vyplašená že tamto bylo včera a dneska neni a už jsem schýzovala že druhej to má a já ne a že to určitě nevyšlo ty vado to už nikdy :o))) pokud se neděje nic zásadního tak to prostě neřešim radši :dance:
jj já se cítím pořád stejně v pohodě jen ty prsa mám odedneška citlivý ale to jsem tak nějak měla i minule navíc je na vše brzo testovat budu až v úterý to bude týden a do tý doby to nějak musim vydržet ale závidím ti, že ty už v sobotu to se fakt máš :dance: :cert:

• Citovat
  • Upravit
33916
1.9.11 11:51
Kleofasek píše:

Ahojky :mavam: tohle jsou všechno hormony na těhu.příznaky je ještě fakt brzy..mě začali až v 5.týdnu těhu.Tak se drž a ucidíš,že bude dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
1.9.11 11:52

i když jsem tu někde četla včera myslim, že i že někdo testoval už 5 den po tim testem clear blue a jako ukázalo mu to že je tt tak nevím mno když 3 dny se zahryzávají a pak dva dny když se kousnou tak zda už to produkuje nějaký hcg :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33916
1.9.11 11:52
Kleofasek píše:
A co ty? V pohodě?

Ale já byla stejná nemysli..měla jsem to podobné a za vším viděla těhu..nevolnost..citlivá prsa..pálení žáhy..no prostě hormony jsou svina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
1.9.11 11:54

Mám? No já mám z toho maximálně hrůzu :zed:
Ale aspoň budu vědět, na čem jsem :-)

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
1.9.11 11:54
denisa 76 píše:
Kleofasek píše:
Ahojky :mavam: tohle jsou všechno hormony na těhu.příznaky je ještě fakt brzy..mě začali až v 5.týdnu těhu.Tak se drž a ucidíš,že bude dobře :hug:

jj chce to klídek a nezmatkovat a nemyslet negativně a vydržet do soboty :pankac: ježiš já už chci taky testovat a to moc njn ale na druhou stranu se hrozně moc bojim ale každopádně jsem rozhodlá že kdyby se to 12 dne nic neukázalo tak si zajdi na krev a když nebude žádný hcg tak vše vysadim at se zbytečně neláduju dál těma hormonama :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex