Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
princessjane0900 píše:
i když jsem tu někde četla včera myslim, že i že někdo testoval už 5 den po tim testem clear blue a jako ukázalo mu to že je tt tak nevím mno když 3 dny se zahryzávají a pak dva dny když se kousnou tak zda už to produkuje nějaký hcg
To je pravda..holkám se to už ukázalo 5.den ale byla to převážně dvojčata.Mě se dvě // ukázaly 10 den po et..je to dřív v moči a pak to začne stoupat hodně v krvi..já měla 15den po ket hcg 440
Kleofasek píše:
Mám? No já mám z toho maximálně hrůzu
Ale aspoň budu vědět, na čem jsem
no jako já bych v sobotu být tebou tak testla a pokud to klaplo tak i po limitu bude slabá čárka a kdyyby ne tak počkám 3 dny a pak bych testla znova ![]()
Kleofasek píše:
Jj, aspoň se už nemotámTak díky za odpověď. Já vím, že jsem hrozná
Nejhůř je na tom můj, ten mě musí poslouchat pomalu od rána do večera
A co ty? V pohodě?
Kleofasku, ja to v tohle pokusu dokonce asi dvakrat obrecela, ze nemam vubec zadny priznaky a ze ty, co jsem mela, ze presly… a ze to urcite nevyjde… ![]()
Opravdu to nic neznamena .Objektivne je jeste na nejake vyrazne priznaky brzy, nehlede na to, ze jsme tak nadopovane umelymi hormony, ze stejne pozname prdlacku:-).
Niceho se neboj, verim, ze to bude dobry
.
Kleofasek píše:
Neboj..to bude dobrý.Vím,že je to šílený,ale musíš to vydržet.Držím palečky
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:To je pravda..holkám se to už ukázalo 5.den ale byla to převážně dvojčata.Mě se dvě // ukázaly 10 den po et..je to dřív v moči a pak to začne stoupat hodně v krvi..já měla 15den po ket hcg píše: Více
i když jsem tu někde četla včera myslim, že i že někdo testoval už 5 den po tim testem clear blue a jako ukázalo mu to že je tt tak nevím mno když 3 dny se zahryzávají a pak dva dny když se kousnou tak zda už to produkuje nějaký hcg
dvojčata nééééééé neříkat tu to slovo pšt Denčo
z těch já mám schýzu už jak dlouho
![]()
denisa 76 píše:Kleofasek píše:Neboj..to bude dobrý.Vím,že je to šílený,ale musíš to vydržet.Držím palečky
tobě se to říká což?
mě se to taky říkalo když jsem měla ms a plánovala teprve ket
![]()
princessjane0900 píše:denisa 76 píše:dvojčata nééééééé neříkat tu to slovo pšt Denčoprincessjane0900 píše:To je pravda..holkám se to už ukázalo 5.den ale byla to převážně dvojčata.Mě se dvě // ukázaly 10 den po et..je to dřív v moči a pak to začne stoupat hodně v krvi..já měla 15den po ket hcg píše: Více
i když jsem tu někde četla včera myslim, že i že někdo testoval už 5 den po tim testem clear blue a jako ukázalo mu to že je tt tak nevím mno když 3 dny se zahryzávají a pak dva dny když se kousnou tak zda už to produkuje nějaký hcg![]()
![]()
To přejde..já se toho taky bála,ale ted už to neřeším a budu ráda i za ně..při 3.IVF jsem si na doporučení embryologa dal 3embrya..člověk je už neskutečně unavenej a zkouší co se dá chjo ![]()
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:To přejde..já se toho taky bála,ale ted už to neřeším a budu ráda i za ně..při 3.IVF jsem si na doporučení embryologa dal 3embrya..člověk je už neskutečně unavenej a zkouší co se dá chjodenisa 76 píše:dvojčata nééééééé neříkat tu to slovo pšt Denčoprincessjane0900 píše:To je pravda..holkám se to už ukázalo 5.den ale byla to převážně dvojčata.Mě se dvě // ukázaly 10 den po et..je to dřív v moči a pak to začne stoupat hodně v krvi..já měla 15den po ket hcg píše: Více
i když jsem tu někde četla včera myslim, že i že někdo testoval už 5 den po tim testem clear blue a jako ukázalo mu to že je tt tak nevím mno když 3 dny se zahryzávají a pak dva dny když se kousnou tak zda už to produkuje nějaký hcg![]()
![]()
já měla při IVF taky 3 kousky na mé přání pač se dávají dvě vetšinou z čerstvých a na 3 jsem je musela přemlouvat a byla jsem i ponaučena o možně redukci
ale ted mám ket takže dvě ideálka ale otázka zda se chytne alespoň jedno - jako je jiný když člověk doma už jedno má a když jestě nemá taky bych klidně brala dvě zezačátku nemít doma už jednu princeznu ![]()
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:To přejde..já se toho taky bála,ale ted už to neřeším a budu ráda i za ně..při 3.IVF jsem si na doporučení embryologa dal 3embrya..člověk je už neskutečně unavenej a zkouší co se dá chjodenisa 76 píše:dvojčata nééééééé neříkat tu to slovo pšt Denčoprincessjane0900 píše:To je pravda..holkám se to už ukázalo 5.den ale byla to převážně dvojčata.Mě se dvě // ukázaly 10 den po et..je to dřív v moči a pak to začne stoupat hodně v krvi..já měla 15den po ket hcg píše: Více
![]()
já testovala 7 den ráno a byly // pěkně viditelný ale je to opravdu individuální někomu se ukážou déle a někomu hnedka prostě takže těžko říct ![]()
princessjane0900 píše:denisa 76 píše:já měla při IVF taky 3 kousky na mé přání pač se dávají dvě vetšinou z čerstvých a na 3 jsem je musela přemlouvat a byla jsem i ponaučena o možně redukciprincessjane0900 píše:To přejde..já se toho taky bála,ale ted už to neřeším a budu ráda i za ně..při 3.IVF jsem si na doporučení embryologa dal 3embrya..člověk je už neskutečně unavenej a zkouší co se dá chjodenisa 76 píše:dvojčata nééééééé neříkat tu to slovo pšt Denčoprincessjane0900 píše:To je pravda..holkám se to už ukázalo 5.den ale byla to převážně dvojčata.Mě se dvě // ukázaly 10 den po et..je to dřív v moči a pak to začne stoupat hodně v krvi..já měla 15den po ket hcg píše: Více
![]()
ale ted mám ket takže dvě ideálka ale otázka zda se chytne alespoň jedno - jako je jiný když člověk doma už jedno má a když jestě nemá taky bych klidně brala dvě zezačátku nemít doma už jednu princeznu
No to holka neovlivníš a co se Ti dole namíchá..hi hi to budeš mít.Mámkámošku co si dala 1 embryo a ve finále čekala 3 děti..no byla na redukci a má holčičku
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:No to holka neovlivníš a co se Ti dole namíchá..hi hi to budeš mít.Mámkámošku co si dala 1 embryo a ve finále čekala 3 děti..no byla na redukci a má holčičkudenisa 76 píše:já měla při IVF taky 3 kousky na mé přání pač se dávají dvě vetšinou z čerstvých a na 3 jsem je musela přemlouvat a byla jsem i ponaučena o možně redukciprincessjane0900 píše:To přejde..já se toho taky bála,ale ted už to neřeším a budu ráda i za ně..při 3.IVF jsem si na doporučení embryologa dal 3embrya..člověk je už neskutečně unavenej a zkouší co se dá chjodenisa 76 píše:dvojčata nééééééé neříkat tu to slovo pšt Denčoprincessjane0900 píše:To je pravda..holkám se to už ukázalo 5.den ale byla to převážně dvojčata.Mě se dvě // ukázaly 10 den po et..je to dřív v moči a pak to začne stoupat hodně v krvi..já měla 15den po ket hcg píše: Více
![]()
ale ted mám ket takže dvě ideálka ale otázka zda se chytne alespoň jedno - jako je jiný když člověk doma už jedno má a když jestě nemá taky bych klidně brala dvě zezačátku nemít doma už jednu princeznu
panejo
njn neovlivním to je pravda
tak já mám jasno, že pokud to budou dvojky tak jdu taky na redukci dobrovolně
ale zase máme v tématu holčinu co z jedný redukce má chlapečka a ok ale byla těhulka podruhý taky z IVF šla na redukci - musela kvůli něco s dělohou no a umřelo jí ve 12tt i to druhý takže ona i ta redukce má svý slabý stránky a rizika ![]()
princessjane0900 píše:denisa 76 píše:panejoprincessjane0900 píše:No to holka neovlivníš a co se Ti dole namíchá..hi hi to budeš mít.Mámkámošku co si dala 1 embryo a ve finále čekala 3 děti..no byla na redukci a má holčičkudenisa 76 píše:já měla při IVF taky 3 kousky na mé přání pač se dávají dvě vetšinou z čerstvých a na 3 jsem je musela přemlouvat a byla jsem i ponaučena o možně redukciprincessjane0900 píše:To přejde..já se toho taky bála,ale ted už to neřeším a budu ráda i za ně..při 3.IVF jsem si na doporučení embryologa dal 3embrya..člověk je už neskutečně unavenej a zkouší co se dá chjodenisa 76 píše:dvojčata nééééééé neříkat tu to slovo pšt Denčoprincessjane0900 píše:To je pravda..holkám se to už ukázalo 5.den ale byla to převážně dvojčata.Mě se dvě // ukázaly 10 den po et..je to dřív v moči a pak to začne stoupat hodně v krvi..já měla 15den po ket hcg píše: Více
![]()
![]()
ale zase máme v tématu holčinu co z jedný redukce má chlapečka a ok ale byla těhulka podruhý taky z IVF šla na redukci - musela kvůli něco s dělohou no a umřelo jí ve 12tt i to druhý takže ona i ta redukce má svý slabý stránky a rizika
O tom ví, a holky co znám na ní šli tak to nedopadlo dobře.Za pár týdnů šel pak i druhý plod.No já bych to u 2 neřešila a u 3 už asi jo.říkám si,že po těch letech snažení by byl hřích do toho prostě vrtat.Jak nám to tam dole zařídí tak to nechám..tedy jestli tam někdy něco bude ![]()
Deni, to jako fakt, že když se čekají dvojky, tak se to ukáže dřív na testu? Oni produkují toho hcg víc? Já myslela, že je to stejný jako při jednom?
Kleofasek píše:
Deni, to jako fakt, že když se čekají dvojky, tak se to ukáže dřív na testu? Oni produkují toho hcg víc? Já myslela, že je to stejný jako při jednom?
Ne ne to je jednou tak vyšší víš. No já měla jedno a 10den byl test pozitivní a 12 den dvě // jak dálnice.Tak to samé přeju Tobě ![]()
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:O tom ví, a holky co znám na ní šli tak to nedopadlo dobře.Za pár týdnů šel pak i druhý plod.No já bych to u 2 neřešila a u 3 už asi jo.říkám si,že po těch letech snažení by byl hřích do toho prostě vrtat.Jak nám to tam dole zařídí tak to nechám..tedy jestli tam někdy něco budedenisa 76 píše:panejoprincessjane0900 píše:No to holka neovlivníš a co se Ti dole namíchá..hi hi to budeš mít.Mámkámošku co si dala 1 embryo a ve finále čekala 3 děti..no byla na redukci a má holčičkudenisa 76 píše:já měla při IVF taky 3 kousky na mé přání pač se dávají dvě vetšinou z čerstvých a na 3 jsem je musela přemlouvat a byla jsem i ponaučena o možně redukciprincessjane0900 píše:To přejde..já se toho taky bála,ale ted už to neřeším a budu ráda i za ně..při 3.IVF jsem si na doporučení embryologa dal 3embrya..člověk je už neskutečně unavenej a zkouší co se dá chjodenisa 76 píše:dvojčata nééééééé neříkat tu to slovo pšt Denčoprincessjane0900 píše:To je pravda..holkám se to už ukázalo 5.den ale byla to převážně dvojčata.Mě se dvě // ukázaly 10 den po et..je to dřív v moči a pak to začne stoupat hodně v krvi..já měla 15den po ket hcg píše: Více
![]()
![]()
ale zase máme v tématu holčinu co z jedný redukce má chlapečka a ok ale byla těhulka podruhý taky z IVF šla na redukci - musela kvůli něco s dělohou no a umřelo jí ve 12tt i to druhý takže ona i ta redukce má svý slabý stránky a rizika
no jasnačka ti plně rozumím a s tou redukcí je to prostě i jak píšeš mno takže fakt to nechat konovi a jeho hlavě ted je brzo na vše ![]()
Kleofášku mno jasně že se dvojky ukážou dřívě pač máš dvojnásobný hcg než u jednoho
to si mysleli u mě pač jsem 11 den po měla kolem 3500 takže bud dvojky nebo mimoděložní uff ale nějak se to pak srovnalo ale taky jsem z toho byla schýza zezačátku ![]()