Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
1.9.11 12:42

Hmm, tak zase jsem o něco chytřejší :-)

• Citovat
  • Upravit
1826
1.9.11 12:42

Ahojte,

ja by som dvojcata brala ,aj ked mam doma uz jednu slecnu :wink: Redukcie by som sa strasne moc bala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
1.9.11 12:44
Anavi píše:
Ahojte,ja by som dvojcata brala ,aj ked mam doma uz jednu slecnu :wink: Redukcie by som sa strasne moc bala :-(

no to je ono ta redukce je hrozně velký riziko, že člověk přijde i o tu druhý i když někdy to vyjde, že je vše ok ale ty výčitky pak :nevim: jééé tobě by nevadily dvojčátka i když jedno máš?Tak to je krásný to tě obdivuji! :dance:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
1.9.11 12:45

Kleofášku jak se u tebe poznalo to mimoděložní? Až na UTZ nebo s HCG nebo nejaký příznaky? :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
1826
1.9.11 12:46

Inak, prisla mi MS cca o tyzden skor,takze „skvele“, obavam sa ,ze v septembri KET fakt nestihnem. V pondelok mam volat len do CAR-u na konzultaciu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.9.11 12:47

Princess:manzel je z dvojciat :mrgreen: A ked so svagrom spominaju na detstvo, tak sa tak rozziaria, ine je ,ked na ich detstvo spomina svokra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.9.11 12:48
princessjane0900 píše:
Anavi píše:
Ahojte,ja by som dvojcata brala ,aj ked mam doma uz jednu slecnu :wink: Redukcie by som sa strasne moc bala :-(
no to je ono ta redukce je hrozně velký riziko, že člověk přijde i o tu druhý i když někdy to vyjde, že je vše ok ale ty výčitky pak :nevim: jééé tobě by nevadily dvojčátka i když jedno máš?Tak to je krásný to tě obdivuji! :dance:

No těžko říct,ale já vím jedno,že když se mě podaří tak do car už nikdy nepůjdu to vím stoprocentně.A kdyby to bylo jak říkáš tak bych to dala pryč..tedy to jedno pokud by dr řekl,že to jde a když né tak bych dala šanci oběma.Stím rizikem tam už jdeš a pak vynýšlet jestli to dát pryč..to je mě proti srsti..je to těwěžký ale manžel by mě asi urazil hlavu,prootže si semnou tu cestu prošel a ví,že by to byl zázrak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.9.11 12:49

Princess: strach by som mala,to ano,ale z tej redukcie vacsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.9.11 12:49
princessjane0900 píše:
Kleofášku jak se u tebe poznalo to mimoděložní? Až na UTZ nebo s HCG nebo nejaký příznaky? :nevim: :think:

U mě se nepoznalo..tedy hcg bylo pořád pozitivní,ale klesalo..chtěli udělat laparku a mrknout se,ale nestihli to..vejcovod praskl a s ním kus střeva..5hodin na sále..otrava a oživování :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
1.9.11 12:51
Anavi píše:
Princess:manzel je z dvojciat :mrgreen: A ked so svagrom spominaju na detstvo, tak sa tak rozziaria, ine je ,ked na ich detstvo spomina svokra :mrgreen:

nu jasnaka ono to má i svý výhody když je člověk má a věřim tomu, že když zavzpomínají, tak se sranda všeude kolem :o) pro mě je to zatím prostě pořád noční můra :nevim:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
1.9.11 12:52
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
Kleofášku jak se u tebe poznalo to mimoděložní? Až na UTZ nebo s HCG nebo nejaký příznaky? :nevim: :think:
U mě se nepoznalo..tedy hcg bylo pořád pozitivní,ale klesalo..chtěli udělat laparku a mrknout se,ale nestihli to..vejcovod praskl a s ním kus střeva..5hodin na sále..otrava a oživování :cry:
áha jasný takže klesá hcg to je prvotní znamení :think: jejdá no to muselo být panečku sis užila Denčo :cry: brrrrr
  • Citovat
  • Upravit
1826
1.9.11 12:55

Denis: odvahu mas…!!!Manzel sa musel o teba teda strasne bat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
1.9.11 12:56
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
Anavi píše:
no to je ono ta redukce je hrozně velký riziko, že člověk přijde i o tu druhý i když někdy to vyjde, že je vše ok ale ty výčitky pak :nevim: jééé tobě by nevadily dvojčátka i když jedno máš?Tak to je krásný to tě obdivuji! :dance:
No těžko říct,ale já vím jedno,že když se mě podaří tak do car už nikdy nepůjdu to vím stoprocentně.A kdyby to bylo jak říkáš tak bych to dala pryč..tedy to jedno pokud by dr řekl,že to jde a když né tak bych dala šanci oběma.Stím rizikem tam už jdeš a pak vynýšlet jestli to dát pryč..to je mě proti srsti..je to těwěžký ale manžel by mě asi urazil hlavu,prootže si semnou tu cestu prošel a ví,že by to byl zázrak..

ale to já bych se jí taky bála jako čert riziko je tu pořád vysoký o tom žádná ale zase vize dvojčátek je pre mě proste nereálná ale úplně a bojim se toho že bych je nikdy neměla ráda jako tu naší princeznu pač by s emi narodilo něco v co jsem doufala, že se nestane jako možná to tu teďm píšu divně nevim jak jinak to napsat aby to nevyznělo nějak blbě ale proste vás já plně chápu holky ai si říkám, že jsem pitomá že mě to vůbec kdy napadlo njn ale třebas bych se zachovala úplně v pohodě a nechala bych si je až bych je čekala a bylo by to ok jako fakt nevim zatím prostě převládá tenhle můj názor mno :cert:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
1.9.11 12:56
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
U mě se nepoznalo..tedy hcg bylo pořád pozitivní,ale klesalo..chtěli udělat laparku a mrknout se,ale nestihli to..vejcovod praskl a s ním kus střeva..5hodin na sále..otrava a oživování :cry:

a to mimoděožní jsi měla po IVF nebo přirozeně? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
1.9.11 12:58

Princezno, já jsem měla trošku pichání v levém podbřišku. Já už jsem teda věděla, že jsme těhotná, ale zároveň jsem věděla, že mám neprůchodné vejcovody, tak jsem sama šla do nemocnice. Tam mě asi týden studovali, jelikož sami nevěděli, jestli je to mimo, hcg rostlo jak mělo. Až po tom týdnu to objevili na utz., bylo vidět v tom vejcovodu. Byl to pro mě příšerný zážitek, pořád jsem doufala… :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex