Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofasek píše:
Peťo, mě se taky rozpadlo manželství kvůli tomu, že mi zjistili neprůchodné vejcovody
Byli jsme spolu 10 let a poslední rok mi to zjistili a on to prostě se mnou vzdal. A já jsem ráda, že to udělal, protože až s odstupem času člověk vidí, kým vlastně ten druhý byl- vůl
Ale díky tomu jsem teď neskutečně šťastná, těším se na vdavky a budeme tam mít i miminko už
Neboj, na tebe se taky štěstí usměje a miminko vám nadělí
Kéž by holka,nevím jak bych žila s pocitem že doma neuslyším slovo táta.Ne miminko nechci mít kvůli tomu,ale vidím na miláčkovi jak moc touží.
On ještě děti nemá? I kdyby ale jo, tak společné děťátko je to nejkrásnější ![]()
Holky jdu se dívat na Herryho Pottera. Tak zatím ![]()
Ale pak sem ještě mrknu ![]()
Kleofasek píše:
Evi, díky. A kdy jdeš na zahájení? Nebo už jsi začala? Já jsem skleróza, jak jsem pořád myslela na to, jestli to dopadne dobře, tam mi fůra věcí vypadla![]()
A jak se má naše princezna?
Zdravím už jsem zde holky
cože to tu čtu Kleofášku jako //?
tak jako to je pecka no fakt? Tak to jako megagratulace!!!!! ![]()
Kleofasek píše:
On ještě děti nemá? I kdyby ale jo, tak společné děťátko je to nejkrásnější
Holky jdu se dívat na Herryho Pottera. Tak zatím
Ale pak sem ještě mrknu
Nemá,já jsem vždy chtěla 3 a kdyby byli 4 no tak bože to je už jedno..Měj se krásně…
Kleooo,
gratulace…
holky, moc vám to přeju.. fakt.. jen to hrozně bolí já vím, že mám být šťastná, že máme Jakoubka, ale mě pořád něco hrozně chybí…
ahoj holky…můžu se k vám přidat?
. mám za sebou nepodařený ET a ve středu mě čeká 1. KET …
princessjane0900 píše:
iaroško no určitě jasně že jo nen pojď k nám![]()
ahojky princess, děkuji za uvítání ![]()
iaroska píše:…koukám, že jsi z ČB, takže určitě chodíš do ARTu, ne?? já tam jezdím také, jsem z Vyššího Broduprincessjane0900 píše:ahojky princess, děkuji za uvítání
iaroško no určitě jasně že jo nen pojď k nám![]()
Ahojík holky…
jsme doma a nedočítám tak šup napište mi prosím novinky…díky
Ahoj Peťo ![]()
jak bylo? Ale vypadlo mě, kam jste to vlastně jeli
Naposledy jsi tady byla ve čtvrtek, že? ![]()
V pátek jsem si dělala test a byly tam dvě // ![]()
Peťo, mě se taky rozpadlo manželství kvůli tomu, že mi zjistili neprůchodné vejcovody

Byli jsme spolu 10 let a poslední rok mi to zjistili a on to prostě se mnou vzdal. A já jsem ráda, že to udělal, protože až s odstupem času člověk vidí, kým vlastně ten druhý byl- vůl
Ale díky tomu jsem teď neskutečně šťastná, těším se na vdavky a budeme tam mít i miminko už
Neboj, na tebe se taky štěstí usměje a miminko vám nadělí