Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky- s tou redukci- to se priznam, ve chvili, kdy se snazim tak dlouho otehotnet, bych si to teda hodne vycitala…
Osobne si myslim, ze pokud clovek vi, ze dvojcatka urcite nechce, tak by si mel nechat transferovat po jednom embryu…
Pro me je teda kazdy embryjko, ktery se nam za asistece lekaru podarilo splodit, zazrak…
Neco jineho mohou byt nejake zavazne zdravotni duvody, ktere se predtim nedaly ocekavat, ale jinak… ![]()
Docela suhlasim i s tim planovanym zakonem, ktery omezuje transfer na 1…
Ahojte,
Arnaa: suhlasim s tym,co si napisala,ale… ![]()
Transfer len jedneho embryja sa mi nezda velmi dobry napad, baby ,co chodili so mnou do centra, a s ktorymi som v kontakte si nechavali zaviest 2 jedna dokonca 3 embryja a ani jedna z nich nemala dvojcata…kazda mala z tych transferov len jedno dietatko…aj ja.....
Samozrejme,ze to nie je pravidlo,ale mam pocit,ze ked si das 2 embryjka ,tak je vacsia sanca,ze sa aspon jedno uchyti, ved uvidime,kolko sa skryva u teba ![]()
Anavi- to je sice pravda, ale pripada mi lepsi v pripade, ze clovek opravdu nechce dvojcata, spis si dele pockat, nez pak druhy plod zabijet… ![]()
A ako sa citis? Uz mas nejake priznaky? U mna sa prejavili az po 6 tt ![]()
Holky, já se zblázním, mě to nedalo, udělala jsem si tst až teď odpoledne a ony tam jsou! Jsou tam dvě //
Kleofasku- moc gatuluju!!! ![]()
Ja rikala, ze intuice jsou na prd!!:-)
to byl spíš strach a ten přerostl ve vztek, tak jsem šla , načůrala do nádobky, ponořila, položila, zhasla jsem a odešla. Asi za minutu jsem se podívala už tam byla krásná druhá čárečka. A prej je KET míň úspěšný ![]()
My jsme toho důkazem, že to není pravda ![]()
To byl taky tvůj první, že?
Anavi píše:
Ty sa citis na dvojky ???
No predstavit si to moc nedovedu, ale to vlastne ani jedno dite…:-)
Kazdopadne v nasi situaci by byla drzost si vybirat jeste pocet… ![]()
![]()
Nejak bychom to zvladli, byli bychom hluboce vdecni za jedno i za dve. ![]()
Kleofasek píše:
to byl spíš strach a ten přerostl ve vztek, tak jsem šla , načůrala do nádobky, ponořila, položila, zhasla jsem a odešla. Asi za minutu jsem se podívala už tam byla krásná druhá čárečka. A prej je KET míň úspěšný
My jsme toho důkazem, že to není pravda
To byl taky tvůj první, že?
Jojo, prvni KET a prvni // v zivote… Ted se jen modlim, aby to dobre dopadlo:-).
Mam za radost i za Tebe!:-)
Kleofasek píše:
Holky, já se zblázním, mě to nedalo, udělala jsem si tst až teď odpoledne a ony tam jsou! Jsou tam dvě //
super zprávy, jjjuchůůů
Evi pěkně napsaný
no ne jako to říkám teďka ale určitě bych se fakt možná zachovala úplně jinak je to jiný když už to člověk má v bříšku než když jen spekuluje co kdyby náhodou se povedly a v žádným případě se taky nechci rouhat!
taky to bude zázrak pokud se zadaří to každopádně