Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
princessjane0900
1.9.11 13:01
Kleofasek píše:
Princezno, já jsem měla trošku pichání v levém podbřišku. Já už jsem teda věděla, že jsme těhotná, ale zároveň jsem věděla, že mám neprůchodné vejcovody, tak jsem sama šla do nemocnice. Tam mě asi týden studovali, jelikož sami nevěděli, jestli je to mimo, hcg rostlo jak mělo. Až po tom týdnu to objevili na utz., bylo vidět v tom vejcovodu. Byl to pro mě příšerný zážitek, pořád jsem doufala… :cry:

ty jo tak to taky musí být hrozný vedět věřit doufat čekat a pak tohle ale alespon ti to neprasklo jako Denče to si myslim, že pak je asi jak slepák ne akutní? :think: panečku fakt ty cesty za tim mimčem jsou někdy hodne trnitý :think: 8-o ty jo tak to bych nepřála teda opravdu nikomu tohle :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1826
1.9.11 13:02

Princess: nehnevaj sa,ale vobec ti neverim,ze by si ich/ svoje dvojcata/ nemala rada :kytka: A nemyslim to v zlom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.9.11 13:02
princessjane0900 píše:
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
Kleofášku jak se u tebe poznalo to mimoděložní? Až na UTZ nebo s HCG nebo nejaký příznaky? :nevim: :think:
U mě se nepoznalo..tedy hcg bylo pořád pozitivní,ale klesalo..chtěli udělat laparku a mrknout se,ale nestihli to..vejcovod praskl a s ním kus střeva..5hodin na sále..otrava a oživování :cry:
a to mimoděožní jsi měla po IVF nebo přirozeně? :roll:

No měla jsem to po ketu :zed: no manžel zkolaboval…odvezla mě záchranka a manža mě donesl věci..když mu řekli,že jsem už na sále tak se jim tam složil a moc plakal at kmu neumřu..no bylo to starašný a mám ještě ted z toho v očích slzy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.9.11 13:04

Denis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
princessjane0900 píše:
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
Kleofášku jak se u tebe poznalo to mimoděložní? Až na UTZ nebo s HCG nebo nejaký příznaky? :nevim: :think:
U mě se nepoznalo..tedy hcg bylo pořád pozitivní,ale klesalo..chtěli udělat laparku a mrknout se,ale nestihli to..vejcovod praskl a s ním kus střeva..5hodin na sále..otrava a oživování :cry:
áha jasný takže klesá hcg to je prvotní znamení :think: jejdá no to muselo být panečku sis užila Denčo :cry: brrrrr

Tohle nás moc spojilo.když viděl jak se snažím a až kam to pak vede.Oba dva by jsme za se dýchali..je to můj poklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
Anavi píše:
Princess: nehnevaj sa,ale vobec ti neverim,ze by si ich/ svoje dvojcata/ nemala rada :kytka: A nemyslim to v zlom :mrgreen:

no jako asi bych měla teda musela mít ale prostě bych měla doma neco co jsem vůbec nikdy nechtěla a z čeho jsem měla schýzu no a ted bych to měla :nevim: :mrgreen: já ti fakt nevim smíšený pocity by to byly ale určitě až bych je viděla po porodu a daly by mi je do náručí tak bych na tohle všechno zapomněla :nevim: :mrgreen: noooo ale zpátky k věci :mrgreen: :lol: prostě doufám že klapne jedno a ne dvě neo nic - klasika :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
1.9.11 13:05

Jo, bylo to strašné. Kdyby rovnou řekli, že je to špatné, tak se s tím člověk líp vyrovná. Ale oni mě i tam pořád brali jako těhuli, tak jsem do poslední chvíle věřila, že to bude dobrý.. :cry:
Ale je to pryč. Teď se těšíme na mrňousky z CAR, třeba se nám povede hned náš první KET, kdo ví? :-)
A jo, je to život ohrožující, když to praskne. Proto mě tam nechávali, dokud to nenajdou

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
1.9.11 13:05
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
No měla jsem to po ketu :zed: no manžel zkolaboval…odvezla mě záchranka a manža mě donesl věci..když mu řekli,že jsem už na sále tak se jim tam složil a moc plakal at kmu neumřu..no bylo to starašný a mám ještě ted z toho v očích slzy :cry:
:hug: :andel: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Twitter
1.9.11 13:06

Holky, ale tak rači mysleme na ty naše budoucí mrňátka :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
1.9.11 13:07
princessjane0900 píše:
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
No měla jsem to po ketu :zed: no manžel zkolaboval…odvezla mě záchranka a manža mě donesl věci..když mu řekli,že jsem už na sále tak se jim tam složil a moc plakal at kmu neumřu..no bylo to starašný a mám ještě ted z toho v očích slzy :cry:
:hug: :andel: :pankac:

To je dobrý jenom mě to někdy štve,protože kvůli tomu mě vzali oba dva vejcovody a šanci už nemám žádnou a seru se takhle po Car

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
1.9.11 13:08

Proč oba? Ty jsi měla embrya a každé v jednom vejcovodu?

• Citovat
  • Upravit
33916
1.9.11 13:12
Kleofasek píše:
Proč oba? Ty jsi měla embrya a každé v jednom vejcovodu?

Poškodili se oba dva a měla jsemotravu krve tak se nechtělo riskovat můj život a i pro další pokus IVF se předešlo to samému,protože by se zase mohlo dostat embryo do vejcovodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
1.9.11 13:15

To je hrůza. A to jste šli na IVF, i když jste byli oba před tím bez potíží? Jenom se prostě nedařilo? Je to hrozný, co všechno se k tomu vysněnému dítěti musí podstoupit

• Citovat
  • Upravit
33916
1.9.11 13:21
Kleofasek píše:
To je hrůza. A to jste šli na IVF, i když jste byli oba před tím bez potíží? Jenom se prostě nedařilo? Je to hrozný, co všechno se k tomu vysněnému dítěti musí podstoupit

Měla jsem špatné a málo průchodné vejcovody..jj těch nástarcj je staršně moc,ale to sem nepatří je to moc smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
1.9.11 13:34

já si teda chci nechat dát pokud možno 2 nanučky a z redukce bych měla strach a pak výčitky, to vím
jo, vím, že dvojčata by byl záhul a eliška k tomu, ale beru to taky jako zázrak, že vůbec otěhotním, asi by mi to u sebe přišlo jako rouhání si ještě diktovat, že těhotná chci být, ale…
u elišky to původně asi podle hcg taky vypadalo na dvojky, na jednu stranu mě braly mrákoty, jen představa té zabíračky,na druhou mi zas bylo líto, že nezůstaly dvě, že nevím, jaké by to druhé bylo apod.
ale nijak mi neva nebo neřeším a neodsuzuju někoho, kdo na redukci jde, ať už z jakéhokoliv důvodu, jen pro vysvětlení, kdybych se někoho třeba mohlo dotknout, je to každého věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí